Reaper of Souls
Presne tak Bagliku, to by me taky nebavilo, spis ted koukam po t2 a vice.
Klan: Masters of Darkness CZaSK
Profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Anarkicz-2923/
-
- Gorebelly
- BattleTag:casperdeluxe#2494
Re: Reaper of Souls
Otázka na HC hráče. Jaký buffed dps a ehp je ptřeba na T1? lítáme bounties s kamošama teď na hard. Odsejpá to pěkně. Akorá jsem si říkal, že na master nebo T budou lepší odměny. Akorát se bojím abysme tam nezařvali
DPS mám něco přes 500k a buff ehp něco přes 15m
-
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:mdmT#2837
... no je mě skoro smutno, když to čtu ... místo, aby byla snaha jet co nejvyšší obtížnost, protože za to bude adekvátní odměna, tak pokud chci posunout postavu, tak mě hra málem nutí hrát normal, protože jinak nenajdu materiál na craft a nakonec i ty legendy tam padají líp jak na T1, protože to zabíjím 30x rychleji :-( ...
neres ze ti je smutno a koukej parit od nevidim do nevidim nez to zmenej, chces vytunenou ppostavu nebo ne?
kdyz vidim jak lidi vyuzili zvyseni expu v poslednich tydnech a maji paragon 300 a vejs za ctvrtinovej cas nez je potreba ted, mirne lituju ze jsem to nedelal podobne a placam se na usmudlanym P110, vedel bych co udelat s 200 bodiky navic.... :-)
kdyz vidim jak lidi vyuzili zvyseni expu v poslednich tydnech a maji paragon 300 a vejs za ctvrtinovej cas nez je potreba ted, mirne lituju ze jsem to nedelal podobne a placam se na usmudlanym P110, vedel bych co udelat s 200 bodiky navic.... :-)
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
proto jsem doufal, že blizz zavede nějaký scaling na affixy dle obtížnosti, bohužel.
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
-Baglik píše:Nevim jak může někoho bavit chodit bouties na normal já hraju hru abych tam měl nějakou výzvu a nedával elitky na 1 ránu abych získal rychle nějaký super gear by mě nebavilo, že vás to baví pořád něco očůrávat.
Hrajeme HC, zkus to. Potřebujeme vylepšit gear a nemáme flašky. Nemáš flašky, nemáš lepší gear - chcípneš na Torment. Navíc s vymazlenou postavou. Ale jestli tě baví řezat na HC moby na T1 30 sekund jednohoa u elitek mít občas půl flašky lajfu a začívat permanentní malý infarkty, tak palec hore. Já redši klidnější hru na Torment s lepším gearem.
-
- Zhar the Mad
casperdeluxe píše:Otázka na HC hráče. Jaký buffed dps a ehp je ptřeba na T1? lítáme bounties s kamošama teď na hard. Odsejpá to pěkně. Akorá jsem si říkal, že na master nebo T budou lepší odměny. Akorát se bojím abysme tam nezařvali
Za barbara aspoň 7 mil toughness a přes 400 k dps, ale i tak je to v partě ve 4 piplačka a Malthael je v tomto pro barba exterémně nebezpečnej. Tam bych vlezl na T1 až tak s toughness 10 mil. a 1 mil. DPS.
Baglík: ale já to střídám, dělám to i to nejsem zrovna ten typ hráče, co by jen očůrával
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
... jen pro upřesnění - já nekritizuju to, že to hráči dělají, naprosto je chápu, hraju taky jen HC, tzn. naprosto přesně vím co tím Gold Eagle chtěl říct ... ale o to blbější je, že ta hra k tomu v podstatě nutí :-( ... ale ať odběhnu od tématu - padl už někomu na lvl 70 nějakej ten unique craft materiál ( a nemyslím forgoten soul nebo jak se tomu nadává, to padá poměrně často ) ... spíš nějakej ten deamon skin, reaper fear a pod ... případně pokud jo, tak na jakou obtížnost ? ... díky mdm
Včera mi spadnul Symbol of the Guardian Brotherhood ma torment 1 ze žlutýho unique hned když vlezeš do stonefort v A3.
- Talis
- Burning Soul
- BattleTag:Talis#2996
- Kontaktovat uživatele:
Javorovi něco padlo, ta krev myslim.
Padá to prej random všude.
Padá to prej random všude.
