SMRT POSTAVY HC = LAGG
Ahoj diabláři,
nohu se zeptat zdalipak někdo řešil smrt HC postavy díky laggu?? Haruju crusáreda lvl 16 a najednou se mi sekne obraz a vrátí se do původní polohy...já si říkam co to?? udělám par ktorků a zase...tak hned hážu portál a postava udělal pouze snahu o kouzlo ale portál nic a najednou hláška disconect...jenže postava v menu mrtvá !! nemáte stím někdo prosím zkušenost?? mác cenu psát na blizzárdy?? zkoušel jsem najít na sapprotu nějaký odkaz na email pro řešení mého problému a neprokousal jsme se tím jejich postupem. Stalo se to dnes 31.3.2014 18:20. Na general webu pár hráčů taky pohřbilo postavu...Děkuju pokud bude mít někdo snahu reagovat!!!
Mišud
nohu se zeptat zdalipak někdo řešil smrt HC postavy díky laggu?? Haruju crusáreda lvl 16 a najednou se mi sekne obraz a vrátí se do původní polohy...já si říkam co to?? udělám par ktorků a zase...tak hned hážu portál a postava udělal pouze snahu o kouzlo ale portál nic a najednou hláška disconect...jenže postava v menu mrtvá !! nemáte stím někdo prosím zkušenost?? mác cenu psát na blizzárdy?? zkoušel jsem najít na sapprotu nějaký odkaz na email pro řešení mého problému a neprokousal jsme se tím jejich postupem. Stalo se to dnes 31.3.2014 18:20. Na general webu pár hráčů taky pohřbilo postavu...Děkuju pokud bude mít někdo snahu reagovat!!!
Mišud
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Re: SMRT POSTAVY HC = LAGG
RIP Kamo.
Bohužel nic s tím nenadelas....
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Bohužel nic s tím nenadelas....
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Opravdu ne?? Vypadá to, že právě ted mají problémy se servery...U mě je blbý, že jsem pouze sváteční hráč...takže když začnu novou postavu, budu pořád na začátku
Já včera zařval včera na 50 lvl, 16 lvl ještě nic není, to máš zahraný za 20 min
Bohužel s tím nic nezmůžeš, Blizzard neobnovuje postavy, ať je příčina smrti jakákoliv. Ostatně to musíš odkliknout i při zakládání HC charu.
jojo, vím že jsem na začátku, ale smrt nebyla moje chyba a o to jde..to musí být nějak ochráněno.. PS. Bless tvému pošlému hrdinovi
Možná by to mohl vyřešit nějaký reroll. Jenže problém je, že přeživší by to asi neocenili, pokud za ty dva dny něco nafarmili Chápu, že se to snadněji píše, než udělá, ale nejjednodušší je to HC s lagama prostě nehrát. Ale uznávám, že občas už je na reakci pozdě a nejde tomu (R.I.P.) předejít.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Rollback jde, ale neobnovi hc postavy, pac se to zneuzivalo.
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
ja v tom mam uz celkem pekne potuneny WD (700k dmg, 9 mil thoug) - a porad nevim, zda jsem zivej ci ne...
ze je nevzal radeji moncicandu s 15mil
ze je nevzal radeji moncicandu s 15mil
Dobře kluci, děkuji za info..a at se vám daří!! Nejlepší jsou stejně "magicky" pěkně u pifka v hospodě
Vcera na Normalu zarval brblal s 1M DPS a 15M tucnes ... nechci vedet jak dlouho ho v te hre museli drzet aby ho sundali ... ten blijici smajlik tu vazne chybi
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.
Rofl, to jako vážně? 15m T na normalu a skapal? Nenapadlo by mě to, že to jde Však to většinou odpojuje dost rychle, dle mých zkušeností. Začnou mi lagy a do minuty jsme venku. Máš k tomu nějakej link, screen nebo něco, rád bych to viděl.
tak jsem to prezil, uf!
jak se 3 sec nic krome me nepohlo, tak Alt+F4 a pak uz jsem se 20 min jen modlil...
ale sundat babra s 15 mil though na normalu? to si ani nemumim predstavit... dneska jsem tam blbnou s moncicandou s podobnym thoug a mohl jsem stat v decar, poisonu a arcane a HP drzely
jak se 3 sec nic krome me nepohlo, tak Alt+F4 a pak uz jsem se 20 min jen modlil...
ale sundat babra s 15 mil though na normalu? to si ani nemumim predstavit... dneska jsem tam blbnou s moncicandou s podobnym thoug a mohl jsem stat v decar, poisonu a arcane a HP drzely
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:Moxmar#2814
to se mi nezdá, opravdu to byl normal?
dneska to laguje jak prase. jen náhodou jsme s Bra prezili. Objevila se elita pic lag. Behal jsem bezmocne po mape, nic nevidel a najednou puf. mel jsem asi 1/3 zivotu, takze stestí jako prace.
dneska to laguje jak prase. jen náhodou jsme s Bra prezili. Objevila se elita pic lag. Behal jsem bezmocne po mape, nic nevidel a najednou puf. mel jsem asi 1/3 zivotu, takze stestí jako prace.
Včera ripnul na lag kámoš s barbuchou. byli jsme spolu před maghdou a všecko měli vymlácené až na skupinku ještě nezměněných vesselů stojícíh opodál - těsně za hranou screenu. Přišel mega lag, tak jsme to vypli, nešlo se dostat do hry, tak se špatnou zprávu dozvěděl 2 minuty poté na svém bnet profilu...
A dneska to laguje zase. A zase fest.
Jestli blizzard s těmi lagy něco neudělá, tak zahajuju protestní hraní softcore.
A dneska to laguje zase. A zase fest.
Jestli blizzard s těmi lagy něco neudělá, tak zahajuju protestní hraní softcore.
Nejlepsi mate ten event v act5 kde branite nejake andely co opravujou zbran a kazdych cca 15s ta zbran vysila obrovske dmg vsude okolo a kdyz se neschovate za andela tak ti to veme 60%hp (při 13M toughness normal obtiznost) samozřejmně mě to hodilo 1500ms když jsem byl mimo a pouzil se mi spirit vessel ale prezil jsem se stestim, nedokazu si predstavit kolik to bere na torment...
" Everyone dies. Sometimes we must return to finish what we started ! "
Nebyla tu kdysi novinka kde se psalo něco ve smyslu ze by ve hře měla byt jakási ochrana proti těmto smrtím v lagu? Předevčírem mi také takto chcípla postava a co sem dnes ve hře četl general chat tak jak to laglo tak dost lidem chcípla postava..
HC Crusader lvl 70 Paragon lvl 20
-
- Doom Knight
- BattleTag:Ficek-2914
DH 70 lvl... měl sem ho od září :-( 3h mi to psalo že je živej jen mi nešlo lognout tak jsem dia resetnul... a ejhle DH is dead...
Hardcore paragon 705 Softcore paragon 662
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
Ale tak pokud máte takovéhle ehp.... tak v partě nemůžete umřít snad ani na T2... na lag
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:NoNormal#2841
No jedna vec je klasickej lag a druha vec co se deje v poslednich dnech. Hrajes v pohode x hodin, takze jsi celkem v klidu. Najednou vidis, ze postava vubec nereaguje na tvoje pokyny, pak ti zacne po mape skakat a zakonci to DC. Coz se stane cele parte. Ale nez te to odpoji, tak je to i minuta po kterou muzes jen bezmocne sledovat klesajici hp.