RoS - Loot 2.0 - dropy
Re: RoS - Loot 2.0 - dropy
Tak dnešní dropy v bounties na normal:
-
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Firius#2998
Tahle helma by byla si zajímavější pro DH než pro mě, hraju monka a ten se damage jen tak nevyhne už jen vyměnit armor za socket a bude hotovo
- RipperOwen
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:RipperOwen#2330
co presne robi ten affix na tom followerovi ze gain acces to all skills?
Pouziva vsechny skilly.RipperOwen píše:co presne robi ten affix na tom followerovi ze gain acces to all skills?
Už mi pár věcí taky droplo http://eu.battle.net/d3/en/profile/Dark ... o/37450970 (ovšem staty a affixy je nutné brát s rezervou pač neodpovídají skutečným - jsou zde namíchány původní affixy s nově vytvořenýma). Každopádně dmg, HP, toughness atd sedí...
Jak jinak než na normal, už jsem nadával že mi furt nic hezkýho nedroplo Pro poison WD hezký
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
V podstatě všechny legendy, co mám na sobě, mi padly na normal. Ale musím se přiznat, že už chodím Expert, jelikož chci mít více shards a zas takový rozdíl v tom není (elitky jsou cca o 1-2 vteřiny delší).
Tento unity padl ovšem ještě na normal a mimochodem jde kombinovat s Unity ringem lvl 60, který mi padl v D3V patch 2.0 Už jsem to vyzkoušel a follower chudák dostával kapky se mnou
Tento unity padl ovšem ještě na normal a mimochodem jde kombinovat s Unity ringem lvl 60, který mi padl v D3V patch 2.0 Už jsem to vyzkoušel a follower chudák dostával kapky se mnou
Padl na normal, pro me boost + bonus v tom malym hajzlovi
- Still-Alive
- Doom Knight
- BattleTag:StillAlive#2220
Dnešní drop, hlavně z amuletu mám radost... ještě že enchant vyšel takhle na první pokus, to jsem se fakt dlouze smál
Chcete postnout moje dropy ?
jen tak btw. jak pořizujete snímky a následně je sem dáváte ? Já jen, jestli něco nedělám zbytečně složitě ..
Já si vyfotím obrazovku PrtScnem a pak ve Photoshopu ožeřu a uložím a uploadnu .. nic jednoduššího není ? nějaký program nebo tak
jen tak btw. jak pořizujete snímky a následně je sem dáváte ? Já jen, jestli něco nedělám zbytečně složitě ..
Já si vyfotím obrazovku PrtScnem a pak ve Photoshopu ožeřu a uložím a uploadnu .. nic jednoduššího není ? nějaký program nebo tak
Je. Já to dělám v malování Asi budou i nějaký online editory, ale žádnej nepoužívám.HELLERcz píše:Chcete postnout moje dropy ?
- Still-Alive
- Doom Knight
- BattleTag:StillAlive#2220
v0kurka: Nevím, proč cituješ poslední příspevek, je vidět na co reagujeě...ale to je fuk
HELLERcz: No já udělám printscreen, hodím to do malování a než to složitě ořezat v něm, tak zapnu Windovsacku blbinu "Výstřižky" a ořežu to rovnou jak chci a uložím..
HELLERcz: No já udělám printscreen, hodím to do malování a než to složitě ořezat v něm, tak zapnu Windovsacku blbinu "Výstřižky" a ořežu to rovnou jak chci a uložím..