Legendary items
ahojte, nasiel som planok na Smite, pisalo tam ze je to plan pre Blasksmithera a tak som ho siel naucit a ani za nic neviem najst ten planok v jeho menu.
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Re: Legendary items
Dej si v právo nahoře show all nebo něco takový tam je.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
- Venom
- Redaktor DiabloFans.cz
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Venom#21979
Ahoj, ako vraví Kuki, tak u kováča daj v menu výroby predmetov vpravo hore buď Can Equip alebo Show All a mal by si to tam vidieť.
- Hadinoha
- Quill Rat
- BattleTag:Hadinoha#2432
Me celkove vubec nejde dat na zadny item cc (amulet 15x a kazdy ring taky cca po 10ti).Uz to celkem leze do penez Ostatni staty vpohode.Piglampa píše:Docela fail,ze nejlepe padaji leg/set na core u azmodana na T6 jen z chest.
Za hodinu padnou minimalne 4ale vetsinou vic.
JInak nemaji wristy mal sanci na roll cc??Uz jsem to zkousel 10x a stale se mi roluje loh a vit.
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
Záleží asi o náhodě..ten amulet, co mám, tak byl asi na 5-6 pokus a rovnou max CC
mam taky blby pocit, že od urciteho paragonu budu niektore, stare, topove legendarky lepsie nez tie nove :/
napriklad poriadny witching hour, mempo, tallrasha a lacuni
Proste v tom medznom bode ked trosku vyssi zakladny stat novej legendy nebude mat vdaka jeho navyseniu paragonom uz taky vpliv, ako napriklad 9% atack speed u starej legendy..
takze sa citim byt trosku podvedeny
napriklad poriadny witching hour, mempo, tallrasha a lacuni
Proste v tom medznom bode ked trosku vyssi zakladny stat novej legendy nebude mat vdaka jeho navyseniu paragonom uz taky vpliv, ako napriklad 9% atack speed u starej legendy..
takze sa citim byt trosku podvedeny
witching , tal rasha a podle me vsechny stare legendarky by mely dropovat i v 70lvl verzích
To sice dropuji ale uz nemaji tak OP staty jako ty stare verze ted uz ti na witchingu nerolne 9% AS a 50% CD. Ted je tam max 6% AS a 28% CD.
Zdar draci ja sa chcem opytat legendy a setovky su na hlavnych strankach vsetky co su v hre ? lebo som tam niektore nenasiel tak ze ci to je aktualny zoznam alebo stary ? dakujem
Co si myslíte o vlivu kvality bílých předmětu ( ascended etc ) na kvalitu samotného craftu legendárky?
Jelikož i bílé předměty mají nějak rozpětí affixu + na nich může padnout +% armor a ikdyž se poté jmenuje kupříkladu superior ascended .. stále se zněj dá craftit
po netu sem otom zatím moc nenašel
Jelikož i bílé předměty mají nějak rozpětí affixu + na nich může padnout +% armor a ikdyž se poté jmenuje kupříkladu superior ascended .. stále se zněj dá craftit
-
- The Butcher
Podle mě je to úplně jedno...nemyslím, že by to nějak zohledňovali...
Nevíte, jak se počítá poškození řetězu u Maxima. Právě jsem ho dropnul a je to ukrutný. Řetěz i crituje a dávám okolo 5M, což je fakt super
(na forku jsem už vyhledával a nenašel..)
Vím jen, že v RoS je to počítaný z DPS postavy..
EDIT: ty vogo Jak mám naplej řetěz, tak se ani nevyplatí do potvor mlátit! Řeťaz je mnohem rychlejší, než samotnej Maximus
Ještě by to chtělo kvalitní Cindercoat
EDIT: ty vogo Jak mám naplej řetěz, tak se ani nevyplatí do potvor mlátit! Řeťaz je mnohem rychlejší, než samotnej Maximus
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
-
- The Butcher
A když dáš maxima na followera, taky to tak crituje??
Equipem to nezvednes. Jedu shodou nahod fire build u crusadera, tak mam jeste nejake dalsi veci na fire damage a dava to za 5 milionu ten retez az mas veci jake chces.DrSma píše:Nevíte, jak se počítá poškození řetězu u Maxima. Právě jsem ho dropnul a je to ukrutný. Řetěz i crituje a dávám okolo 5M, což je fakt super
Otestoval jsem na Enchantressce. Necrituje.
No, nevim, jak je to s tou DPS, ale už crituju 5-7M řaťazem ..takže závisí..
edit: nestihnul jsem to vyfotit, ale právě jsem na elitě řetězem critnul přes 8M
EDIT2: tak jsem chytil něco pod 8M, víc se mi s tím nechce drbat, ale aspoň na podívání to stačí..
PS: vidíte, jak rychle po sobě ty mega lítaj?
No, nevim, jak je to s tou DPS, ale už crituju 5-7M řaťazem ..takže závisí..
edit: nestihnul jsem to vyfotit, ale právě jsem na elitě řetězem critnul přes 8M
EDIT2: tak jsem chytil něco pod 8M, víc se mi s tím nechce drbat, ale aspoň na podívání to stačí..
PS: vidíte, jak rychle po sobě ty mega lítaj?
Naposledy upravil(a) DrSma dne 11.04.2014, 14:41 hod., celkem upraveno 1 x.
Přece mi to nedalo. Rift Boss. 2x přes 8M a jednou za 7M během půl sekundy jen řetězem ....začínám mít tohle párátko opravdu ráád
..to jsem zvědavej na crity v Berkovi, nebo se Shrines..(boha, to jsou rány skoro jak od HotA, za který draze platím Fury..)
..to jsem zvědavej na crity v Berkovi, nebo se Shrines..(boha, to jsou rány skoro jak od HotA, za který draze platím Fury..)
Tak kdyz to tak vezmes tak Fire chainy od elitek taky nakladaji jak prase Jinak vcera mi padlo apr veci tak uz mam bonus 116% do fire skillu a 27% do elit. Ted jen vyzkouset jake to bude davat slupky do bosse s nejakyma bufama a s WotB
Jo, dost mi to připomíná náklad od elitek z řetězama, to jo..
Zatím moje best weapon ever! Když mám démona, stačí Laepnout za ně, aby byl přes ně naplej řeťaz a už to krájí jako divý. Úplně krutý to musí bejt s těma botkama, co choděj skrz moby, nebo s WW apod,..
Nádherně se dá tančit třeba mezi Arcanama a u toho krájím elity, aniž bych se musel přiblížit, pokud jsou moc dangerous
Zatím moje best weapon ever! Když mám démona, stačí Laepnout za ně, aby byl přes ně naplej řeťaz a už to krájí jako divý. Úplně krutý to musí bejt s těma botkama, co choděj skrz moby, nebo s WW apod,..
Nádherně se dá tančit třeba mezi Arcanama a u toho krájím elity, aniž bych se musel přiblížit, pokud jsou moc dangerous
Ja si myslim ze kvalita výsledného itemu prebira staty ze základího bíleho.TwiCe píše:Co si myslíte o vlivu kvality bílých předmětu ( ascended etc ) na kvalitu samotného craftu legendárky?
Craftil sem si stít který mel v základu 10% block výsledný stít mel taktéž 10% potom sem cratil se 14,16 ... a nakonec superior ascendet s 20% a vzdy byl výsledný bloc shodný s původním.
Stejně tak když craftís zbran je dobré najít zbran s maximálním základním DMG aby i výsledný DMG byl co mozná nejvetsí ale u tech bílých vecí je rozdíl skoro zanedbatelný. (jedíný v cem je to docela znát je ten stít s % blockem)