Diablo 3 - díl 5. - Reaper of Souls
-
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:mdmT#2837
... člověk bez datadisku bude mít k dispozici přesně to co má dnes, tzn. bohužel ne, nebude ...
- dohny777
- Wraith
- BattleTag:dohny#2988
Re: Diablo 3 - díl 5. - Reaper of Souls
Aha to je skoda...zvazuji koupi datace pac hra nema zadny ENDGAME a po chvili to bude zase stejna nuda jako d3 loni a prestane se to hrat...
tipuji mesic by me to bavilo a konec.....par nadsencu pacientu vydrzi mozna do konce leta a po hre nezbyde ani ň.
rikejte si co chcete ale bude to tak:)
tipuji mesic by me to bavilo a konec.....par nadsencu pacientu vydrzi mozna do konce leta a po hre nezbyde ani ň.
rikejte si co chcete ale bude to tak:)
- dohny777
- Wraith
Aukce byla sice spatna ale to jedine me po ziskani top veci jeste drzelo ve hre..eura se vzdy hodi na uctu....
Ted to bude tak ze dosahnem za par tydnu dobreho gearu a tim hra konci papalala
Ted to bude tak ze dosahnem za par tydnu dobreho gearu a tim hra konci papalala
komu to tlačíš? o tom to je ne? podívej za jak dlouho dohraješ ostatní top hry, za pár hodin, a tady si stěžuj že ti vydrží měsíc.. jdi se léčit
- Talis
- Burning Soul
- BattleTag:Talis#2996
- Kontaktovat uživatele:
Mě by zajímalo co si lidi představujou pod pojmem endgame ?
- dohny777
- Wraith
To jste asi nehrali moc onlinovek mmorpg ze takble mluvite..v hodne takovych jsou tyhle zmeny jako v tomhle datacu za litr jako obycejny patch kazdy mesic a furt neco nove coz udrzi lidi nekolik let hrat...dale eventy. arena atd.
diablo je super hratelne a propracovane .nevim proc to zde neni take takova pece do budoucna .lidi by to hrali porad a nekolik let.
diablo je super hratelne a propracovane .nevim proc to zde neni take takova pece do budoucna .lidi by to hrali porad a nekolik let.
- Talis
- Burning Soul
- BattleTag:Talis#2996
- Kontaktovat uživatele:
Tak většina mmo co se hraje roky jsou měsíčně placeny. Takže nevim o jakym edngame to mluvíš.
-
- Gorebelly
Outdated
Naposledy upravil(a) EmhyrVarEmreis dne 11.12.2016, 12:42 hod., celkem upraveno 1 x.
Nechtěl jsem, ale musím reagovat.
O5 další s povedených výplodů. Jen doufám, že tyhle nesmysli nebude číst někdo, kdo uvažuje s D3 začít. Příště trochu soudnosti nebo radši místo dalších podobných článků si to Diablo jdi radši zahrát a vyzkoušet co vše je ve hře možné! Dle tvech reakcí na kritiku raději nic nepiš, tvůj názor mě nezajímá, stejně jako tebe nezajímá ten můj(číst to nemusíš )
PS: stejnak velká část z vás tady si dají zase "menší pauzu" co se toho nabaží, tak nevim co tady pořád řešíte...a s mmorpg děte někam, nechápu jak to někdo s tim může srovnávat!
Edit: myšleno názor na můj příspěvek, ale to máš šumák...
A ano, spousta lidí začne s D3 až po vydání Ros a tak si před investicí 2k určitě pročtou nějaké to forum co od hry čekat. A když si přečtou tento nepravdivý topic někoho to může odradit.
O5 další s povedených výplodů. Jen doufám, že tyhle nesmysli nebude číst někdo, kdo uvažuje s D3 začít. Příště trochu soudnosti nebo radši místo dalších podobných článků si to Diablo jdi radši zahrát a vyzkoušet co vše je ve hře možné! Dle tvech reakcí na kritiku raději nic nepiš, tvůj názor mě nezajímá, stejně jako tebe nezajímá ten můj(číst to nemusíš )
PS: stejnak velká část z vás tady si dají zase "menší pauzu" co se toho nabaží, tak nevim co tady pořád řešíte...a s mmorpg děte někam, nechápu jak to někdo s tim může srovnávat!
Edit: myšleno názor na můj příspěvek, ale to máš šumák...
