HC Poetarum
RIP LSD a RIP i víkendovým rakvím...
- Lemurman
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Lemurman #2764
Re: HC Poetarum
Vytvořil jsem anketu, kde můžete hlasovat, jestli chcete nový topic, nebo je aktualizaci tohoto.
Zároveň by to asi chtělo taky novej obrázek, napíšu našemu hlavnímu grafikovi DrSmíkovi.
Zároveň by to asi chtělo taky novej obrázek, napíšu našemu hlavnímu grafikovi DrSmíkovi.
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
7 70 hotova už jen 2x 1-70 a 6x 60-70 uffffffff už mi slušně drbe z toho tak to nějak Lemu překopej a uvidíme no
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
Včera jsme moc hezky zapařili... Na pohodu, i bylo pár zajímavých doublepacků. Super, že se ukázal Lemur a aspoň chvíli jsme dali. Jinak včera jsem dropnul první věc do nového barbařího setu - shouldery. Takže ještě druhý kousek - nejlépe helmu a zařadím do buildu zemětřes... Ou jé... Měl jsem radost jak malej kluk.
Jinak dneska nebudu, jdu do hospy. Ukážu se v průběhu soboty - ale žádný terno to nebude. Užijte si dneska drop a neumřete:lol:
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
Jinak dneska nebudu, jdu do hospy. Ukážu se v průběhu soboty - ale žádný terno to nebude. Užijte si dneska drop a neumřete:lol:
- Lemurman
- Zhar the Mad
Fru: gratz k setovce, já se těšim na komplet Marauder set, Cluster arrow-Loaded for Bear Sentry bude zabiják
jinak DrSma souhlasil a předělá nám logo
jinak DrSma souhlasil a předělá nám logo
Včera bylo celkem mrtvo, dneska by jsme to mohli rozjet ne? Včera jsem jel public celkem to padalo, ale nic použitelného, stále čekám Ice climbers a nějakou pořádnou setovku...
Odesláno přes Tapatalk.
Odesláno přes Tapatalk.
- Fru-fru
- The Butcher
Já možná dorazím dneska později večer, ale max na 1-2 hoďky... tipuju to cca po 21h... Nu a v neděli jsem v práci, takže to je totální utrum... Ale večer budu a to už jsem přislíbil, že s kámošem zaexpím. Aspoň zase posunu křižníka ... Lvl 22 je lehký start
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Bařena vytočena na 70 celkem mě chytla točící se můra zrzavá už jen 5 charů zbývá a pak nevim koho budu hrát jinak včera i pasivně good nakulený xko a KryOn s girlfriend nehehehehe těšim se na čtvrtek na zelenej škopek a třeba přijde i kou.......xko
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Byl to masakr a asi ne uplně dobrej nápad, ale aspoň byla sranda.
- Fru-fru
- The Butcher
Jo vy jste byli včera ožralí? Já si říkal, ze píšete nějaké nesmysly. Škoda, ze jsem nebyl u mikrofonu, vožral býčí str s vámi!
Nechcete raději ve čtvrtek dorazit do Prahy? Nebo dáme Pražáci vlastní párty? Co, co, co?
Nechcete raději ve čtvrtek dorazit do Prahy? Nebo dáme Pražáci vlastní párty? Co, co, co?
No viděl bych to tak :o) Fru... Třebas ve čtvrtek, vezmem někam kompa a tsko s cizinci z Brna to jistí... :o)
- Fru-fru
- The Butcher
Oki, jsme domluveni. Ve čtvrtek jdeme na to:lol:. Ale jako u nás v pojí s tím TSkem, ale co kluci. Je tam u nich vůbec internet? A nevyhodí je z hospody s tou mluvící krabičkou? :lol::lol:
- Lemurman
- Zhar the Mad
Mám pro vás 2 dobrý zprávy:
1. konečně mám TS!!!
