Nejprve bych chtěl poděkovat všem, kteří se této akce, byť jen minimálně účastnili V dobách, kdy tady vládne D3 byla účast opravdu skvělá. Dále bych rád poděkoval raisen, která se mnou spolupracovala na tvoření bodovací tabulky.
Teď pár slov jak to vlastně bylo se mnou...Ještě před turnajem jsem byl tak přemotivovanej, že jsem vlastně nevěděl, co budu hrát za build. Původně to měla být Blade Fury Assa, ale začal jsem se Zeal Sosou. Nutno dodat, že než turnaj začal, tak jsem snad co hodinu měl chuť rozjet někoho jinýho. Nakonec jsem rozjel tu Zealerku, která zařvala v Mausoleu na Hell. Po ní jsem rozehrál Light Sosu, ale jakmile jsem s ní došel do Arcane Sanctuary, kde mělo být moje cílové působiště, tak mě přestala bavit. No a pak začala moje dead jízda s Trapama. Popravdě ani nevím, kolik jich riplo...3 nebo 4...? Než jsem rozjel tu, která přežila až do konce, tak ještě před ní jsem rozjel tu Blade Fury Assu, se kterou jsem to dotáhl do 5A Normal a pak mě přestala bavit. Po ní jsem rozjel Fana Paladina, ale ten začal nudit už ve 2A Normal. Asi ve mě ještě kolovala frustrace z Trap ripů. Nakonec jsem stejně sáhl po blesky házící Assce a s ní konečně udělal nějaké ty body. Jen škoda, že s tou poslední...závěr mohl být totiž víc zajímavej. Takhle už více méně dlouho předem bylo jasné, jak vše dopadne. Výslednej dojem z turnaje mám lehce smíšenej. Na jednu stranu jsem rád, že jsem našel 5 grailerů a na druhou stranu jsem zklamán, že jsem jako vítěz předloňského MF turnaje nezopakoval 1.místo.
Konečné výsledky:
Kód: Vybrat vše
# Nickname Build SC/HC Score
--------------------------------------------------------------
1.Xenter Javazon SC 1005
2.Neposunuse Blizzard Sorceress SC 802
3.Dark_Deamon Trap Assassin HC 404
4.ZOMB Blade Sentinel/Fury Assassin HC 300
5.IGNI Javazon SC 291
6.raisen Frenzy Barbarian HC 98
7.Obter!vr Fire/Summoner Druid HC 91
8.Kisuvka Holy Shock Paladin HC 63
9.Zedrak Berserker Barbarian SC 7
10.Cirdan Hammerdin HC 5
11.Fraxinus Fire Amazon HC 3
12.Mia Hammerdin HC 1
Jak jsem psal na začátku turnaje, tak jsou tu k mání i nějaké ty ceny. Xenter po mě může chtít 3 itemy a Neposunuse 2 itemy. Pokud této možnosti využijete, tak mějte na paměti, že i já mám své limity, tudíž nemůžu sloužit vším, co hra nabízí. Další věc je to, že hraju pouze HC, takže všechny itemy mám na HC chary a zrovna vy dva jste asi SC pařani.
Co se týče itemů globálně, tak jsem rád, že toho zase spoustu popadalo a bylo na co koukat a co obdivovat. Když to shrnu, tak kromě Ber, padly všechny runy, což je paráda. TC87 (Steel Pillar, The Grandfather, Ghostflame, Gargoyle's Bite, Death Cleaver, Stormspire, Crown of Ages, Steelrend, Griswold's Valor, Bul-Kathos' Sacred Charge 2x, Bul-Kathos' Tribal Guardian 3x) se sem tam taky nějakej našel, takže jako kolektiv myslím, že skvělá práce Bohužel, Tyrael's Might opět zůstalo utajeno v hlubinách Diabla.
Ještě jednou díky všem za účast a třeba zase někdy někde při nějakém lovu