ukoncenie ah ,co s itemamy ?
- setklaf
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:palo#1255
ked mam plny inventar a kopu veci aj na AH ,a zrusia o mesiac AH co sa s tymi vecami stane ?
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
Re: ukoncenie ah ,co s itemamy ?
co se stane s tvými věcmi nevím, ale můžu ti říct kolik je hodin. Aktuálně 15:02
... nikdo neví co se s nimi stane, nejspíše zmizí. Víš to dopředu, nemáš je tam nechávat....
... nikdo neví co se s nimi stane, nejspíše zmizí. Víš to dopředu, nemáš je tam nechávat....
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Těžko zmizí, budeš je mít v truhle a budou ti k ničemu.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:tuskerr#2785
Ty co mas v ah tak se ti asi vratej z5 do inventare nebo do truhly a ty co mas v inventari tak ty ti tam zustanou. U ty ah si ale nejsem jistej. Pokud to neprodas tak to pred ukoncenim radeji vyndej.
A co když budu mít truhlu plnou na ah věci? Kua není to jedno, stejnak ty věci budeš moct rovnou zahodit
ak budeš mať full inventár a veci na AH tak smola....cca 4 mesiace Blizzard varuje a upozornuje hráčov,že ako GAH tak aj RMAH končia....myslím si,že za 4 mesiace sa dá inventár pripraviť.
sakrys a já myslel ze mi zmizí, dneska jsem cistil truhlu a zas tam budu mít 50kusů smetí
Nebo je taky moznsot ze ti to dojde postou jako ti dosli treba kridla z SC II CE.
Jurman aj to logické riešenie..to ma nenapadlo
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
nekde jsem pred tydnem cetl, ze pred vypnutim aukce jeste napisou, jak to presne bude probihat
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)