Reaper of Souls
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:goldeagle#2259
Na ja, Kukíno, tak jsem to ještě na chvíli zapnul na tem normálu a padnul mi 70. levelovej Stone of Jordan s hezkejma statama (vitalita, strenght,+26% do elitek, +% physical skill enchantnu na crit chance). Jsem zmaten co se to děje. A velmi děkuji duchu diabla.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Re: Reaper of Souls
Já ho potřebuju na wizza, padl me jen na křižníka.:-D
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Já jel dneska 13 hodin a padly 3 legendárky - 2 dvouručky a a Triumvirate, kterej nemůžu Enchantnout, protože mi chybí Forgoten souls - s šancema na dobrej echnant asi tak 200.
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
-
- Zhar the Mad
AAAAAH po 3. děkuji duchu Diabla, další legenda při farmě normálu. Krásněj štít Covens criterion pro mýho templáře - strenght, vitalita, resistence, +11% block change - lze enchantovat na crit. chance. Blocked attack o 48% lees méně dmg. Reduce meele attack 7%. Dárek na dobrou noc. Zítra pokračuju v bounties na normál.
-
- Zhar the Mad
No jo, jenže jedu normál bounties, tedy nejlehčí na drop materiálu na enchant a craft a padaj mi legendy - já to hrál dohromady 1,5 hodiny a za tu dobu takový 3 legendy. Zkus na material taky jet normál.Dava_C píše:Já jel dneska 13 hodin a padly 3 legendárky - 2 dvouručky a a Triumvirate, kterej nemůžu Enchantnout, protože mi chybí Forgoten souls - s šancema na dobrej echnant asi tak 200.
Normal bounties s lovením horadiců pojedeme taky ... je to jednak sranda, taky se těším na nějaký boost na pohodové farmení T1+ a pokrok dále
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
Mohu jen potvrdit, co jsem psal výše - budou dvě obtížnosti z hlediska lootu - normal a Torment1. Já teď pojedu normal do té doby, než budu mít dostatečný gear na efektivní farmení Torment 1. Padá to docela dobře, protože člověk zabíjí mnohonásobně více mobů než na Master například. Mě už 3 legendy padly jen z horadric cashek a z toho 2x ta stejná
sakra všichni jedou bounties - rifty a já se stále se*u v A5, na rifty i bounties musím dokončit A5 ?
To musis
Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk
díky za rychlou a vyčerpávající odpověď :-), přestanu se ve všem šťourat, ale jak to tak pročítám, tak při mém hraní ROSu cca 6 hodin, jsem asi ještě v normě :-)
Nic si z toho nedělej. Já jsem se teprve včera večer prokousal s Crusaderem do 5actu
Nemas kam spechat, gear uz stejne nikde neprodas a hned na 70 ti muze padnout item, po kterym tu jiny budou slintat pul roku
souhlas, co se tyce materialu a dropu tak paradoxne jezdim normal a bounty, za 20 minut je celej akt vycistenej a odmeny jsou ok, tohle myslim kluci z blizz nedomysleli.... mam za hodinu asi 30 tech novejch penizku...
Otazka - jaky benefit ma farmeni T1 orpoti farmeni normalu? kdyz pominu zkusenosti atd. - jsou nejaky predmety vazany primarne a jen na torment, cili na normal mi nikdy nepadnou?
Otazka - jaky benefit ma farmeni T1 orpoti farmeni normalu? kdyz pominu zkusenosti atd. - jsou nejaky predmety vazany primarne a jen na torment, cili na normal mi nikdy nepadnou?
Lulinaku tak nejak zadny, beham normal dokud nebudu mit gear takovy, abych torment daval jako ted normal
V popisku pisou, ze tam jsou nove lege, tak asi jsou, ale zatim se to asi moc nevyplatí to tam pul dne mlatit, kdyz se muzes napakovat jednoduše
V popisku pisou, ze tam jsou nove lege, tak asi jsou, ale zatim se to asi moc nevyplatí to tam pul dne mlatit, kdyz se muzes napakovat jednoduše
Vybavit se da slusne za 1 den hrani (viz. muj podpis) jestli je to dobre nevim, ale zatim je to zabava. Otazka je jestli to bude zabava za mesic az budou mit vsichni vsechno
Klan: Masters of Darkness CZaSK
Profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Anarkicz-2923/
Profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Anarkicz-2923/
ALe jo ... pak přijde ještě skládání nového hellfire ringu .. to bude taky maso
-
- Zhar the Mad
Hlavně PSSSSST a neříkejte Blizzardu, že farmíme normál bounties a rifty, aby nám ten normál nenerfli!
Voni si toho stejně kulišácí všimnou přes statistiky, ale nerf jistě přijde až tak za měsíc.
Voni si toho stejně kulišácí všimnou přes statistiky, ale nerf jistě přijde až tak za měsíc.
No jelikož to tak jezdí i známí streameři, tak asi to beztak dávno Blizz ví
Nevim jak může někoho bavit chodit bouties na normal já hraju hru abych tam měl nějakou výzvu a nedával elitky na 1 ránu abych získal rychle nějaký super gear by mě nebavilo, že vás to baví pořád něco očůrávat.