HC Poetarum
- xpandelx
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:xpandelx #2976
Jasné v klude ja keď prídem z práce tak sa to toho expenia s ním pustím.K tej kapelke pôsobil som tam cca 2 roky nejaké tie koncertíky teraz už len hosťujem nakoľko neni na nič čas.No a k víkendu, hold som Lucky boy(o) asi rukavice dropli iba mne )) No a Teamspeak pokec na nezaplatenie, dúfam, že to nikto nenahráva
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
Re: HC Poetarum
Tak koukám, že jsem včera o hodně přišel. No dneska jsem už doma, tak večer někdy po 20h snad dorazím i na tsko. Noví členové jsou kdo vlastně? Moc jsem na to nekoukal, tak předpokládám, že je to Bagr aspol?
No pánové, ať nám to dnes v práci utíká. Hej Joy. Jupí jej...
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
No pánové, ať nám to dnes v práci utíká. Hej Joy. Jupí jej...
- Lemurman
- Zhar the Mad
- BattleTag:Lemurman #2764
díky hoši za včerejšek, dost mě to pomohlo
jinak tenhle týden mám hodně práce, takže se mnou nepočítejte
dawe: taky sem si říkal že by to chtělo změnit, dělat na tom ale začnu až příští týden
jinak tenhle týden mám hodně práce, takže se mnou nepočítejte
dawe: taky sem si říkal že by to chtělo změnit, dělat na tom ale začnu až příští týden
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
přišel si o dost bagr a spol se neozvali takže s nima už nepočítám přidal se elesde a trhač (trefa to má nahnutý ) x zlanařil šváru kterej to koulí zatim na softu a jeho hunter vypadá na SC teda brutálně...ale jakmile ochutná HC tak se veze
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Lemurman
- Zhar the Mad
HUNTER??? ať se klidně přidá, ale ať taky nezapomíná, že hlavní hunter tohohle klanu sem JÁ!!!
- Fru-fru
- The Butcher
Lemur ucítil ohrožení výsadního postu ... Každopádně co mám říkat já, když už jsme v klanu 3 bařeny...
- dawemorraless
- Na-Krul
mám pocit že jede barba ale vzhledem k zomu že sem zase málem chcípnul s monkem a zase na orbiter tak asi pojedu crus + hunter monky nechám odpočívat.. pokud teda rozjedem tu akci co sme se domlouvali večer ts o5 super...jinak gratz mistrovi k jeho 1,1M Dmg
edit crus 54 lvl a toho odyna dostane křižnice zitra bude patch kerej mi boostne lightning spell o sakra víc to budou nuky
edit crus 54 lvl a toho odyna dostane křižnice zitra bude patch kerej mi boostne lightning spell o sakra víc to budou nuky
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Fru-fru
- The Butcher
Ani mi to neříkej, já měl radost, že mám asi 520 unbuffed a on má přes mega... Já snad budu plakat
Ale jinak si myslím, že příští týden bude pomalu čas oťukávat t2...
Jinak včera mě TSko taky pobavilo. Dobré kecy máme a je vtipný jak se ještě po hlase nepoznáme. Občas to bylo fakt funny. Škoda jen, že Dark není schopen poznat jediného Slováka v klanu... Snad na sobě zapracuje, kluk jeden šikovná
Jinak dneska nevím jestli budu,v práci to vypadá na velmi dlouho... Takže uvidíme...
Ale jinak si myslím, že příští týden bude pomalu čas oťukávat t2...
Jinak včera mě TSko taky pobavilo. Dobré kecy máme a je vtipný jak se ještě po hlase nepoznáme. Občas to bylo fakt funny. Škoda jen, že Dark není schopen poznat jediného Slováka v klanu... Snad na sobě zapracuje, kluk jeden šikovná
Jinak dneska nevím jestli budu,v práci to vypadá na velmi dlouho... Takže uvidíme...
