Otázky a Odpovědi

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Bochnikchleb#2410
Re: Otázky a Odpovědi

Příspěvek od Bochnik_chleba » 21.03.2014, 16:46 hod.

zdarec, může mi někdo vysvětlit co se tu furt řeší s křídlama? Někdo píše že už je má atd. tak by mě zajímalo o co vůbec jde...

The Butcher
BattleTag:Strecha#2293

Příspěvek od skyrim1988 » 21.03.2014, 16:49 hod.

Jedna se o Wings of Valor.Takove zlute co ma Imperius myslim.A dostanou je vsichni co maj predobjednanou digitalni verzi.A ti co budou mit krabicovou verzi a aktivuji si do 31.3. tak je taky dostanou :)

Na-Krul
BattleTag:DrSma#2261

Příspěvek od DrSma » 22.03.2014, 08:49 hod.

skyrim1988 píše:A ti co budou mit krabicovou verzi a aktivuji si do 31.3. tak je taky dostanou :)
Víš, například podle Vanilly, jak se to dá aktivovat? Mám už dlouho předobjednanou krabici a křídla bych si do zálohy taky rád vzal..

Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 22.03.2014, 08:53 hod.

Tak křídla jsem mel 5 minut a stačilo.
S nima nevynikne jedinečnost a ladne křivky me kundi...:-D

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

The Butcher
BattleTag:DeathHero#2204

Příspěvek od DeathHero » 22.03.2014, 09:02 hod.

@Kuki10 krasny jmeno :wave:
Achievements: 7400 (92%)

Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 22.03.2014, 09:05 hod.

Dík, ale to ještě počkej co přijde.:-D

Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 22.03.2014, 09:07 hod.

Kuki: souhlas. Já je chtěl právě jen mít a mít možnost třeba sem tam nahodit pro změnu. Na barbara jsou stejně moc teploušský >:D

EDIT: ještě jeden dotaz (vyhledávání nepomohlo) - Pool of Reflection - Na wiki jsem našel, že EXP bonus se stackuje až 10x. (na PL stupnici je stále 25%)
A. 10x25%=+250%, nebo B. se dá pouze 10x prodloužit trvání 25% EXP bonusu? (myslím, že B. je správně)

Fallen Shaman

Příspěvek od Jurman » 22.03.2014, 10:16 hod.

Pool of reflection ti stakuje jen bonusovou sumu expu kterou dostanes. Takze jedna ti proda 25% bonus do expu pro 30M exp a dalsi to jen rozsiri o dalsich 30M. Kdyby se scitaly i ty procenta a ne suma tak to mas vyplacane hned a kdyby se scitaly jak procenta tak sumy tak je to uz moc velkej reward pro nekoho kdo muze mit stesti a najde jich napr 5 v jedne hre. Ja nasbiral 10 poolu pri farmeni achievu a pak jsem o ne prisel pri blbem tormentu I kdyz sem pullnul 2 frozne elity s arcane a frozne bouchal kazdy jinak takze jsem se nemohl hnout ze 3 arcane sentry :)
Obrázek

Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 22.03.2014, 10:37 hod.

Jurman: no, já o tom moc nepřemejšlel, protože 10 stacků už mám několik dní. Ani už nepamatuju, kdy jsem naposledy zhebnul. Tak mě to tak napadlo.
S tím souvisí i mírné zklamání z toho, že jsem si myslel, že bude mít opravdu cenu neripovat i pro SC hráče. Já dělám pro přežití (na poměry SC) co se dá, ale pooly ostatní motivovat nebudou. Jedna studna se najde raz dva a než pool vyprší, máš klidně další 3. Škoda, nápad to byl opravdu dobrej, ale provedení je moc soft..
Díky za potvrzení.

Diablo
BattleTag:HELLER#21462

Příspěvek od HELLERcz » 22.03.2014, 21:55 hod.

Chlapáci, jen se chci ujistit, než budu nadále proklínat Blizzarďáky ...

Už momentálně jede po celý den na EU serverech vše oK ? bez lagování, žádný vysoký ping, rollbacky, vše je opraveno ?

POkud ano, musím si posvítit na moje slavné O2 ADSL a trochu ty O2 Guru zdrbat. Možné je vše, donedávna problémy s přehráváním na YT a Twitchi ... je možné, že má O2 nějaký zádrhel v tomto ohledu online hraní, ale jinak mi jede vše cajk, jak stahování na plné kule, tak svižné prohléžení, tak i sledování HD streamů a videí.

Ale když hraju poslední dny D3, tak:

od cca 22:00 hodiny pohoda, latence kolem 65ms ... vše jede do dopoledních hodin pohodově dá se říci
od cca 13:00 hodiny se to začne kazit a zážitek z hraní je dost na pikaču. Vystřelující latence až na 1000ms, padání hry, logouty,. ... není to furt, ale umí to překvapit. HC bych určitě nechtěl hrát...
Obrázek

Gorebelly
BattleTag:BALROG #2851

Příspěvek od Vendetta » 22.03.2014, 22:46 hod.

