Legendary items
Triple drop
http://www.youtube.com/watch?v=TVwBR8FFXH4
http://www.youtube.com/watch?v=TVwBR8FFXH4
Re: Legendary items
sak teraz to pada mega... minule pred vstupom do dungu z grupy mobiek 2 legendary (2 krat staff...) vbehnem do dungu a tam z prvych 5 zombiekov dalsie dve (wizard hat a nejaka axe).... neviem preco z tohp orave moldran robi take halo, ako keby mu to nepadalo niekedy
- GABO
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:GABO#2774
Mne to práve po patchi absolútne nepadá. Dnes napríklad odohrané cca 5-6 hodín, kopec runov a proste nič - skúšané rôzne MP od 2-10 (hrávam sám). Monka mám na Paragone 71 - teda pri MP10 a full stack aj naozaj dosť vysoký MF.
Ak máte dáke hovadiny čo ma boostnu tak primen do daru :-)
Co musím udělat pro to abych mohl nastavit to MP? Nemůžu to nikde najít? Neni to jen u public games???
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Options gameplay enable monster power tuším.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Diky moc Kuki10
Je nejaka moznost jak získat plánek na staff of herding uplně ten prvni (normal obtížnost) jinak než z Izuala???
Není
Zdravím, našel jsem plán "Griswold´s Scribblings". Není to klasická ikona knihy pro naučení u kováře, ale je to jen list papíru s odkazem na výrobu legendárního meče. Kovář ale na "naučení" plánu nereaguje. Poradí mi někdo, co s tím plánem mám udělat? Díky všem za rady.
vzdyt je to tam v podstate napsane, je to craft material potrebny k vyrobe tohoto mece http://eu.battle.net/d3/en/artisan/blac ... perfection
- skyrim1988
- The Butcher
- BattleTag:Strecha#2293
Zdar,
taky mi dneska vypadl tento kus papiru.Jedna se o lg material,ktery bude pouzitelny v ROS
Edit: Denny byl rychlejsi Jinac sword je to pekny,bral bych
taky mi dneska vypadl tento kus papiru.Jedna se o lg material,ktery bude pouzitelny v ROS
Edit: Denny byl rychlejsi Jinac sword je to pekny,bral bych
Aha, díky za odpovědi. Jestli tomu dobře rozumím, tak v ROS budu potřebovat ještě najít klasickou "knihu" pro naučení kováře tento meč vyrobit,že?
Ano, legendární plánek. Je to u té zbraně na blizzardích stránkách vlevo vedle ceny v goldech.
Zdar.. Tak tom si na internete pozeral obrazky legendariek koli motivacii http://diablo.incgamers.com/blog/commen ... -gallery-3
Videl som tam napriklad aj 1H zbrane s dps dost cez 3000 no mne aj ostatnym s ktorimi hravam padla maximalne tak 1H zbran lvl.70 s DPS 2400 cca..
Hravam torment 1..
Tak ma zaujima ci tie zbrane padaju na vyssom tormente este lepsie alebo tie fotky legendarok lvl.70 s brutalnym DPS su len z test serveru a v plnej hre D3 ROS take silne ani niesu ?
Videl som tam napriklad aj 1H zbrane s dps dost cez 3000 no mne aj ostatnym s ktorimi hravam padla maximalne tak 1H zbran lvl.70 s DPS 2400 cca..
Hravam torment 1..
Tak ma zaujima ci tie zbrane padaju na vyssom tormente este lepsie alebo tie fotky legendarok lvl.70 s brutalnym DPS su len z test serveru a v plnej hre D3 ROS take silne ani niesu ?
Předpokládám že to je obrázek z bety, tam taková čísla byla k vidění, pak to stáhli páč to bylo asi trochu moc
Docela fail,ze nejlepe padaji leg/set na core u azmodana na T6 jen z chest.
Za hodinu padnou minimalne 4ale vetsinou vic.
JInak nemaji wristy mal sanci na roll cc??Uz jsem to zkousel 10x a stale se mi roluje loh a vit.
Za hodinu padnou minimalne 4ale vetsinou vic.
JInak nemaji wristy mal sanci na roll cc??Uz jsem to zkousel 10x a stale se mi roluje loh a vit.
nj vitalita to je svině, mě je schopná rolnout i 10x za sebou
Piglampa: na boku vlastnosti, kterou chces zmenit je otaznik a tam vidis co ti muze rollnout ;-)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk