Patch 2.0.1
- GhostSK
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:DarkLordSK#2437
Zdravim tu novu BNet aplikaciu si musim stiahnut ci sa automaticky aktualizuje ked spustim Launcher D3 vdaka.
Re: Patch 2.0.1 dnes ?
JJ, neinstalovat z ameriky, nepůjde ani eu aka vanilka. Zdar a sílu, už reinstaluju
- Venom
- Redaktor DiabloFans.cz
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Venom#21979
Presne tak, nikdy radšej takto neskúšajte všelijaké okľuky a finty že sa chcete dostať k niečomu rýchlejšie, mám s tým tiež neblahé skúsenosti, radšej si počkať o niečo dlhšie a na poriadne a správne vydanie verzie patchu ako mať potom nervy z nepodarených pokusov... akonáhle vyjde 2.0.1 pre Európu, malo by každému z nás začať ťahať už po spustení Battle.net aplikácie , tí čo ju nemajú, tak patch plus tá aplikácia, všetko automaticky, poprípade vás to pekne navedie čo robiť, tak ešte vydržte.Javurek píše:Rozhodně bych na nic nepřepínal, akorát si v tom uděláte guláš .)
když to budu chtít přereinstalovat tak to bude tahat zase patche ne?
GhostSK: Klidne si ji stahni a nainstaluj dopředu. Nic tim nezkazíš a usetris si cas v budoucnu. Ja tu appku mam uz přes pul roku.
Tak to studuju a zatím me zaujalo tohle:
•Gold can no longer be traded
Co to udela s RMAH by me zajímalo :-)
jde nejak ten reconfiguring zrusit aby to nestahovalo?
- Venom
- Redaktor DiabloFans.cz
No neviem, asi ani nie a aj keby áno, už to bude asi aj tak celé rozhasené a reinstallu sa už asi nevyhneš...
hmmm :/
Přesně jak píše Venom i Javůrek, radši nikam nepřepínat, já si ještě užívám poslední momenty ve Vanilce a zítra se (snad) začne stahovat nový patch 2.0.1 pro EU...
Venom: hraju pouze na US. Když mi dnes US nabídne stahování, tak není bezpečný to povolit?? Sleduju to tu už 2h a pořád nevím, v čem je problém. Přece se mi to samo nabídne a nic nebudu obcházet.
Mám pomalý stahování a vůbec nevím, jestli si to mám přes noc zapnout (počítám to tak na 10h). Rád bych to měl na zítra stažený, ale reinstalovat Vanillu z nedočkavosti se mi opravdu nechce...
Podle čeho mám teda poznat, kdy to dát stahovat? (pro jistotu jsem zatím ani nezapínal D3..)
EDIT: podařilo se už vůbec někomu stáhnout a rozjet všechno hladce na US?..
Mám pomalý stahování a vůbec nevím, jestli si to mám přes noc zapnout (počítám to tak na 10h). Rád bych to měl na zítra stažený, ale reinstalovat Vanillu z nedočkavosti se mi opravdu nechce...
Podle čeho mám teda poznat, kdy to dát stahovat? (pro jistotu jsem zatím ani nezapínal D3..)
EDIT: podařilo se už vůbec někomu stáhnout a rozjet všechno hladce na US?..
Naposledy upravil(a) DrSma dne 25.02.2014, 20:15 hod., celkem upraveno 2 x.
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
- Mikolkator
- Quill Rat
- BattleTag:MIKOLKATOR #2570
kto si počká ten sa dočká
- Venom
- Redaktor DiabloFans.cz
Kto hrávate na akom serveri, tak ten si nechajte! Tí čo hrávate a máte postavy na US, nechajte US a tí čo EU postavy, tak zase nechať EU. V každom prípade by som ale určite do zajtra alebo do neskoršej noci počkal...tí čo majú takú možnosť...a uvidí sa ako sa to vyvinie, definitívne bude patch nahodený a funkčný až po oznámení patch notes, resp. po správe na Blizzard stránke.
-
- Gorebelly
- BattleTag:Papagaj#2656
jj tez som si presiel komplet reinstallom.... cize ak chcete dnes este hrat na US region neprepinatpast25 píše:nejede,, komplet reinstal
- smajli
- Gorebelly
- BattleTag:smajli#2160
Jak jsem psal, neprošla mi rekonfigurace, takže jsem D3 přeinstaloval a normálně mohu dál na vanile hrát, v pozadí se mi tahá future patch.
Venom: OK. Díky. Budu čekat, za reinstal Vanilly mi ten jeden den nestojí. Každopádně to pak vybubnujte na hlavní stránce, jak to bude tutovka. Ať můžem všichni začít bezpečně cucat
Naposledy upravil(a) DrSma dne 25.02.2014, 20:22 hod., celkem upraveno 2 x.
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
-
- Quill Rat
- BattleTag:Rourke1984#2714
najvacsa sranda by bola keby to na eu nahodili za prevadzky...sak nejsme naky amici co musia mat 12 hodinovy shutdown ne
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
Pokud máte někdo problém se stahováním patche apod, zkuste si v vlevo nahoře v Launcheru kliknout na Log Out a znovu se přihlásit. Je možné, že se Vám to spraví.