Zdar....nic som nenasiel k mojmu dotazu iba ze by sa to malo riesti s prichodom RoSu ide o to ze mi poslednu dobu pada hodne legend 2hand zbrani a prstenkoch no ale ide k tim 2handom su uplne zalostne v porovnani co pada do jednej ruky a to ze tam je dva krat sila alebo vitka a su 3 x pomalsie...a dps rovnajuce sa 1hand a niekedy aj horsie dost bieda... staty si vynahradim offhandom uplne vpohode ...takze blizzard planuje zrusenie 2hand zbrani alebo caka nas v dataci bost ?
Dakujem a prijemne hranie prajem ...

Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 22.03.2014, 22:48 hod.

Hoj chlape, v ros by to melo bejt OK, tady nevím kerej pi.... To tak udělal

Warlord
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:zomb#2334

Příspěvek od ZOMB » 22.03.2014, 23:08 hod.

Zdravím :)

Teď jsem si procházel nové legendy a sety (které budou až v RoS) a pro DH jsem našel tento zajímavý set: http://eu.battle.net/d3/en/item/marauders-spines (odkaz na ramena)
Zajímavý je nejen bonus ze 4 věcí "Companion calls all companion types to your side." ale hlavně bonus z celého setu "Sentries cast your equipped Hatred spenders."
To by se dalo skvěle využít do doby, než to nerfnou... pokud na to totiž vývojáři nemysleli, Sentry je také Hatred spender :)
Takto by se Sentries šiřily geometrickou řadou, nemluvě o tom, jaký by to byl nářez v kombinaci s runou Chain of Torment :twisted: (od nového patche totiž mají pasti řetěz i vzájemně mezi sebou)
Zajímalo by mě, zda by to někdo neotestoval, utrácet 40e za toto se mi opravdu nechce...
Fanoušek, hráč a modder hry Diablo 2
Obrázek

Wraith
BattleTag:Piglampa#2909

Příspěvek od Piglampa » 23.03.2014, 02:06 hod.

To je stejne jako u monka, u ktereho bude pouzitelny 1build : lightning.
Nove setovky davaji bonus k lighning damage , lightning teleport, zbrane Thunderfury lightning skill, opasek Thundergod dalsi lighning skill,Odyn son chain lightning,..
A bonus lightning skills se zapocitava i na procy zbrani,set,opasku s lighning skillem a neni problem si udelat i prez 100% lightning bonus.
Mohli aspon udelat, at je sance narolovani i jineho nez lightning skillu,terba fire,apod,...

Jinak 40e za to davat nemusis,staci si to prepnout na US a poslat si kod jako gift a budes to mit za 40dolaru.

Quill Rat
BattleTag:icheius#2846

Příspěvek od paradaplegik » 23.03.2014, 11:08 hod.

Nemáte v posledních pár dnech někdo prblm s battle.net appkou?často se mi nedonačítá a nejde mi spustit Diablo a když ji odinstaluju a zkouším reinstall tak se mi to zasekne na 1/3 a dál nic ...Nevíte co a jak ?

Fallen Shaman
BattleTag:pepe#2764

Příspěvek od pepe.kep » 23.03.2014, 17:54 hod.

zdravim, chcem sa spytat, preco su na veciach pred vlastnostami oranzove a tmave kosostvorce? dik

Zhar the Mad
BattleTag:Lemurman #2764

Příspěvek od Lemurman » 23.03.2014, 21:01 hod.

ZOMB: to nebude fungovat. Sentry ti sice budou vytvářet další Sentry, ale co budou střílet, když místo střelby budou vytvářet další Sentry?
Obrázek

Warlord
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:zomb#2334

Příspěvek od ZOMB » 23.03.2014, 21:49 hod.

Jde o ten řetěz mezi nimi (runa Chain of Torment)
Fanoušek, hráč a modder hry Diablo 2
Obrázek

Burning Soul
BattleTag:Relic#2877

Příspěvek od Relic » 24.03.2014, 07:37 hod.

mna by tiez zaujimalo to co pepekepa co znamenaju tie kosostvorceky oranzove a tmave ???

Fallen Shaman

Příspěvek od Jurman » 24.03.2014, 07:39 hod.

pepe : Oranzove kosoctverce oznacuji vlastnost itemu ktera se nepromita primo do tabulky s dmg a tohugnes napr. Cold skill deals 20% more dmg.
Cerna jsou normanli staty ktere jdou predelat pak u mystika
Svetle modra (nebo neco zariveho) stat ktery uz jsi u mystika rolloval a uz nemuzes jiny na tom itemu menit, vzdy musis vybrat tenhle a menit ho na dalsi
Naposledy upravil(a) Jurman dne 24.03.2014, 07:43 hod., celkem upraveno 2 x.
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Obecně“