Taky se přimlouvám s prosbou o link na zdroj.
Je to docela zásadní informace...

Xenter píše:Pokud delší dobu nepadne legendárka, začne se pomalu zvyšovat šance na drop. Je to opatření zavedené nejspíš proto, aby hráči co mají smůlu na RNG (generátor náhodných čísel) nebyli bez legendárky třeba několik desítek hodin, jako tomu bylo ve Vanille. Takže se vyplatí hrát delší dobu v jedné hře. Navíc co jsem za chvilku hry odpozoroval, vyplatí se už konečně procházet vše (otvírání truhel, mrtvol, kokonů a tak dále).
Co se týče toho vnitřního časovače na lege tak zdroj máte zde: http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/ ... age=15#293
POdle toho jak si nekteri stezuji na diablofans.com a battle netu na drop,tak se pri leavnuti hry timer resetuje.No jo, ale odkaz pořád nepotvrzuje/nevyvrací, jestli se timer resetuje při vystoupení ze hry...To je podle mě informace nejzásadnější
EDIT: Zkusil jsem Act3 na T2 a legenda padla po 150M expů..Ale asi už popátý v řadě mighty belt
Guru píše:Patrne jsem na sebe uvrhl rozebranim Goldskinu kletbu v podobe GF lootu ... K temto dvema krasavcum mam jeste Gladiatorovy ruce, ktere prsi goldy a Mempo jak jinak nez s GF ... Vypada to ze smart loot je chytrejsi nez RNG![]()