1H vs 2H weapons
- Davos
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kodlak#2557
Zdravím,
mám pár dotazů ohledně RoS, aby bylo jasno D3 RoS mě baví, líbí se mi nový Loot, bounties i ActV, takže se nejedná o kritiku . Založil jsem si crusadera a momentálně mám lvl 55, postava mě i baví a líbí se mi, zvykl jsem si a ji na pohyby když běží ale co mi opravdu vadí je Block amount, jelikož štít u crusadera je nezbytnou součástí, tak se mi zdají hodnoty nízké a tudíž téměř nepoužitelné. Další věc mi vadí 2H zbraně, jsou pomalé a hlavně slabší než 1H zbraně, spadlo mi asi 10 legendárních zbraní a pokaždé 1H měla větší dmg než 2H a to nepočítám že jsou mnohem pomalejší a rychlost u crusadera je důležitá.
Zajímalo by mně, jestli Blizzard se chystá tyto nedostatky opravit nebo je to záměrně a jaký styl hraní preferujete vy ? (popř. jestli používáte 2H mohli by jste uplouadnou image zbraně )
mám pár dotazů ohledně RoS, aby bylo jasno D3 RoS mě baví, líbí se mi nový Loot, bounties i ActV, takže se nejedná o kritiku . Založil jsem si crusadera a momentálně mám lvl 55, postava mě i baví a líbí se mi, zvykl jsem si a ji na pohyby když běží ale co mi opravdu vadí je Block amount, jelikož štít u crusadera je nezbytnou součástí, tak se mi zdají hodnoty nízké a tudíž téměř nepoužitelné. Další věc mi vadí 2H zbraně, jsou pomalé a hlavně slabší než 1H zbraně, spadlo mi asi 10 legendárních zbraní a pokaždé 1H měla větší dmg než 2H a to nepočítám že jsou mnohem pomalejší a rychlost u crusadera je důležitá.
Zajímalo by mně, jestli Blizzard se chystá tyto nedostatky opravit nebo je to záměrně a jaký styl hraní preferujete vy ? (popř. jestli používáte 2H mohli by jste uplouadnou image zbraně )
Re: 1H vs 2H weapons
2H byly vždy k ničemu vyjma Skorna .. teď je situace dosti na prd stále, příjde mi ... a nevím co s tím pánové udělají, asi nic.
Budu vždy nosit to, co mi bude přinášet aktuálně větší užitek. Od 10 do 47lvl jsem nosil 2h. Teď mám OP 1h (1300dmg, socket, crit dmg, 400str, -13lvl req).
Co se blocku týče, můžeš si ho zvýšit adekvátní kombinací skillů. Je tam celkem slušnej potenciál to naboostit. Ale já se na block zaměřovat nehodlám.
Co se blocku týče, můžeš si ho zvýšit adekvátní kombinací skillů. Je tam celkem slušnej potenciál to naboostit. Ale já se na block zaměřovat nehodlám.
Tak príchodom RoS sa to malo zmeniť, zatiaľ to tak nevyzerá, stále mi príde výhodnejšie používať 1H.
- Davos
- Quill Rat
Nechápu proč Blizz tolik zesílil 1H ale možná na nás čeká nějaká legendární 2H která strčí všechny 1H zpět do temnoty
Přesně jak píše vokurka, hraj s tím co ti aktuálně dá největší užitek o tom, že 2H jsou k ničemu, by se dalo dlouze polemizovat, mě například na 60 padl obouruční meč s takovým bonusem, že jsem si s touto zbraní sám sóloval T5 a žádná 1H se jí nevyrovnala i když měla potencionálně vyšší dps a tento meč mi vydržel, až do 70. A momentálně mám také žlutou 2H a čekám co padne lepšího (farmím to na T1).
- Davos
- Quill Rat
NO tak 2H pojedu na 100% jen mi musí nějaká padnout jinak štíty ve hře mi připadají téměř zbytečné, beru hodnoty bez navýšení skillů
Block chance mi přijde v pořádku bez skillů není problém se vyšplhat na 40 - 50% ale Block amount 4000-10000 bez pasivky ?? Jelikož průměrný HP se zvedly z
70 000 na 500 000 to je 7x více a Block amount z 4000 na 10000 to je cca 2x více. Zatím jedu block jen kvůli bonusu z pasivek ale v budoucnu nevim jak to bude. Příjde mi to jako plýtvání slotu.
Block chance mi přijde v pořádku bez skillů není problém se vyšplhat na 40 - 50% ale Block amount 4000-10000 bez pasivky ?? Jelikož průměrný HP se zvedly z
70 000 na 500 000 to je 7x více a Block amount z 4000 na 10000 to je cca 2x více. Zatím jedu block jen kvůli bonusu z pasivek ale v budoucnu nevim jak to bude. Příjde mi to jako plýtvání slotu.
Jak jsem porkčil levelem, musím svůj názor ještě doplnit. Trvám na tom, že je lepší používat aktuálně nejvýkonnější zbraň bez ohledu na 1h/2h, ale kdybych měl dvě stějně silný, nebo by 1h byla jen o málo horší, vezmu si raději 1h. Protože nebudu muset plejtvat cennej slot na pasivku, kterej se dá určitě využít lépe.
mě přišlom že do 60 lvl padaj lepší 1h než 2h i craft do tý 60 je příznivější pro 1h. ale co jsem zkusil pocraftit po 60 nový zbraně, tak mi přišlo, že 2h dostaly navrh a rollovaly lepší dmg. jinak do 60 jsem používal 1h, ale ted od 60 používám 2h protože se jí 1h nemůže zatim vyrovnat v dmg. uvidíme jak to bude na 70. momentálně mam 67
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
na jakem levelu? Videl jsem spoustu stitu s 15-25k block amount a to se na stity skoro nedivam a rozkladam.Block amount 4000-10000
A to pri dobrych resistech a armor, muze znamenat uplne vykryti poskozeni, pripadne snizeni na miru, kterou doleci LOH/regen
(pro to jestli se stit vyplati nebo ne, vubec nehraje roli kolik ma postava HP, ale jak je na tom s redukcemi poskozeni)
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
- Davos
- Quill Rat
Darkness ty hodnoty HP vs block amount jsem uváděl pouze o kolikanásobně blizzard zvedl staty, 25k block amount jsem ještě neviděl ale ani v betě ale pokud se block pohybuje okolo 25k tak to už je slušný.
-
- Gorebelly
- BattleTag:Reitak#2702
- Kontaktovat uživatele:
tak ja som bol lvl 48 a mal som legendarku flailku 1h lvl 47 s dmg 406 dmg. Pripojil sa ku mne hrac, taky isty lvl, mal legendarku sekeru 2h lvl 45 (o 2 lvl nizsiu od mojej zbrane) a jej dmg bol 1084.
Ako mi vysvetlite toto ...
Ako mi vysvetlite toto ...
nejspíš ta zbran měla redukci na požadovaný lvl
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
... není problém mít zbraň lvl 43 s dmg 2000 ... tzn. toto byla velmi pravděpodobně zbraň s rekudcí na level ...
Zajimalo by mne jestli i 60-kove itemy rolluji s redukci levelu o 30 ... Item level 70/pouzitelny od 40 levlu uz jsem nasel
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
ne, level reqirement roluje na 70 vyssi hodnota nez na lvl 60 itemech, tak jako vsechno ...
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.