Paragon system
- Lumpus
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Lumpus#2123
Zdarte, po roce jsem se opět začal zajímat o Diablo 3 a to hlavně kvůli očekávanému příchodu datadisku. Přečetl jsem si něco o novém Paragon systému a musím se přiznat, že mě trápí několik věcí. A to z jakého důvodu jsou paragon levely vázány na celý účet? Nezabijí to trochu znovuhratelnost v tom, že když člověk chce hrát tzv. od nuly tak vlastně už s pomocí předešle nasbíraných paragon levelů má velký boost.
Dále mi není jasné jak může Blizzard počítat s tím, že tak budou hráči více postav, když se paragon levely můžou sbírat až na max. lvl, v tomto případě na 70.
Pak se mi nějak nezdá to přepočítávání paragon experience ze starého do nového systému, osobně bych bral kdyby se prostě dosavadní paragon levely vymazaly a začlo by se od nuly, protože pak nastává již výše popsaný problém: Chci začít hrát s příchodem datadisku od nuly, jenže to je mi vlastně znemožněno protože již budu mít nějaké paragon levely a tím i boost do začátku, který mi hru zbytečně zjednoduší. (nechci slyšet hlasy ve smyslu, však si ty paragon body nemusíš rozdělovat... to je blbost protože když to mechanika hry umožňuje je divné to nevyužít, tady je obdoba s aukcí).
Takže mi to celé příjde jako opětovné zjednodušení hry...
Dále mi není jasné jak může Blizzard počítat s tím, že tak budou hráči více postav, když se paragon levely můžou sbírat až na max. lvl, v tomto případě na 70.
Pak se mi nějak nezdá to přepočítávání paragon experience ze starého do nového systému, osobně bych bral kdyby se prostě dosavadní paragon levely vymazaly a začlo by se od nuly, protože pak nastává již výše popsaný problém: Chci začít hrát s příchodem datadisku od nuly, jenže to je mi vlastně znemožněno protože již budu mít nějaké paragon levely a tím i boost do začátku, který mi hru zbytečně zjednoduší. (nechci slyšet hlasy ve smyslu, však si ty paragon body nemusíš rozdělovat... to je blbost protože když to mechanika hry umožňuje je divné to nevyužít, tady je obdoba s aukcí).
Takže mi to celé příjde jako opětovné zjednodušení hry...
Re: Paragon system
Když vše smažeš teď žádné paragony mít nebudeš ne?
- Lumpus
- Wraith
- BattleTag:Lumpus#2123
To sice jo, ale to je mi zas líto mé stávající postavy...
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Proč se tady tolik řeší to, ze když je datadisk, tak se chce jet úplně od nuly?
Nic proti, ale takhle chceš zahodit všechno co jsi dělal dva roky?
Proč proboha?
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Proč proboha?
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
S otazkami proc je to tak a ne jinak jsi na spatne adrese, predpokladam ze zde na foru neni nikdo kompetentni co by se ti k tomuhle vyjadril. Rozhodne nemusis mit obavy z toho ze by sis hru neuzil ... diky nove navrzenemu systemu dropu stavajici gear driv nebo pozdeji vymenis do posledniho kousku a tech par paralevlu na jedne postave ti neposkytne takovy boost jako lidem s 10x100 ... Doufam, ze si natolik inteligentni a ted nezacnes prskat a kopat kolem sebe, ale zamyslis se kolik casu do toho chces investovat, pripadne s jakou postavou chces v datadisku hrat a pote si sam odpovedet proc bych znova expil tu samou postavu a pote donekonecna farmil tech par map kdyz na to muzu vletet rovnou ... tedy pokud se znovu rozhodnes pro Wizarda, ktery podle mne bude v datadisku nejpestrejsi a nejzabavnejsi postava ...
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.
- maslo
- Wraith
- BattleTag:maslo#2503
Chápu lidi na softu ale asi bych nesmazal HC postavu která už je nějakých 300 hod naživu. Mě nepůjde ani tak o ty paragony ale o ten čas jako dlouho je na světě a jak dlouho ještě vydrží a za každou hodinu co mi tam přibude budu moc rád 

Re:
Protože například s tím vším už to lidi nebavilo a chtěj jet od nuly s novým patchem a změnami, které měli být dávno a při startu d3 si ty věci neužili. No a co že někdo dal do toho stovky hodin. Když si hledáš nové zaměstnání, taky neřešíš, že jsi v té práci staré ztratil x let života a nejseš tam až do smrti.Kuki10 píše:Proč se tady tolik řeší to, ze když je datadisk, tak se chce jet úplně od nuly?
Proč proboha?
- maslo
- Wraith
- BattleTag:maslo#2503
Když jo já nejsem proti je na každém jakou si zvolí cestu a co pro něj bude představovat větší výzvu a dodá mu potřebnou motivaci.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Jj přesně, jen me přijde škoda zahodit x stovek hodin hraní, ale zase proč ne, jen expit postavy by se mi nechtělo.

Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
zdravim chci se spíš zeptat koukal někdo na magic find ted od noveho patche na diablu ? jak ho lze navýšit ? protože kdyz jsem sam tak mam 0 a když jsem v parte tak mam 10 % chapu to tedy dobre ze musim mit na veceh MF ?
magic find je uplne napytel,vyplati se ho drzet na 0,protoze kdekoliv jinde by zabiralo jakejkoliv jinej lepsi stat