A ano, spousta lidí začne s D3 až po vydání Ros a tak si před investicí 2k určitě pročtou nějaké to forum co od hry čekat. A když si přečtou tento nepravdivý topic někoho to může odradit.
Naposledy upravil(a) Kolmen1 dne 20.03.2014, 18:29 hod., celkem upraveno 1 x.
Kdyby tě ty názory nezajímaly, tak na ně nereaguješ. Tak si prosím přestaň farmit příspěvky takovými žvásty, dík.
¨
¨
Navíc proč sem motáte nějaký nováčky proboha, to si upřednostníte amatéra, který si neumí udělat názor na hru nad někým, kdo svůj názor vlastně vyjádří? Jděte se bodnout. Tahle komunita nestojí ani za zlámanou grešli, končím tady, sbohem.
Pěkný den přeji, a že dnes je venku hezky
¨
¨
Navíc proč sem motáte nějaký nováčky proboha, to si upřednostníte amatéra, který si neumí udělat názor na hru nad někým, kdo svůj názor vlastně vyjádří? Jděte se bodnout. Tahle komunita nestojí ani za zlámanou grešli, končím tady, sbohem.
Pěkný den přeji, a že dnes je venku hezky
Tak nevyhovovalo, ale chtěl jsem tím říct že RoS je taková jen nástavba defakto nemění nic zásadního. Patch změnil to jak hra funguje, RoS přidává dodatečné věci. Jak píšeš o tom že nic lepšího nepadá, tak co jsem tu tak četl hrál jsi betu. Já taky a můžu říct že ten pocit jsem měl bohužel i tam. Změny jsou super, ale pořád u mě přetrvává zklamaní, protože mohli RoS pojmout trochu jinak co se týče herních systémů, které se opět ukazují a ukážou horší než to bylo v Diablu 2.SilverHandCZ píše:Aha takže tobě by vyhovovalo kdyby zůstalo jen u Patche? Už po 14 dnech lidi brečej, že nic nepadá, nic lepšího není atd.Javurek píše:Nesouhlasit můžeš .) ale Zomb má pravdu, hlavní byl ten patch. Samotné RoS toho přináší fakt dost málo. Pokud nemají ještě nějaké překvapení .)
Patch je příprava pro RoS a bez něj je k ničemu. Musí se to brát dohromady jedno bez druhýho stojí za pendrek.
-
- Gorebelly
Outdated
Naposledy upravil(a) EmhyrVarEmreis dne 11.12.2016, 12:42 hod., celkem upraveno 1 x.
- Lumpus
- Wraith
- BattleTag:Lumpus#2123
Nechci aby to vyznělo útočně nebo tak, ale které herní mechanismy v D3 považuješ za horší než v D2?Javurek píše:..... co se týče herních systémů, které se opět ukazují a ukážou horší než to bylo v Diablu 2.
Já třeba hrál D2 opravdu hodně, ale teď co jsem ho po dvou letech a po D3 znova pustil musím říct, že už je za zenitem. Intenzita, plynulost akce je už v D3 někde jinde. Uznávám je to jakoby víc "hardcore", čili se to s tebou tak nepáře - zjistil si na 60.lvl že skilly do kterých si dával body jsou na nic? tvoje smůla apod.
Ale je to tak i u jiných her např Morrowind - Oblivion - Skyrim, určitě se najdou lidi co pořád považují Morrowind za nejlepší.
Nicméně vývoj jde dopředu s dobou, která je rychlá a většina lidí již upřednostňuje nekomplikovanost a zřetelnost pravidel, protože nad složitostma většinou dumají v práci nebo ve škole.
Samozřejmě že to považuju za horší .) Diablo 2 bylo daleko víc komplexnější.
Co se týče toho zjištění že jsi na 60 levelu zjistzil že jsou skilly na nic, to se ti stalo tak maximálně párkrát a pak už jsi věděl co a jak. Noapak to přidávalo do hry prvek toho že zkoušíš nové věci a hraješ to déle. Nehledě na to že vyexpit bnovou postavu šlo rychle.
Co se týče toho zjištění že jsi na 60 levelu zjistzil že jsou skilly na nic, to se ti stalo tak maximálně párkrát a pak už jsi věděl co a jak. Noapak to přidávalo do hry prvek toho že zkoušíš nové věci a hraješ to déle. Nehledě na to že vyexpit bnovou postavu šlo rychle.
