SMRT POSTAVY HC = LAGG

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Vnosek
SMRT POSTAVY HC = LAGG

Příspěvek od Misud » 31.03.2014, 17:45 hod.

Ahoj diabláři,
nohu se zeptat zdalipak někdo řešil smrt HC postavy díky laggu?? Haruju crusáreda lvl 16 a najednou se mi sekne obraz a vrátí se do původní polohy...já si říkam co to?? udělám par ktorků a zase...tak hned hážu portál a postava udělal pouze snahu o kouzlo ale portál nic a najednou hláška disconect...jenže postava v menu mrtvá !! nemáte stím někdo prosím zkušenost?? mác cenu psát na blizzárdy?? zkoušel jsem najít na sapprotu nějaký odkaz na email pro řešení mého problému a neprokousal jsme se tím jejich postupem. Stalo se to dnes 31.3.2014 18:20. Na general webu pár hráčů taky pohřbilo postavu...Děkuju pokud bude mít někdo snahu reagovat!!!
Mišud

Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Re: SMRT POSTAVY HC = LAGG

Příspěvek od Kuki10 » 31.03.2014, 17:53 hod.

RIP Kamo.
Bohužel nic s tím nenadelas....

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

Quill Rat

Příspěvek od Misud » 31.03.2014, 17:57 hod.

Opravdu ne?? Vypadá to, že právě ted mají problémy se servery...U mě je blbý, že jsem pouze sváteční hráč...takže když začnu novou postavu, budu pořád na začátku :)

Quill Rat

Příspěvek od StroggCZ » 31.03.2014, 17:59 hod.

Já včera zařval včera na 50 lvl, 16 lvl ještě nic není, to máš zahraný za 20 min

Doom Knight

Příspěvek od Petros » 31.03.2014, 18:01 hod.

Bohužel s tím nic nezmůžeš, Blizzard neobnovuje postavy, ať je příčina smrti jakákoliv. Ostatně to musíš odkliknout i při zakládání HC charu.

Quill Rat

Příspěvek od Misud » 31.03.2014, 18:01 hod.

:D jojo, vím že jsem na začátku, ale smrt nebyla moje chyba a o to jde..to musí být nějak ochráněno.. PS. Bless tvému pošlému hrdinovi :)

Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 31.03.2014, 18:03 hod.

Možná by to mohl vyřešit nějaký reroll. Jenže problém je, že přeživší by to asi neocenili, pokud za ty dva dny něco nafarmili :) Chápu, že se to snadněji píše, než udělá, ale nejjednodušší je to HC s lagama prostě nehrát. Ale uznávám, že občas už je na reakci pozdě a nejde tomu (R.I.P.) předejít.

Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 31.03.2014, 18:04 hod.

Rollback jde, ale neobnovi hc postavy, pac se to zneuzivalo.

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

Doom Knight
BattleTag:ZALJAN#2717

Příspěvek od Zaljan » 31.03.2014, 18:06 hod.

ja v tom mam uz celkem pekne potuneny WD (700k dmg, 9 mil thoug) - a porad nevim, zda jsem zivej ci ne... :(

ze je nevzal radeji moncicandu s 15mil :D

Quill Rat

Příspěvek od Misud » 31.03.2014, 18:06 hod.

Dobře kluci, děkuji za info..a at se vám daří!! Nejlepší jsou stejně "magicky" pěkně u pifka v hospodě :)

Doom Knight

Příspěvek od Guru » 31.03.2014, 18:13 hod.

Vcera na Normalu zarval brblal s 1M DPS a 15M tucnes ... nechci vedet jak dlouho ho v te hre museli drzet aby ho sundali ... ten blijici smajlik tu vazne chybi :idea:
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.

Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 31.03.2014, 18:16 hod.

Rofl, to jako vážně? 15m T na normalu a skapal? Nenapadlo by mě to, že to jde :x Však to většinou odpojuje dost rychle, dle mých zkušeností. Začnou mi lagy a do minuty jsme venku. Máš k tomu nějakej link, screen nebo něco, rád bych to viděl.

