Kde koupit nejlevněji RoS
Z dvd nebudes instalovat nic, jestli mas patchnuto na nejnovejsi verzi
Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk
Re: Kde koupit nejlevněji RoS
tak z tojephoda žádná odezva, psal jsem jim včera a dneska ráno. Zkoušel mobil a ten je nedostupný...bych čekal že 9hodin ráno už budou v práci :/ příštup teda na bodu nula, hlavně že si na tom zakládají...
Hamman píše:Z dvd nebudes instalovat nic, jestli mas patchnuto na nejnovejsi verzi
patch stažen, takže stačí jen zadat - někam cdkey ?
jsem v robotě, tak se jen tak teoreticky připravuju
Presne tak
Nejsi sam.Tiez som im pisal a nic.nemam s toho dobry pocitSnowfist píše:tak z tojephoda žádná odezva, psal jsem jim včera a dneska ráno. Zkoušel mobil a ten je nedostupný...bych čekal že 9hodin ráno už budou v práci :/ příštup teda na bodu nula, hlavně že si na tom zakládají...
No uz mi odpisali z tojepohoda.cz a ze prosi o strpeni a kluce poslu pocas dnesneho dna....
Taky doufám že to dneska bude. Až přijdu z práce tak chci kurník pařit RoS :-)
Odesláno z mého LG-D605 pomocí Tapatalk
s tebou je domluva jak s mojí manželkou, no nic, nějak si poradímHamman píše:Presne tak
Na cdkeys mi to ještě taky nepřišlo.
Ale včera jsem se jich ptal a chvíli na to přišla odpověď:
Just to clarify, our product keys for Diablo 3 RPS will be available in the morning of its official release date (25/3)
If you would rather the key right away, we can cancel and refund your order. Please let us know how you would like to proceed.
Což přeloženo znamená:
Jen pro ujasnění, naše klíče pro Diablo 3 RPS (? ) budou k dispozici ráno v jeho oficiálním datu vydání (březen 25.)
Pokud bys radší klíč hned teď, můžeme zrušit objednávku a poslat Ti peníze zpět. Dej prosím vědět jak bys chtěl postupovat.
Takže prostě počkám. Ono "morning", tedy ráno v AJ znamená prostě do 11:59 . Ale počkám i dýl, dnes už si to stejně asi nezahraju, přijdu domů pozdě...
Ale včera jsem se jich ptal a chvíli na to přišla odpověď:
Just to clarify, our product keys for Diablo 3 RPS will be available in the morning of its official release date (25/3)
If you would rather the key right away, we can cancel and refund your order. Please let us know how you would like to proceed.
Což přeloženo znamená:
Jen pro ujasnění, naše klíče pro Diablo 3 RPS (? ) budou k dispozici ráno v jeho oficiálním datu vydání (březen 25.)
Pokud bys radší klíč hned teď, můžeme zrušit objednávku a poslat Ti peníze zpět. Dej prosím vědět jak bys chtěl postupovat.
Takže prostě počkám. Ono "morning", tedy ráno v AJ znamená prostě do 11:59 . Ale počkám i dýl, dnes už si to stejně asi nezahraju, přijdu domů pozdě...
- Hadinoha
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Hadinoha#2432
Tvl na na tojepohoda.cz chodi do prace asi az v 10 To je opravdu pohoda ,ale na ukor zakaznika
Mam tu klienta, tak moc nepovidam, ale jinak - na webu battlenetu nebo v launcheru das jen redeem code, zadas to tam a mas to lepci?maja píše:s tebou je domluva jak s mojí manželkou, no nic, nějak si poradímHamman píše:Presne tak
Prave jsem obdrzel kod z tojepohoda
díkyHamman píše:Mam tu klienta, tak moc nepovidam, ale jinak - na webu battlenetu nebo v launcheru das jen redeem code, zadas to tam a mas to lepci?maja píše:s tebou je domluva jak s mojí manželkou, no nic, nějak si poradímHamman píše:Presne tak
Já pořád nic na tojepohoda....
Já ho právě (před chvílí) dostal z toho cdkeys !
Díky!
Díky!
Přístup tojepohoda je šílený. Myslím, že kdyby alespoň reagovali na fb tak nikdo nic neřeší.
Odesláno přes Tapatalk.
Odesláno přes Tapatalk.
Něco už tam psali
- Hadinoha
- Quill Rat
Uz tomu pomale prestavam verit ze to dnes z tojepohoda prijde. Rusil jste nekdo objednavku nebo cekate? Ozval se vam nekdo?
Já zatím taky nic, řešit to začnu až přijdu z práce. Do večera jim dám čas.
- Hadinoha
- Quill Rat
No to uz jsem chtel hrat.Takze maji 2h a pak rusim , koupim asi od Blizzardu
edit:Ted se divam na provozovatele eshopu a firma sidli nekde na Sejselich
edit:Ted se divam na provozovatele eshopu a firma sidli nekde na Sejselich
Naposledy upravil(a) Hadinoha dne 25.03.2014, 13:44 hod., celkem upraveno 1 x.