Zacina vas RoS nudit?
stačí jen ubrat a věnovat se také něčemu jinému, než jen diablu, případně to kombinovat a ono to přejde, já to mám jako relax a nic nehrotím, hru si užívám :-)
Re: Zacina vas RoS nudit?
je potreba si uvedomit, ze stale to bude to same D3 jako predtim, ze jen posunuli vyse obtiznost a je treba nasbirat novy gear, aby clovek mohl hrat ca obdobnouu uroven jako pred datadiskem.
V podstate je to jen dobre zvladnuty marketing a navodeni halo efektu "jak ma to RoS supr vybaveni", ale mezi radky je to fakt proste, kazdky stat jen vynasobili trema, stejne jako zaroven i HP monster, tot vse...
Co me stve jsou temer nulove odmeny za bounties a rifty, to moc nedomysleli, ale jo, proti vanile je to stale vyrazne lepsi, a neni prekvapeni, ze po pocatecnim uspesnem sbirani predmetu se to ustalilo a jedina cesta dal jsou legendarky padajici jen od T1, cili nekonecne farmeni a farmeni, s pravdepodobnosti uspechu limitne se blizici nule... :-)
V podstate je to jen dobre zvladnuty marketing a navodeni halo efektu "jak ma to RoS supr vybaveni", ale mezi radky je to fakt proste, kazdky stat jen vynasobili trema, stejne jako zaroven i HP monster, tot vse...
Co me stve jsou temer nulove odmeny za bounties a rifty, to moc nedomysleli, ale jo, proti vanile je to stale vyrazne lepsi, a neni prekvapeni, ze po pocatecnim uspesnem sbirani predmetu se to ustalilo a jedina cesta dal jsou legendarky padajici jen od T1, cili nekonecne farmeni a farmeni, s pravdepodobnosti uspechu limitne se blizici nule... :-)
Jezdite nekdo s MF? Vcera kdyz jsem brecel, ze mi nic nepada, tak jeden tvrdil, ze ma kamen v hlave a pada mu porad neco, coz se mi zda jako blbost..
Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk
Tak asi jen haluz Me to přišlo taky divny, ze by par procent udelalo takovej rozdil.
taky myslim, ze pokud blizz rychle neco neudela tak ros bude mit hodne kratkou zivotnost..fakt to nechapu..oni to prece musi vedet predem...proc je t6 zase k nicemu chodit? Krom expu? to taky musi vedet prece by neudelali stejnou kravinu jako u MP...proste blizzard to musi delaz zamerne z nejakeho duvodu...
to stejny 2 handy....
proste obarvili stary mapy..pridaliu hudbu a rifty..trosku par zmen jako mystic atd...a zase prodaji milionu kusu..tak proc ne ze? kdyz to ilidi kupuji
to stejny 2 handy....
proste obarvili stary mapy..pridaliu hudbu a rifty..trosku par zmen jako mystic atd...a zase prodaji milionu kusu..tak proc ne ze? kdyz to ilidi kupuji
Stacil by nasobic statu itemu, cim vic torment tim vetsi stat, neni potreba cely novy itemy
Ano čím větší obtížnost tak lepší vlastnosti. To je velká motivace. S tim souhlasím .
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
Using Tapatalk
...a já třeba jsem ještě ani nedohrál V. act... :-D
Kazdej mame jiny tempo
taky zacinam pozorovat "nudu",zlutej item me uz neboostne,9 z 10 legendarek k nicemu a setovky padaji jak kdyz nepadaji,tzn 1 za 2 dny nonstop farmeni,drop stejnej na normalu jako na tormentu,kdyz opomenu ty setovky,to je fakt bida...odmena za rifty je asi nejvetsi fail,to uz je lepsi chodit bounties
Takovym lidem je rada jednoducha. Vylez ven je tam pry krasne co rikaji normalni lidé :-D
@tabletofon
@tabletofon
Dneska ani ne, ale vikend byl paradni - pro ty kdo jste si nevšimli
proste mi tam chybi garantovana legendarka, at uz po zabiti urcityho poctu elit, anebo po resetu quest a to z kazdyho finalniho bosse (vazana na obtiznost na kterou ho zabiju), proste jasna odmena za mou snahu, a ne behat na normal jak ko*ot, jen za sebou bez zastaveni hazim blizzardy a cekam az se objevi na mape hvezdicka...
Já třeba d3 skončil asi po dvou měsících hraní a to jsem tehdy byl tak nahypovanej, že jsem si bral volna a na infermu jsem běhal mezi prvníma tady. A vratil jsem se až teď s RoS a musím říct, že jsem blizzardu opět začal věřit. Takže teĎ farmím co to jde a moje motivace směřuje spíše do budoucna věřím, že časem budou žebříčky kvalitní, časem bude vymazlen drop, časem přibude do hry nekromancer :-D časem a to asi největší motivace bude i něco jako balanced pvp a laddery. Je to nejspíš dost naivní nicméně zatím jim věřím. Ještě uvidím jak budou vypadat ty laddery a tier rifty.
Bratři naše činy v životě se odrazí ve věčnosti!
Postavy
Softcore:
Raven - barbar lvl 70(67+)
Postavy
Softcore:
A proto jsme si to koupili, abychom meli vsechno casem..
No jo trvá jim to nicméně změny v RoS oproti tomu co bylo je super. To engame farmení díky bountis a riftum mě prostě baví a ne jako předtím. A pátý akt má spád užil jsem si ho a nenudil se ani chvili. Takže za mě dobrá práce i když trvá jim to :-D
Bratři naše činy v životě se odrazí ve věčnosti!
Postavy
Softcore:
Postavy
Softcore:
- RedDwarf_Cz
- Wraith
Číst ty vaše ubrečené texty je k popukání. Některé by se hodily do pořadu vtip za 100,- nebo jak se to jmenuje :-D
neplač tu nad textami. ))
odoslané ťapkami.
odoslané ťapkami.
Bejt admin, takovýhle témata (minimálně v nejčtenější sekci a týden po vydání) rovnou mažu.
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
NO Automation Devices used