Mrtvolky - HC crew
- hulkxxxl
- Ancient
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
jo když zapne appku tak se ti to upgraduje samo jen se musí přihlásit bude to šrotovat ukazuje to takovej modrej pruh
jinak jsem koukal že v skill kalkulačce je to už podle nového kdo má zájem o hraní si s buildama
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian
jinak jsem koukal že v skill kalkulačce je to už podle nového kdo má zájem o hraní si s buildama
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
Re: Mrtvolky - HC crew
... tak já to ráno zapl a manželka mi zkontrolovala, že tam mám 2.0.1,už se nic nestahuje a play je modrý, tzn. já doufám, že jsem rdy :-)) ... ještě že ty drahé polovičky máme :-))) ...
tak i já jsem zaukoloval ženu doma tak snat se to všechno nahraje :-)
Ve svém barbarském buildu prozatím větší změny dělat nebudu. Vyměním jen jednu pasivku a pojedu. Když mi fungoval v ptr, tak bude i ted.
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
Btw, žena říkala, že to píše něco o rekonfiguraci. Tak snad to bude do večera hotové 

- hulkxxxl
- Ancient
zlaté naše ženušky... ještě že je máme jinak bychom si dneska nezahráli
koukám blba kongora už asi 100x ripl s barbem na T6, no nebude to sranda a to LS ještě trochu funguje
koukám blba kongora už asi 100x ripl s barbem na T6, no nebude to sranda a to LS ještě trochu funguje
Koukam na Armory a mám cca o 10k HP Mín :-(
asi mi to nepocíta pasivku Perfectionist kde mam +10% live, armor a rezisty :-)
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
... tak s tím bych si hlavbu nedělal, některý pasivky úplně zrušili nebo změnili ( mě zrušili např. pacifism:-( ... tzn. to se doladí ... jinak rekonfigurace je v pořádku, ta proběhne prvně a pak to stahuje patch ...
Na 60lvl je nyní jiný základní násobič, proto nižší HP.
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
hlavne ti chybi asi HP z paragonu, pokud jsi jeste body nerozdelil (byly 2 vit za PL)
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
- hulkxxxl
- Ancient
to MHC co jsi dal by taky klidně mohlo bejt... teda jesli myslíš to 
oboje je dobré
PS: určitě budou žádost do klanu měli bychom je pak asi odkazovat na forum nebo nevím jak to budeme dělat, tuším mi někdo psal s kým se ani nehraju (nebo si to už nepamatuju
asi se vrátil z5)

oboje je dobré
PS: určitě budou žádost do klanu měli bychom je pak asi odkazovat na forum nebo nevím jak to budeme dělat, tuším mi někdo psal s kým se ani nehraju (nebo si to už nepamatuju

- Frozen
- The Butcher
dohadoval jsem se s mdmT, než jsem to dal a vybrali jsme to MHC (Mrtvolky HC Crew). Není to tak dlouhé, takže to u nicku zas tak nevadí :-)
ps. jestli myslíš ariga, tak ten docela dlouho nehrál, měl fofr v práci či co. Jinak já bych to s těmi členy nepřeháněl.... třeba bych jich vzal ještě tak 3-5, tak aby bylo možné vytvořit více skupin, resp. aby nás bylo tak +-8 online (na dvě grupy). Ale aby to byl člověk s normálním myšlením
a smyslem pro hru v partě a nejel na sebe sólo. Nechci klan nějak diverzifikovat, ale na přijetí by se měli dohodnout všichni oficíři, protože shánět souhlas od ostatních by se docela protahoval 
ps. jestli myslíš ariga, tak ten docela dlouho nehrál, měl fofr v práci či co. Jinak já bych to s těmi členy nepřeháněl.... třeba bych jich vzal ještě tak 3-5, tak aby bylo možné vytvořit více skupin, resp. aby nás bylo tak +-8 online (na dvě grupy). Ale aby to byl člověk s normálním myšlením

- hulkxxxl
- Ancient
ne to byl někdo jinej myslím s dh... MHC beru i to dobře vypadá
ten souhlas beru, určitě to probrat, nechci nikoho jak včera kub kterej se ti vysměje že jsi dal špatnej quest a lítá po mapě ani nevíš kde je a co ti dotáhne za havěť
jednou určitě dojde doba kdy se budeme muset rozdělit na dvě grupy, chce to pak nějak poskládat aby byl support i dmg v každé partě
PS: nevím kde na to vezmu ale upgrade komplu by se hodil, dám port a než se hra načte tak vy jste už kilometr odemne
, pak to už jede pěkně
ten souhlas beru, určitě to probrat, nechci nikoho jak včera kub kterej se ti vysměje že jsi dal špatnej quest a lítá po mapě ani nevíš kde je a co ti dotáhne za havěť
jednou určitě dojde doba kdy se budeme muset rozdělit na dvě grupy, chce to pak nějak poskládat aby byl support i dmg v každé partě
PS: nevím kde na to vezmu ale upgrade komplu by se hodil, dám port a než se hra načte tak vy jste už kilometr odemne

- Frozen
- The Butcher
Jako teď se probírám spellama.... a vypadá to, že zásadně změním build, protože prase je vcelku k ničemu, jak jsme mohli včera vidět. Bati vyjdou lépe plagued.... Soul harvest přidává sotva 20% toho co přidával....
napadlo mě zkusit toto: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... TeV!bZZbcc
tak uvidím, případně rerollnu na jinou postavu. Teď jdu zjistit co mají ostatní.
napadlo mě zkusit toto: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... TeV!bZZbcc
tak uvidím, případně rerollnu na jinou postavu. Teď jdu zjistit co mají ostatní.
- Frozen
- The Butcher
tak zatím se mi asi nejvíce líbí DH a nebo wizz.... uvidíme jak to bude vypadat ve hře....
jo DH je ted dobrej :-)
Podle mě se mu zvedlo DPS. Dneska vyskouším http://eu.battle.net/d3/en/calculator/d ... fdg!ZbZbbb ,
ráno mi padly Lege ruce s další 20% k Fíre damage teď budu mít 49% :-)
Podle mě se mu zvedlo DPS. Dneska vyskouším http://eu.battle.net/d3/en/calculator/d ... fdg!ZbZbbb ,
ráno mi padly Lege ruce s další 20% k Fíre damage teď budu mít 49% :-)
Naposledy upravil(a) Lecitel dne 27.02.2014, 11:46 hod., celkem upraveno 2 x.