Jojo, včera za Matlala, T1, Angelic shard, pak T1 pátej akt Griswold's Scribblings a Reaper's Fear z prvního bounties . všechno na T1 akt 5.mdmT píše:... jen pro upřesnění - já nekritizuju to, že to hráči dělají, naprosto je chápu, hraju taky jen HC, tzn. naprosto přesně vím co tím Gold Eagle chtěl říct ... ale o to blbější je, že ta hra k tomu v podstatě nutí :-( ... ale ať odběhnu od tématu - padl už někomu na lvl 70 nějakej ten unique craft materiál ( a nemyslím forgoten soul nebo jak se tomu nadává, to padá poměrně často ) ... spíš nějakej ten deamon skin, reaper fear a pod ... případně pokud jo, tak na jakou obtížnost ? ... díky mdm
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
-
- Zhar the Mad
Padnul na 70. na T1 - grisworld scrimbling a mám 2y adventures journal. jinak tady byly odkazy na seznam, kde ty materiály padají, tak tam chodit, když potřebuješ.mdmT píše:... jen pro upřesnění - já nekritizuju to, že to hráči dělají, naprosto je chápu, hraju taky jen HC, tzn. naprosto přesně vím co tím Gold Eagle chtěl říct ... ale o to blbější je, že ta hra k tomu v podstatě nutí :-( ... ale ať odběhnu od tématu - padl už někomu na lvl 70 nějakej ten unique craft materiál ( a nemyslím forgoten soul nebo jak se tomu nadává, to padá poměrně často ) ... spíš nějakej ten deamon skin, reaper fear a pod ... případně pokud jo, tak na jakou obtížnost ? ... díky mdm
http://www.diablofans.com/forums/diablo ... -locations
Jinak mi zase pandl po 40 min na normálu v bounties ze zelenýho prďocha další amulet Mar. Kaleidoscope na 70. levelu. V záladním útoku je lepší než Haunt of Vaxo ze včerejška, ale zase nemá klony a reduce imparing efekty. CC má 10% + attack speed + strenght + cooldown uvidím na co enchantnu + léčení z jedových útoků.
mdmt: hral jsem jen t1 adventury a rifty a pada toho hodne, ale zatim jsem dal dohromady tyto kalhoty:
eu.battle.net/d3/en/artisan/blacksmith/recipe/skelons-deceit
Btw. Nevyhazujte bily gear, to se pak taky spatne shani, kdyz je matros :
eu.battle.net/d3/en/artisan/blacksmith/recipe/skelons-deceit
Btw. Nevyhazujte bily gear, to se pak taky spatne shani, kdyz je matros :
Naposledy upravil(a) Anarki dne 27.03.2014, 12:27 hod., celkem upraveno 1 x.
Klan: Masters of Darkness CZaSK
Za WD cca 7mil though a tak 400k+ dmg bez buffu. Pak to bude padat samo. Ale pozor na Mathaela, tam tak 12/600...Gold Eagle píše:casperdeluxe píše:Otázka na HC hráče. Jaký buffed dps a ehp je ptřeba na T1? lítáme bounties s kamošama teď na hard. Odsejpá to pěkně. Akorá jsem si říkal, že na master nebo T budou lepší odměny. Akorát se bojím abysme tam nezařvali
Za barbara aspoň 7 mil toughness a přes 400 k dps, ale i tak je to v partě ve 4 piplačka a Malthael je v tomto pro barba exterémně nebezpečnej. Tam bych vlezl na T1 až tak s toughness 10 mil. a 1 mil. DPS.
-
- Zhar the Mad
Pánové nemůže to být bug? Zase mi padla legendárka. Nyní brnění, ale ty fole to jsou staty + 3 sockety. Jen akorát 1 věc na enchant, jinak Ok a boost. Legendárka mi padá mi na normál bounties průměrně každých 30 min. :O
Zaljan: Ano taky jsem mu to psal bez buffu, takže to máme tak odhadem nastejno. Malthael je na HC nebezpečnej. Dal jsem ho po zkušenostech s T1 na experta a málem tamse 5 mil toughness a 300k dps tehdy chcípnul 2x.
Zaljan: Ano taky jsem mu to psal bez buffu, takže to máme tak odhadem nastejno. Malthael je na HC nebezpečnej. Dal jsem ho po zkušenostech s T1 na experta a málem tamse 5 mil toughness a 300k dps tehdy chcípnul 2x.
Naposledy upravil(a) Gold Eagle dne 27.03.2014, 12:31 hod., celkem upraveno 2 x.
-
- Zhar the Mad
Ai to bude tou rychlostí zabíjení monster, jen tam běháš a řežeš na 2 rány normály a nastackovaným avalanchem elitky taky do 2s dole. Šel jsem tam farmit bíly flašky na craft a k tomu si chystám ve stashi sbírku legendárek koukám.
Později zkusím normál bounties na oublicu v partě.
Později zkusím normál bounties na oublicu v partě.
Naposledy upravil(a) Gold Eagle dne 27.03.2014, 12:35 hod., celkem upraveno 1 x.
Zaljan: v pohodě, já taky
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
-
- Gorebelly
- BattleTag:casperdeluxe#2494
OK dík. Hraju za wize, mám 509k dps a 6,8m ehp unbuff. Zkoušel jsem se buffnout na co nejvíc dps a dostal jsem se k 900k. Jinak jsem už vycraftil hallowed scepter setovku. 4ekal jsem víc od toho. Nějakých 2,1k dmg mě neuspokojilo Co jsem před datáčem koukal na offic stránky tak měly i 3k. mrknu a hodím odkaz