Diablo 2 kecání
Moderátor:Dark_Deamon
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Neposunuse: Tak myslím si to, protože jsem si rozjel jeden event a zatím to celkem slušně padá Až bude hotovo, tak to sem hodím, ale to nějakej čas potrvá.
Spíš jsem ultra-mega-super-giga smolař, protože taková fotka se jen tak nevidí.
Xenter: Tak teda hodně štěstí v kompletaci D2 grálu Jen teda nevím, jak to myslíš s tím, že ti stačí dropnout jednu Cham, když vidím, že máš v plánu sesbírat i všechna RW's. Tam je totiž 3x Cham a 14x Jah.
Spíš jsem ultra-mega-super-giga smolař, protože taková fotka se jen tak nevidí.
Xenter: Tak teda hodně štěstí v kompletaci D2 grálu Jen teda nevím, jak to myslíš s tím, že ti stačí dropnout jednu Cham, když vidím, že máš v plánu sesbírat i všechna RW's. Tam je totiž 3x Cham a 14x Jah.
Re: Diablo 2 kecání
Smolař nejsi, naopak, takové dvě věci padají málokdy a teď ti padly obě zaráz
HC grál: 537/516 (-21)
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Když zabrousím lehce do minulosti, tak bych řek, že právě smolař jsem. Pamatuješ na tu fotku od Pindla, kde mi v jednom runu hodil 2x rare Hydra Bow? Todlenc už není náhoda. Ta hra má ze mě pr*el Jinak je ale pravda, že je to celkem vzácná chvíle vidět taková 2 itemy na jedné hromádce. Jen aspoň jeden z nich mohl být vymalován tou pravou krásnou barvou
Naposledy upravil(a) Dark_Deamon dne 04.04.2014, 21:55 hod., celkem upraveno 1 x.
Dark_Deamon: Myslel jsem čistě jen zkompletování všech run. Na RW's budu runy i cubit, pokud budou přebytky - každopádně až poté, co mi daná runa dropne, čili RW s Cham nebudu mít dřív, než mi Cham dropne.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Takže to budeš provádět stejně jak já. Než se nějakých přebytků z HR's dočkáš, tak to nějakej ten měsíc potrvá Já už mám naštěstí všechny 3 Cham za sebou.
Edit: Na předešlé stránce jsem znova uploudl ten "fešáckej" obrázek v o něco lepší kvalitě
Edit: Na předešlé stránce jsem znova uploudl ten "fešáckej" obrázek v o něco lepší kvalitě
No aby to nebyly spíše roky , ale není kam spěchat. Uvažuju že si pak udělám i nějakou postavu na Hephasta popřípadě Councily.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Tak na Hepaesta doporučuju Barbara nebo někoho, kdo má triliardu life + Life Tap Popřípadě nějakou ranged postavu. Ideální by byl ale asi ten Barbar kvůli skillu Howl. Pokud ho chceš ale běhat kvůli HR's, tak by možná bylo lepší a bezpečnější s Light Sosou (merc Infinity, ne Holy Freeze) běhat Arcane Sanctuary nebo s Necrem => Corpse Explosion Cow level.
Díky za rady, nejspíš udělám toho Barba nebo Necra, Sossu si rozjedu klasickou Blizz.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
U toho Barbara by byla fajn Enigma Necra samo sebou Poison.
Jinak Barbara na Hepaesta proto, že on je občas dost hustej. Už jsem to tu někde psal....pamatuju, jak mi ne jednou, když jsem hrál za Cold Amu sejmul Valkyrii na 2 rány. Decoy pak na 1 hit, možná na půl hitu Velkej pozor pak, když je Fire Enhanced + Aura Enhanced (Holy Fire), to tě jeho smrt na 95% zabije taky nebo mě se to dost často stávalo už na NM (i přes full rezy), o Hell radši nemluvě. Ale zas když frčíš na SC, tak to až tak důležitý není Nebo aspoň ne smrtelně
Jinak lajt Sosa je pak i ideální na Countess...ideálně se tam s ní i ripe
Jinak Barbara na Hepaesta proto, že on je občas dost hustej. Už jsem to tu někde psal....pamatuju, jak mi ne jednou, když jsem hrál za Cold Amu sejmul Valkyrii na 2 rány. Decoy pak na 1 hit, možná na půl hitu Velkej pozor pak, když je Fire Enhanced + Aura Enhanced (Holy Fire), to tě jeho smrt na 95% zabije taky nebo mě se to dost často stávalo už na NM (i přes full rezy), o Hell radši nemluvě. Ale zas když frčíš na SC, tak to až tak důležitý není Nebo aspoň ne smrtelně
Jinak lajt Sosa je pak i ideální na Countess...ideálně se tam s ní i ripe
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
wooooooooow Gratulace.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
To není gratulace, ale mlácení hlavou do zdi, protože to jsou rare verze itemů
Dark_Deamon: Příště třeba budou už barvičky v pořádku .
Já zatím doběhal s turnajovou Amou na LVL 94 u Pindla na P8, z toho co stálo za řeč mi padla podruhé Griswold's Valor. Ještě u něj dodělám jeden level (mělo by mi to vycházet na cca 2300 runů), tak uvidíme.
Já zatím doběhal s turnajovou Amou na LVL 94 u Pindla na P8, z toho co stálo za řeč mi padla podruhé Griswold's Valor. Ještě u něj dodělám jeden level (mělo by mi to vycházet na cca 2300 runů), tak uvidíme.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Xenter: Tak nezlobil bych se, že Navíc Vortex Shield je max setovej...uniq verze ne e to
"Mělo by to vycháezt na 2300 runů"...počkej, jak za nějakej čas budeš na tak krásně malý číslo s povzdechem vzpomínat Pokud ti jde krom itemů i o lvl postavy
Jinak je celkem vtipný, jak drtivé většině místních sběratelů chybí z Griswold setu Caduceus a Vortex Shield
"Mělo by to vycháezt na 2300 runů"...počkej, jak za nějakej čas budeš na tak krásně malý číslo s povzdechem vzpomínat Pokud ti jde krom itemů i o lvl postavy
Jinak je celkem vtipný, jak drtivé většině místních sběratelů chybí z Griswold setu Caduceus a Vortex Shield
No zatím mám v plánu jen tu 95 Pak si pomalu rozjedu ostatní postavy, ale ty nejspíš tak vysoko nevytáhnu, alespoň ne hned. Raději se v další fázi pustím do toho HC.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Jooo HC, to už bude jiná koleda Bych asi jako první char doporučil nějakou Sosu hledačku
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
to máš potom divně zobrazenou alfa korekci a barvy, páč u mě vypadají jak unikáty...
...Ancients, go, go go!
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Divný...tady je názornej rozdíl, ale možná, že když je na screenu jen rare item, tak to vypadá pro oko víc tmavě.
barvy jsou v pohode to nekdo byl hodovat a vypil hodne panaku
Achievements: 7400 (92%)