amenmaja píše:přestaňte tlachat nesmysly a raději hrajte

amenmaja píše:přestaňte tlachat nesmysly a raději hrajte
To je systém kompenzace, kdy hra ve vetsine pripadu pozna, ze jsi po minulem hrani brecel do polstare a tak se ti to snazi vynahraditGold Eagle píše:někdy se stane, že za den nic a pak druhý den 3 legendy během 15 min hraní (jako včera třeba).
Dej tomu čas. Hodnotí se moc brzo. Nechci opakovat jak jsem hrál Vanillu a takový ty kecy starého bohatýra. Ale pravda je taková, že krom dvou předmětů mi padly za 14 měsíců Soloselffoundu všechny setový věci až na dva. Neřešme kvalitu apod. spoustu setovek jsem měl na výběr, některý jednou, to je prostě hra z dropu. Navíc Mystic a smart dnes do značné míry dost mění.NONORMAL píše:No teorie je hezka, ale bohuzel jsem nucen nesouhlasit...
A proč by nemohl, hráč jako hráč, profesionální sportovec taky netrénuje 12+ hodin denně a patří k nejlepším. To je nicméně jedno. Na začátku jsem jen vyjádřil spokojenost s buffem dropu, protože ačkoliv hraju +-5 hodin denně, tak mi padá kulový a hra mě adekvátně neuspokojuje. Už prostě nemám kde vzít více času a věřím, že 90% hráčů také ne. Na to DrSma napíše, že oni na to dřou více než já, bodeď by ne, když mají neomezeně času, třeba by se taky obrátilo štěstí, kdybych mohl hrát 18/7, tak jsem reagoval tím, že jediná možnost je dát výpověď no, co je na tom lichého?Seton píše:Tak tady souhlasím s DrSmem.....ta odpověď na to je podlě mě naprosto lichá....nikdo neříká aby ti lidi rezignovali, ale uvědomili si, že když to hold hraju 1hod/4dny v týdnu, tak nemůžu čekat, ža za měsíc budu napakovanej legendama a na kontě 40 bambiliónů, to je vše ;-)
Přesně. Tak si přece rozumíme.Dava_C píše: Na to DrSma napíše, že oni na to dřou více než já, bodeď by ne, když..
LOL.Hamman píše:To je systém kompenzace, kdy hra ve vetsine pripadu pozna, ze jsi po minulem hrani brecel do polstare a tak se ti to snazi vynahraditGold Eagle píše:někdy se stane, že za den nic a pak druhý den 3 legendy během 15 min hraní (jako včera třeba).
Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk
Jak říkával jeden z harcovníků z diabla2: Chcešli dobrý equip míti, musíš noulajfitit!Kubis píše:Moc nechápu tuhle debatu. Je to přece Diablo a už pěkných pár let (diablo2) to tak prostě je. To jste si na to ještě nezvykli, že když u toho nesedíte od rána do večera, tak to prostě trvá?
Bohužel nerozumíme, protože tady nejde o EGO, že mají lepší gear nebo že můžou hrát pořád. Vždycky budou mít lepší gear a já jsem s tím v pohodě. Mě jde čistě o to, že je třeba buffovat droprate, aby i běžní hráči měli radost ze hry, nelze odvozovat droprate podle takových vyjímek jako jsou oni, ale podle běžných hráčůDrSma píše:Tak si přece rozumíme.Celkem spravedlivé, ne? Teď už se s tím jen vyrovnat