Reaper of Souls
to je zase fail,ze nejlip vyjde farmeni normal bounties,doufam ze na tom jeste zapracujou...
Re: Reaper of Souls
Ja ne chapu, ze delajinstejny chyby porad dokola..viz.2 handed, ze staci farmit normal nebo max t1..coz jsou tak retardovani nebo co?hlavne nechapu nak mohli ZASE s*at 2handy
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vseho se dockame, soon :-D vzdyt odpovidal ze jakmile vyjde hra neni to konec starosti spis naopak zacatek. Takze zase dalsi patche... Vse bude trvat a budou nas tahat jako nudli.
@tabletofon
@tabletofon
- Lumpus
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Lumpus#2123
2 handy nemohou být tak silné hlavně kvůli Crusaderovi
-
- Doom Knight
- BattleTag:Ficek-2914
Tak jsme to tu pročet (cca 3 poslední stránky).. Farmit T6 s 1m dmg je dost nesmysl když mám 700k +bonusy do cold a skilu a zvládám sotva T1 (mám na mysli efektivitu),.. Ten zvýšenej drop na Tormentu se asi netýká hc co ? včera 14 riftů z toho nikomu nepadlo nic akorát wizně padl pásek s dexkou a s posledním riftu nám padl bullysův crusader :-(.... Zlatej normal
Hardcore paragon 705 Softcore paragon 662
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Taky jsem psal, že je to blbost, asi moc ethanolu nebo co.
Hmmm, tak jak kuchnul Malthaela na T6, tak měl méně než 200 k dps jako základ + 50 mil. toughness.
Blizzard odladil hru pro nolifery.
Dava_C: Ano náhledy na battlu jsou špatně, bo Blizzard nemá čas - nyní ladí náhled 3D příšerek v mobilech apod. pussoviny.
Hmmm, tak jak kuchnul Malthaela na T6, tak měl méně než 200 k dps jako základ + 50 mil. toughness.
Blizzard odladil hru pro nolifery.
Dava_C: Ano náhledy na battlu jsou špatně, bo Blizzard nemá čas - nyní ladí náhled 3D příšerek v mobilech apod. pussoviny.
- st.ranger
- Gorebelly
- BattleTag:stranger#2818
Nevím, zda to už někdo postřehl, ale bossové jsou též bugnutí.
Pokud na ně vlezete s T obtížností a okamžitě srazíte na Normal, dostanete achievement a drop podle Tormentu.
Pokud na ně vlezete s T obtížností a okamžitě srazíte na Normal, dostanete achievement a drop podle Tormentu.
lol,cool,tak to jsem nevedel
Takhle si ku*vit drop z normalu ... Btw. jak se leze na bossy s T obtiznosti a okamzite srazi na Normal ?
Takto si achiev dělat nebudu ... nechci až tak podvádět a chlubit se nepravdou
- st.ranger
- Gorebelly
- BattleTag:stranger#2818
Docela mě to naštvalo, šlo mi jen o to udělat si quest a pak pokračovat dál, proto raději varuji.HELLERcz píše:Takto si achiev dělat nebudu ... nechci až tak podvádět a chlubit se nepravdou
Esc a Lower Difficulty.Guru píše:Takhle si ku*vit drop z normalu ... Btw. jak se leze na bossy s T obtiznosti a okamzite srazi na Normal ?
Jinak momentálně mě hra vykopává, jsem jediný nebo je to všude?
taky taky,ping 1000ms a je to uplne v perdeli
Však se nedá hrát ... buďte rádi , že Vás to nepustí ani do hry . Já to vzdávám a jdu spát . 1500 ping no problem
blackscreen každý deň, ale dnes je event, lagy, rubberbandind a DC.
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:Paja1986#2735
Tak dneska jsem v rfitu narazil na oblast, kde vedle sebe bylo asi 15 goblinů. Zvládnul jsem jich dostat asi 7
Na to jsem jeste nenarazil Zajimalo by me jestli si je muzu monkem pritahnout nebo to na ne nefunguje
Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk
já měl v riftu jeden level, vězení přes celou obrazovku a měl jsem jich na jednom místě asi 6-7, chytil jsem jen jednoho a přitahování nefungovalo, každej zalít do jedny cely na různým směru, z toho jednoho mě vypadla helma na wize, goldů jak naseto ale jen 1 až 2gPaja1986 píše:Tak dneska jsem v rfitu narazil na oblast, kde vedle sebe bylo asi 15 goblinů. Zvládnul jsem jich dostat asi 7
U monka nevím ale černá díra od Wizny na ně funguje skvěle
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Primo paradne.:-D
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!