Otázky a Odpovědi
já právě že když jsem to hrál, cca půl rok zpátky tak jsem furt měl spoluhráče, klikl jsem na join a ono mě to někam napojilo, ve všech levelech, ted ale nikdo, skoro to vypadá, jako by to skoro nikdo nehrál už.
Re: Otázky a Odpovědi
Ale hrajou, neboj se nic
jen si myslím, že spíš hrajou na softu. A k HC se dostanou zase časem. Beru to tak, jak to vidím na sobě. Taky mydlím nepřátele na softu, zatím.

Ahojte, znovu mám n00bský dotaz, jak jinak
Jde o to, že teď po novém patchi nevím, jak se připojit do kooperativní hry (tzn. abych ty hráče nemusela mít ve friend listu, klanu a podobně). Jde to vůbec nějak? Před patchem mi to šlo, ale teď to nemůžu nikde najít ..
Díky za pomoc

Jde o to, že teď po novém patchi nevím, jak se připojit do kooperativní hry (tzn. abych ty hráče nemusela mít ve friend listu, klanu a podobně). Jde to vůbec nějak? Před patchem mi to šlo, ale teď to nemůžu nikde najít ..
Díky za pomoc

Profil (◡‿◡✿)
For all the happiness you wish for someone, someone else gets cursed with equal misery.
For all the happiness you wish for someone, someone else gets cursed with equal misery.
- Jimbostorm
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Jimbostorm#2422
Mam dotaz na loot. Od 2.0 ma kazda legendarka aspon jeden main stat pro vasi postavu, ale je ten stat urceny postavou na ktere to dropne, nebo na ktere to identifikujete?
Ahoj pouze na postavu ktere to dropne
Fája:
dáš v herním menu "Game Settings" ...
zvolíš danej quest ...
napravo dáš Public game...
pod tím typ "nechat asi MOnster Slaying nejlépe .."
FInálně dáš Join game .. a připojí tě to někam do hry
zvolíš danej quest ...

Nazdar,
Nevite kolik je potreba expu z 60-70 lvl ? A ti co byly na bete tak jestli se to da hrat dal v pohode cele treba na T3 nebo se musi postupne s levelem snizovat obtiznost ?
Diky za odpoved
Nevite kolik je potreba expu z 60-70 lvl ? A ti co byly na bete tak jestli se to da hrat dal v pohode cele treba na T3 nebo se musi postupne s levelem snizovat obtiznost ?
Diky za odpoved
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
No budeš muset snižovat, tam už ti budou dávat peknej kouř.
Na lvl 70 T3 jsem mel 900k dps a tuším 8m toughnes a mel jsem co dělat, už to bylo moc, je to vidět i na videu z riftu co byly na stránce, tak si to představ.
Expy nevím, ale 2-4 hodky a jses na lvl 70.
Btw. Může mi někdo jak idiotovi vysvětlit jak se počítá když mám bonus % do elementu a k tomu do skillu?
Dík.:-D
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

Na lvl 70 T3 jsem mel 900k dps a tuším 8m toughnes a mel jsem co dělat, už to bylo moc, je to vidět i na videu z riftu co byly na stránce, tak si to představ.

Expy nevím, ale 2-4 hodky a jses na lvl 70.
Btw. Může mi někdo jak idiotovi vysvětlit jak se počítá když mám bonus % do elementu a k tomu do skillu?
Dík.:-D
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Ah, děkuji moc! ^_^HELLERcz píše:Fája:
zvolíš danej quest ...
Profil (◡‿◡✿)
Ja spis myslsl behem expeni a ne az na 70lvl
Ale jestli je to par hodin tak to nema cenu resit.
kuki : melo by se to jednoduse multiplikovat na weapon dmg ktery ma skill v zakladu .Napr. Overpower kterej ma 760% weapon dmg a bracery co zvysuji dmg fire skillu o 19% a dmg z Overpower o 10%
---> 760% x 19% (1,19) x 10%(1,10)= 994,84% weapon dmg z fire verze Overpower.
Aspon takhle myslim ze to funguje , podobny priklad uvedly ted s tema EXP bonusama

kuki : melo by se to jednoduse multiplikovat na weapon dmg ktery ma skill v zakladu .Napr. Overpower kterej ma 760% weapon dmg a bracery co zvysuji dmg fire skillu o 19% a dmg z Overpower o 10%
---> 760% x 19% (1,19) x 10%(1,10)= 994,84% weapon dmg z fire verze Overpower.
Aspon takhle myslim ze to funguje , podobny priklad uvedly ted s tema EXP bonusama
představuju si to stejně, ohledně počítání ele a skill dmg. Skoda, ze to proste není zohledneno u damage na postave....
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !

Padají vám klíče? Včera jsme v plné partě jeli minimálně 5x na klíčníka v II actu (samozřejmě torment) a ani jednou nedal. Ani když jsme kuchnuli jiný v jiných aktech, tak prd, nikomu nic. To mi prostě přijde statisticky nemožný nebo možný ale tak nepravděpodobný, že to už je pravděpodobnější, že Sazka je poctivá firma a nefalšuje výsledky... Jen dodám, že den předtím vše v pohodě a cca to odpovídalo 25%...
já na T2 už asi 3 klíče z prvního aktu, zbytek sem nezkoušel..., takže padají ;-)

A včera Setone? Předtím nám taky dropovali v klidu, ale včera to bylo prostě zakletý. Jako stát se může všechno, to je jasný, ale jen jestli se někdo taky "nedivil"... Hrajeme HC...
tak včera,hmmm....je sice pravda, že jsem jel v kuse 12hodin
,ale co jsem zavadil o klíčníka,tak nepadlo nic... ale minulej týden(čtvrtek) stopro padly 2 klíče,co vím.

- babacho
- Burning Soul
- BattleTag:KarelKiller #2267
Otázky a Odpovědi
For KryOn pamatuji jednou na vanilce jsem za asi 10 najezdu na keywardena ve 2. actu nevidel ani jednou klic a to bylo na MP8 cili 80% na to aby padl:-)) bylo to na odstrel.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kdyby to bylo jenom u mě, nedivil bych se, ale bylo to u všech spoluhráčů... Ale jak říkám, stát se může všechno, i to že je Sazka poctivej podnik...
Teď jsem si toho všiml ... nebo já nevím, zda jsem slepý, blbý ..
ale, followerům nejde udělat "retrain" ? chtěl jsem změnit u Templara jeden skill.

- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Stačí myslím kliknout na skill na ten skill kterrj chceš.
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!