- dawemorraless
- Na-Krul
Sou to nuky maso celkem ten fissure je bombička dobře sem zvolil už sem na 65 tak to snad dneska (pokud uber nezmění plán) dotáhnu jinak sme se domlouvali že by sme překopali topic v podstatě založili new one páč je nás 12 (dál už bych moc nebral)... tož co vy na to? Jinak bych nominoval na leadra KryOna prej bude streamovat a furt se vzteká když zmíním na ts že sem to já (navíc měl strašnej menzes včera furt nevěděl co že to vlastně chce dělat) já nepotřebuju funkci já potřebuju EXPIT jinak rip elesde barba je škoda
edit ....vzhledem k tomu že fru má konexe tak by nám mohl vyčmuchat Wulfa?
edit ....vzhledem k tomu že fru má konexe tak by nám mohl vyčmuchat Wulfa?
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Koule, vcera jsem byl na pivo, vyvencit kamosku s benefity ... no, jak to ctu, uz ted me stve ze jsem nebyl radeji ve hre, protoze skoda toho RIP, nevidel jsem to
No nic, tak dneska ...
No nic, tak dneska ...
- xpandelx
- Gorebelly
1.Topic - súhlasím s Dawe(om), starať by sa mal o to niekto kto sem chodí aspom raz za deň podľa príspevkov usudzujem (Dawe,Lemur alebo ja)
Každopádne nie som básnické črevo, takže podľa mňa by sa mal stručne každý člen v krátkosti predstaviť a to by bolo vše. (Čisto môj názor)
2.Počet členov (12 aktívnych hráčov myslím dostatočné)
3.Stream - jedine s Parental Advisory Explicit Content
4.Wulfa som nepoznal, ale pošteklíme Fru(a)
5.RIP Elesde - ani som ten dead nepostrehol, zrazu bol Healt Bar prázdny - vyexpíme
Každopádne nie som básnické črevo, takže podľa mňa by sa mal stručne každý člen v krátkosti predstaviť a to by bolo vše. (Čisto môj názor)
2.Počet členov (12 aktívnych hráčov myslím dostatočné)
3.Stream - jedine s Parental Advisory Explicit Content
4.Wulfa som nepoznal, ale pošteklíme Fru(a)
5.RIP Elesde - ani som ten dead nepostrehol, zrazu bol Healt Bar prázdny - vyexpíme
- Lemurman
- Zhar the Mad
novej topic? to se vám tenhle už nelíbí? jak chcete, je mi to jedno, ale pokud bych ho dělal já, tak s novejma básničkama nepočítejte
Elesde: škoda, příští barbar ale bude ještě silnějí a mocnější
Elesde: škoda, příští barbar ale bude ještě silnějí a mocnější
Ale prd velebnosti, krámy jsem měl už minulý týden a s tou funkcí si tě dobíram, tak nestraš, že to budu dělat já :o), protože je to vlastně dobrý jenom na machrování (hlavně to nedávejte Trefovi!). Když někdo v demokracii řekne, že je leader tak mam husinu - z vlastní práce mi sere, že jsem vedoucí, snažim se to co nejvíc tutlat a držet lajnu pro všechny vč. sebe stejnou :o).
Ten Wulf se odmlčel ze dne na den, nezašel ani na forum, pátral jsem po něm na netu a až na pár příspěvků v jiných fórech s elektronikou jsem o něm nic nenašel. Pracoval v Praze jako statistik pro nějakou firmu která dodávala elektrotechniku (vadný kusy, reklmace, výkony), vystudoval ČVUT elektro, bylo mu tušim jako mě kolem 33ceti, bydlel ve Strašnicích v bytě v nějakym baráku (ve staré části Strašnic). Myslim i jméno by se z jeho starých příspěvků tady dalo vypátrat. Nechci sýčkovat, ale něco se muselo stát, protože ve hraní měl přijít, na další dny před vánoci i na vánoce jsem s nim byl domluvenej, dost jsme spolu v chatu kecali, plánoval RoS, pravidelně přispíval na forum, jeho přítelce diablo nevadilo, na net i na forum chodil z práce každej den, takže minimálně aspoň by se zalogoval do fora, ale ani to neudělal. Posílal jsem mu PM, nepřečetl ji... Takže se něco muselo stát :o(...
