Ahoj, po střenědobé odmlce se opět hlásím, a koukám, že jste nelenili :-) No ale ta Zod, to by mi asi komp nevzal a explodoval by

Gratulace k dropům a soutrast těm, co se odebrali do věčných lovišť.
Já jsem se navzdory svému nicku posunul kupředu. Důležité je ale říci, že má původní představa, mít na tento turnaj HC postavu, se ukázala jako silně naivní. Takže jsem zvolil jistotu, podobně jako Vanessa Mae na sjezdovce v Soči, a začal jsem hrát obyčejný SC. Zřejmě u mě ještě čas na HC neuzrál, rozhodně ne na selffound. Tak jsem zvolil osvědčenou postavu - Blizznu - která si všechno poctivě odběhala (a samozřejmě mnohokrát ripla, že...).
Zřejmě jsem dřív příliš přivykl teleportu, protože při každém hraní mě teď vytáčela tupost mého merce. Vždycky se někde šprajcne, místo aby běžel za mnou. A nejvíc mě dostávaly situace, kdy já bojuju co to jde, krvácím, a borec stojí za rohem a čumí do zdi.

Evidentně by merc potřeboval nějaký item s alespoň +100 do intelligence, jinak to nevidím.
Do souvisejícího vlákna jsem nahrál mé výsledky, řekl bych, že v tuto chvíli se jedná o prefinální skóre, které dozná už jen kosmetických úprav. Ty nejslušnější dropy jsou dostupné na
http://neposunuse.rajce.idnes.cz/MF_turnaj_vol._3/. Pokud by se někdo dožadoval nějakého dalšího obrázku, dejte vědět, a lupnu ho tam. Měl bych mít v záloze všechny.
Ať vás provází síla