Doom Knight
BattleTag:ZALJAN#2717

Příspěvek od Zaljan » 31.03.2014, 18:23 hod.

tak jsem to prezil, uf!

jak se 3 sec nic krome me nepohlo, tak Alt+F4 a pak uz jsem se 20 min jen modlil...

ale sundat babra s 15 mil though na normalu? to si ani nemumim predstavit... dneska jsem tam blbnou s moncicandou s podobnym thoug a mohl jsem stat v decar, poisonu a arcane a HP drzely

Minion of Destruction
BattleTag:Moxmar#2814

Příspěvek od Ride » 31.03.2014, 18:29 hod.

to se mi nezdá, opravdu to byl normal?

dneska to laguje jak prase. jen náhodou jsme s Bra prezili. Objevila se elita pic lag. Behal jsem bezmocne po mape, nic nevidel a najednou puf. mel jsem asi 1/3 zivotu, takze stestí jako prace.

Doom Knight
BattleTag:Kubizek#2781

Příspěvek od Kubizek » 31.03.2014, 19:22 hod.

Včera ripnul na lag kámoš s barbuchou. byli jsme spolu před maghdou a všecko měli vymlácené až na skupinku ještě nezměněných vesselů stojícíh opodál - těsně za hranou screenu. Přišel mega lag, tak jsme to vypli, nešlo se dostat do hry, tak se špatnou zprávu dozvěděl 2 minuty poté na svém bnet profilu...

A dneska to laguje zase. A zase fest.

Jestli blizzard s těmi lagy něco neudělá, tak zahajuju protestní hraní softcore.
Obrázek

Quill Rat
BattleTag:Mastrix#2316

Příspěvek od Mastrix6 » 31.03.2014, 20:00 hod.

Nejlepsi mate ten event v act5 kde branite nejake andely co opravujou zbran a kazdych cca 15s ta zbran vysila obrovske dmg vsude okolo a kdyz se neschovate za andela tak ti to veme 60%hp (při 13M toughness normal obtiznost) samozřejmně mě to hodilo 1500ms když jsem byl mimo a pouzil se mi spirit vessel ale prezil jsem se stestim, nedokazu si predstavit kolik to bere na torment...
" Everyone dies. Sometimes we must return to finish what we started ! "

Quill Rat

Příspěvek od Tullvan » 31.03.2014, 20:29 hod.

Nebyla tu kdysi novinka kde se psalo něco ve smyslu ze by ve hře měla byt jakási ochrana proti těmto smrtím v lagu? Předevčírem mi také takto chcípla postava a co sem dnes ve hře četl general chat tak jak to laglo tak dost lidem chcípla postava..
Obrázek

HC Crusader lvl 70 Paragon lvl 20

Doom Knight
BattleTag:Ficek-2914

Příspěvek od Bit » 31.03.2014, 21:30 hod.

DH 70 lvl... měl sem ho od září :-( 3h mi to psalo že je živej jen mi nešlo lognout tak jsem dia resetnul... a ejhle DH is dead...
Hardcore paragon 705 Softcore paragon 662
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449

The Butcher
BattleTag:Frozen#2576

Příspěvek od Frozen » 01.04.2014, 06:28 hod.

Ale tak pokud máte takovéhle ehp.... tak v partě nemůžete umřít snad ani na T2... na lag
Obrázek

Fallen Shaman
BattleTag:NoNormal#2841

Příspěvek od NONORMAL » 01.04.2014, 08:28 hod.

No jedna vec je klasickej lag a druha vec co se deje v poslednich dnech. Hrajes v pohode x hodin, takze jsi celkem v klidu. Najednou vidis, ze postava vubec nereaguje na tvoje pokyny, pak ti zacne po mape skakat a zakonci to DC. Coz se stane cele parte. Ale nez te to odpoji, tak je to i minuta po kterou muzes jen bezmocne sledovat klesajici hp.
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“