Ten Wulf se odmlčel ze dne na den, nezašel ani na forum, pátral jsem po něm na netu a až na pár příspěvků v jiných fórech s elektronikou jsem o něm nic nenašel. Pracoval v Praze jako statistik pro nějakou firmu která dodávala elektrotechniku (vadný kusy, reklmace, výkony), vystudoval ČVUT elektro, bylo mu tušim jako mě kolem 33ceti, bydlel ve Strašnicích v bytě v nějakym baráku (ve staré části Strašnic). Myslim i jméno by se z jeho starých příspěvků tady dalo vypátrat. Nechci sýčkovat, ale něco se muselo stát, protože ve hraní měl přijít, na další dny před vánoci i na vánoce jsem s nim byl domluvenej, dost jsme spolu v chatu kecali, plánoval RoS, pravidelně přispíval na forum, jeho přítelce diablo nevadilo, na net i na forum chodil z práce každej den, takže minimálně aspoň by se zalogoval do fora, ale ani to neudělal. Posílal jsem mu PM, nepřečetl ji... Takže se něco muselo stát :o(...
Založte někdo stránku na facebooku, dá se tam dobře plánovat akce atd. a tohle máme všichni .. taky se chci podívat na ty vaše ksichty! Hlas mate jak b*zny ...
Kromě hlasu maguse, ten má prej podobnej jak já... Facebookovskej fanda moc nejsem, používam to zřídka, ale můžu si založit nějaký šílený alterego...
- xpandelx
- Gorebelly
FB zrušený.
Naposledy upravil(a) xpandelx dne 09.04.2014, 12:53 hod., celkem upraveno 1 x.
- Fru-fru
- The Butcher
Sorry pánové ale FCB nevedu. Profil tam nemám a popravdě po něm ani netoužím... Tak ale však se můžeme potkat na pivku - tedy v Praze, jak jsem řekl, pas mi propadl a tak mě do Brna nepustí... Stejně nerad jezdím mimo EU, natož na Balkán...
Jinak Wulfiho hledat bez znalosti jména je skoro nereálné... Natož od stolu... Takže to chce jméno...
Jinak k novému topicu, to se mi moc nechce. Přijde mi škoda přijít o tu minulost a tak vůbec. Jsem pro velkou aktualizaci... Lemur úvodní post udělal hezky a po aktualizaci může sloužit dál...
Jinak Wulfiho hledat bez znalosti jména je skoro nereálné... Natož od stolu... Takže to chce jméno...
Jinak k novému topicu, to se mi moc nechce. Přijde mi škoda přijít o tu minulost a tak vůbec. Jsem pro velkou aktualizaci... Lemur úvodní post udělal hezky a po aktualizaci může sloužit dál...
Asi bych to tak viděl, sem na forum člověk stejně leze nejčastěji a já mam fejs jen jako záznamník... Jsem pro upravovat úvodní příspěvek se stavem členů klanu a krátkým představením jednotlivců. Básnické střevo dobrovolné ale nenutné, neboť z poetů se nám stejně staly koule :o). Koulim, koulim... (hlavně na začátku vysvětlit proč vlastně pořád koulíme, abychom se nestali clubem gayů, což už z poloviny asi stejně sme, když vás někdy poslouchám holky: já například zjistil, že dostávam menzes. Kdybych nebyl drsnej chlap, co si takový nařčení nebere, tak bych vás zmlátil svojí kabelčičkou... Zdar a sílu
- Fru-fru
- The Butcher
Ouch, teď až jsem si všiml, že LSD zařval. RIP chlape