Patch 2.0.4
Já už nějak nechápu, o co ti furt jde... pořád jen brečíš, že ostatní můžou hrát víc než ty, že mají lepší equip než ty, že jim to padá víc, než tobě... A pak mi ukaž další řadu casuálů, kteří si mohou dát do podpisu tohle: 2,48m arcaneDPS + 27% to Elits + 8,9m Toughness @ Arcane wiz PL 500
-
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Ficek-2914
Re: Patch 2.0.4
PL500 značí za to že jsi těžkej nolifer... osobně hraju 2-3h denně (a to mni přijde že u pc sedím furt) a mám pouze 240... znám lidi co hrají 1-2h týdně... to chceš aby to padalo i jim jakožto běžným hráčům ? ono není běžné u pc stráit x hodin denně... Takže jako 2-3ks za hodinu ? vždyť by to nikdo nehrál
Hardcore paragon 705 Softcore paragon 662
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
iki, Bit:
Nechtěl jsem tak na tvrdo vytahovat ta krutá podpisová fakta, ale....je to tak.
Tím je to vše vyřešeno. Pod to se podepisuju a odcházím si dát pár vylepšenejch Riftíků.
Nechtěl jsem tak na tvrdo vytahovat ta krutá podpisová fakta, ale....je to tak.
Tím je to vše vyřešeno. Pod to se podepisuju a odcházím si dát pár vylepšenejch Riftíků.
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
NO Automation Devices used
Je to takové téma plné paradoxů, mno... nolifer, který na hraní nemá čas a tak dál
Nic proti, ale vážně mám pocit, že se tu honí ego a ne, že ne. Už se tak nějak ukazuje, že bez AH je problém být top, když jsou šance poměrně slušně vyrovnané a každý má jen to, co si zaslouží. Nevím no, hraju nejvíc se svou manželkou a kamarádem z Německa (kterého jsme si našli na publicu v kryptě na MP10) a nemůžu si stěžovat. Dropy si dělíme, paragony máme zhruba stejné, proběhneme rift nebo bounty, pomůžeme nalevelovat novou postavu, když má jeden z nás chuť zkusit nějakou novotu a když to spadne, tak to spadne. Ta radost tam je. O zábavě ani nemluvím, hrajeme ode dne vydání a až na nějaké drobné výpadky (porod, dovolená, vánoce... ) nás to stále drží. I přesto mám jen téměř 170 paragon a něco drobného na HC. A řvu tady furt, že nemám čas hrát???
Nic proti, ale vážně mám pocit, že se tu honí ego a ne, že ne. Už se tak nějak ukazuje, že bez AH je problém být top, když jsou šance poměrně slušně vyrovnané a každý má jen to, co si zaslouží. Nevím no, hraju nejvíc se svou manželkou a kamarádem z Německa (kterého jsme si našli na publicu v kryptě na MP10) a nemůžu si stěžovat. Dropy si dělíme, paragony máme zhruba stejné, proběhneme rift nebo bounty, pomůžeme nalevelovat novou postavu, když má jeden z nás chuť zkusit nějakou novotu a když to spadne, tak to spadne. Ta radost tam je. O zábavě ani nemluvím, hrajeme ode dne vydání a až na nějaké drobné výpadky (porod, dovolená, vánoce... ) nás to stále drží. I přesto mám jen téměř 170 paragon a něco drobného na HC. A řvu tady furt, že nemám čas hrát???
teď to v těch riftech padá jako protržený. Za 3h na T3 tak 20 kousků, všem v partě to padalo cca stejně. Sice nikomu žádná setovka, ale to je vpohodě, setovky mají být nejvzácnější itemy ve hře.
Ten pocet fakt zavidim, potrebuju matros
Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk
mi povídej, soulů není nikdy dost
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Me dneska padly 3 kusy firebird setu.:-D
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
- Still-Alive
- Doom Knight
- BattleTag:StillAlive#2220
Bit: "PL500 značí za to že jsi těžkej nolifer.."
Kravina, kdo hrál poctivě ještě za vanilly, v době, kdy někteří měli třeba rok pauzu a vrátily se až měsíc před datadiskem (nebo prostě s příchodem 2.0). Tak měl startovní Paragon 2.0 vyšší a když využil 100proc bonusu na Expy + měl na sobě ještě nějaký set, tak to jelo jako po másle...
Kravina, kdo hrál poctivě ještě za vanilly, v době, kdy někteří měli třeba rok pauzu a vrátily se až měsíc před datadiskem (nebo prostě s příchodem 2.0). Tak měl startovní Paragon 2.0 vyšší a když využil 100proc bonusu na Expy + měl na sobě ještě nějaký set, tak to jelo jako po másle...
- Grammator
- Na-Krul
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
já mám dropů spoustu, akorát ne pro mě... ještě furt mám 5 věcí lvl 60...
Still-Alive: je to fakt, tím že jsme v lednu pouštěli rodinnej Minecraft server, tak sem asi 3 měsíce nehrál, kdybych hrál, měl bych minimálně a 100PL víc, i bez nolifu....
Still-Alive: je to fakt, tím že jsme v lednu pouštěli rodinnej Minecraft server, tak sem asi 3 měsíce nehrál, kdybych hrál, měl bych minimálně a 100PL víc, i bez nolifu....
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Tak otestovano a zjisteno, ze pro me ten buff zmenil sanci na drop mozna tak z "vubec nikdy" na "nikdy"
To vôbec nie je pravda. Nad odohranými hodinami je normálne rozdelenie (Gausovo). Nie rovnomerné rozdelenie.iki píše: ... když jsou šance poměrně slušně vyrovnané a každý má jen to, co si zaslouží...
no to nejsi sam. Ja byl vcera 4 rifty a padla mi jedna lege ktera se nestihla ani rozkoukat a uz byla na srotHamman píše:Tak otestovano a zjisteno, ze pro me ten buff zmenil sanci na drop mozna tak z "vubec nikdy" na "nikdy"
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
Tak zvětšený drop legu zatím nepociťuji - proběhl jsem 4x riftu na T1 za cca 35 minut a jen jedna legenda (resp. soul)...a plánek tedy k tomu no Asi to chce trochu více pokusů, aby člověk ten rozdíl poznal..
A co jste si kua mysleli? Ze za jeden den vybavite char komplet uber lege a setovkama? :-D ale no tak. Ja mel vcera kolem 15 brimu ani jsem to pak nepocital uz
@tabletofon
@tabletofon
-
- Gorebelly
Outdated
Naposledy upravil(a) EmhyrVarEmreis dne 11.12.2016, 12:41 hod., celkem upraveno 1 x.
Emhyr: kolik to takhle hodí CD? Ještě ti tam chybí andarielka se socketem
-
- Gorebelly
Outdated
Naposledy upravil(a) EmhyrVarEmreis dne 11.12.2016, 12:41 hod., celkem upraveno 1 x.
Tak vcera jsem jen narychlo na normal probehl 2x rifty, a 1x lege, 1x zeleny prsten, a 1x nejaka vzacnejsi surovina co jsem jeste nemel (jakysi cakanec krve). lege i setovka na nic, ale padly. Vic casu nebylo, dam tomu par hodin o vikendu
doprcic kdy se mám věnovat přítelkyni, sem chtěl dát volný víkend od diabla a budu muset pofarmit nez ten drop nerfnou