- Lumpus
- Wraith
Jasné, no stará škola , myslím že dnešní 10-15 letí hráči považují D2 jako přežité, ale třeba až vyjde D4 tak budou říkat jak je D3 lepší atd.
Vždyť oni ani nemůžou přidat Crushing blow, protože s tím jak hra funguje, to je nemožné vybalancovat
Ano, nynější změny jsou dobré, ale značně nedostatečné. Základní problém vidím pořád stejně. To jak funguje damage vs skilly vs staty.
Diablo 3 je jiná hra než Diablo 2, to chápu. Problém je ten že je o dost horší (zatím)
Ano, nynější změny jsou dobré, ale značně nedostatečné. Základní problém vidím pořád stejně. To jak funguje damage vs skilly vs staty.
Diablo 3 je jiná hra než Diablo 2, to chápu. Problém je ten že je o dost horší (zatím)
- Lumpus
- Wraith
to nemůžeš takto obecně říct že je Diablo 3 horší než Diablo 2, je to strašně subjektivní záležitost. Někdo kdo třeba vidí jen grafickou stránku tak by s tebou bytostně nesouhlasil. Určitě si to můžeš obhájit, ale stejně tak si zastánci D3 obhájí proč je pro ně lepší právě ta.
Diablo 2 jsem hrál přes 10 let, Diablo 3 půl roku a pak mě to přestávalo bavit, už to něco naznačuje. Když chceš říkat, že je něco lepší než něco jiné, musíš oboje dobře znát. Takže řečičky že je D3 lepší jak d2 od lidí kteří d2 nehráli aktivně aslespoň 2 roky, nenašli většinu věcí , nehráli pvp, nehráli na battle netu atd, mě vůbec nezajímají .)
Co se týče trendu vývoje her, je blbost tvrdit, že hráči chtějí zlehčení či zjednodušení...
Stačí se podívat na hry z naší republiky... ARMA, vznikající Kingdom Come: Deliverance... to jsou neuvěřitelně realistické hry (= hardcore, dost těžké), nebo pokud chcete příklad z ARPG světa, co třeba PoE?
Netvrdím, že PoE je lepší než D3 a ani naopak, každá hra je totiž cílená pro jinou skupinu hráčů... ale D3 v tomto zklamalo hráče D2...
Musíme si i ale uvědomit, že D3 je na tom nyní jinak než krátce po vydání... kdy inferno bylo opravdovou výzvou a kdy jsem na SC pomalu ani neměl goldy na opravy
Od té doby se hra každým patchem stále zlehčuje a ani u RoS tomu nebude jinak...
A btw ohledně grafiky... lepší rozlišení != lepší grafika (btw != je znak pro nerovnost u jazyků jako C++ či Java )
Stačí se podívat na hry z naší republiky... ARMA, vznikající Kingdom Come: Deliverance... to jsou neuvěřitelně realistické hry (= hardcore, dost těžké), nebo pokud chcete příklad z ARPG světa, co třeba PoE?
Netvrdím, že PoE je lepší než D3 a ani naopak, každá hra je totiž cílená pro jinou skupinu hráčů... ale D3 v tomto zklamalo hráče D2...
Musíme si i ale uvědomit, že D3 je na tom nyní jinak než krátce po vydání... kdy inferno bylo opravdovou výzvou a kdy jsem na SC pomalu ani neměl goldy na opravy
Od té doby se hra každým patchem stále zlehčuje a ani u RoS tomu nebude jinak...
A btw ohledně grafiky... lepší rozlišení != lepší grafika (btw != je znak pro nerovnost u jazyků jako C++ či Java )
- Lumpus
- Wraith
Jo já spíš psal o přístupu k hráči než o tom jestli je to těžké nebo realistické, starší hry mají ten přístup prostě více nepřátelský - např. v D2 nelze změnit skilly což člověk může zjistit až na vyšších obtížnostech, nebo takové ty drobnosti jako automatický sběr goldů a potionů, teleporty k hráčům, apod.
Příklad na jiné hře Morrowind vs. Skyrim - v Morrowindu neexistoval fast travel ( rychlý teleport na objevené místo na mapě), ani navádění na questy (vše si člověk musel vyčíst z popisu questu, někdy dokonce nějakých popisů z knih)
Příklad na jiné hře Morrowind vs. Skyrim - v Morrowindu neexistoval fast travel ( rychlý teleport na objevené místo na mapě), ani navádění na questy (vše si člověk musel vyčíst z popisu questu, někdy dokonce nějakých popisů z knih)