2. DrSma už poslal návrh obrázku, jedná se o náš úvodní obrázek ale je bez vlajek a bez jmen:
1. konečně mám TS!!!
2. DrSma už poslal návrh obrázku, jedná se o náš úvodní obrázek ale je bez vlajek a bez jmen:
- Fru-fru
- The Butcher
Ad1
Hustě ty!
Ad2
Hustě Drsmik!
Takže Lemmure, šup k nám chlape.
Hustě ty!
Ad2
Hustě Drsmik!
Takže Lemmure, šup k nám chlape.
- Lemurman
- Zhar the Mad
1. však už sem to odzkoušel se KryOnem (ještě jednou díky), musim ale ještě sehnat pořádný sluchátka/headset, teď mám mikrofon a jediný co můžu připojit tak sou obyčejný sluchátka k mobilu…
a ještě o tom nevěděj doma, ale tam snad problém nebude
2. takže souhlasíš s DrSmíkovým návrhem?
na ten DrSmův návrh asi zase vytvořim anketu
a ještě o tom nevěděj doma, ale tam snad problém nebude
2. takže souhlasíš s DrSmíkovým návrhem?
na ten DrSmův návrh asi zase vytvořim anketu
- Fru-fru
- The Butcher
Tak snad doma v pohodě, ale chápu, že to může vyžadovat jistou formu schválení/strpění. Těším se, že s námi konečně hodíš řeč.
Jo, mě se to takhle líbí. První logo bylo moc povedený a tahle úprava je taky moc pěkná. Jen je škoda těch vlajek, ty se mi tam moc líbily. Ale to jinak nevyřešímě. Možná něčím vyplnit ten prostor pod nápisem. Třeba jako: Odvážnému štěstí přeje. Prostě aby tam opticky nebylo tak prázdno... Ale záleží, co na to říkáte vy všichni... Co si o tom myslíš Lemure?
Jo, mě se to takhle líbí. První logo bylo moc povedený a tahle úprava je taky moc pěkná. Jen je škoda těch vlajek, ty se mi tam moc líbily. Ale to jinak nevyřešímě. Možná něčím vyplnit ten prostor pod nápisem. Třeba jako: Odvážnému štěstí přeje. Prostě aby tam opticky nebylo tak prázdno... Ale záleží, co na to říkáte vy všichni... Co si o tom myslíš Lemure?
- Lemurman
- Zhar the Mad
tak kdybych měl PC u sebe v pokoji tak to problém nebyl, ale bohužel PC poblíž hodně frekventovanýho místa, ale snad porblém nebude
jinak co se týče obrázku, tak souhlasim, že je to takový trochu prázdný, ještě počkám jak se ostatní vyjádří v anketě
jinak co se týče obrázku, tak souhlasim, že je to takový trochu prázdný, ještě počkám jak se ostatní vyjádří v anketě
Rád bych ještě dodal, že jsem byl teď pouhým dělníkem Lemurova přání "nic nevymejšlet, jen odstranit.."
Kvůli té "prázdnotě" jsem už snížil výšku obrázku. Osobně bych byl pro, kdybyste si zveršovali nějakou (jak pozoruju asi kuleční) hlášku, moto, nebo tak něco.
Hodil bych to pak pod Poetarum..
Kvůli té "prázdnotě" jsem už snížil výšku obrázku. Osobně bych byl pro, kdybyste si zveršovali nějakou (jak pozoruju asi kuleční) hlášku, moto, nebo tak něco.
Hodil bych to pak pod Poetarum..
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
NO Automation Devices used
- Lemurman
- Zhar the Mad
trochu mě chytáš za slovo, já sem chtěl pouze upravit tenhle obrázek, nechtěl sem úplně novej
jinak s tou básničkou to není tak špatnej nápad
nebo by se tam dalo napsat např. Lemurman & spol., Lemurman's followers atd.
jinak s tou básničkou to není tak špatnej nápad
nebo by se tam dalo napsat např. Lemurman & spol., Lemurman's followers atd.