Mrtvolky - HC crew
- hulkxxxl
- Ancient
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
kurňa jeden den jdu chrápat a padá to jak běsný... aspoň něco pořádého padlo?
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
Re: Mrtvolky - HC crew
... myslím, že padali věci v ceně maximálně jednotek miliónů, takže neboj, úplně tak o nic hroznýho jsi nepřišel, ale je fakt, že to padalo hezky:-) ...
- hulkxxxl
- Ancient
no dneska po hokeji snad něco dáme... ikdyž ráno zase cesta do SR... aspoň ten lvl 80 bych mohl dorazit do ros
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Blacku pokud vim, tak když se hraje s tebou, tak ty to většinou dycky vyziras.:-D
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Určitě to bude nerf všeho budou nerfovat i nerfy
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
jo včera to bylo pěkný. Mohlo by to padat častěji takto, Já jsem udělal cca 200m expů, takže spokojenost.
btw díky za nedoporučení blacku
btw díky za nedoporučení blacku
- hulkxxxl
- Ancient
mdmt pokračuju tady ať nezaneřádíme hřbitov
už sjem uvažoval i o pauze, ale stejně jedu na dovolenou tejden před vydáním ros takže pauzu mít budu
a když už jsem nakoupil ten gear
a ty dvě zálohy čekají na expení...
už sjem uvažoval i o pauze, ale stejně jedu na dovolenou tejden před vydáním ros takže pauzu mít budu
a když už jsem nakoupil ten gear
a ty dvě zálohy čekají na expení...
- Frozen
- The Butcher
@mdmT: já to mám jako relax
včera jsem mastil karty do půl noci, manželka pak ještě snad do jedný do rána a ve dvě se probudila malá ..... a v tu chvíli jsem měl ten divnej pocit je teda pravda, že jsem si dal ještě pivko na spaní mno a pak malá / jsem usnul až ve 4 ráno.... a v šest do zaměstnání.... takže teď koukám asi takto a řekl jsem, že karty dneska nehraju.... ono to mělo totiž návaznost na karty :-D chcípli jsme a já šel hrát karty..... asi to byl sen, ale nic víc si z toho nepamatuju a jen tak matně, ale asi to bude tím násilným vzbuzením.... kdyby mě nezvbudila, tak asi ani nic nevím
včera jsem mastil karty do půl noci, manželka pak ještě snad do jedný do rána a ve dvě se probudila malá ..... a v tu chvíli jsem měl ten divnej pocit je teda pravda, že jsem si dal ještě pivko na spaní mno a pak malá / jsem usnul až ve 4 ráno.... a v šest do zaměstnání.... takže teď koukám asi takto a řekl jsem, že karty dneska nehraju.... ono to mělo totiž návaznost na karty :-D chcípli jsme a já šel hrát karty..... asi to byl sen, ale nic víc si z toho nepamatuju a jen tak matně, ale asi to bude tím násilným vzbuzením.... kdyby mě nezvbudila, tak asi ani nic nevím
- hulkxxxl
- Ancient
ty wole to dneska bude zombie hra.. já taky frčím na kafi, žena prozměnu migréna jak hovado takže ona nespala vubec a já málo/ blbě
ještě že je v práci momentálně docela klid a můžu tu spát na noťasu
PS: hru beru jako relax/ zábava / únik od běžnejch stresů, někdo chodí o víkendu na ryby a já chodím na legendárky
ještě že je v práci momentálně docela klid a můžu tu spát na noťasu
PS: hru beru jako relax/ zábava / únik od běžnejch stresů, někdo chodí o víkendu na ryby a já chodím na legendárky
- Frozen
- The Butcher
jo tak já hru taky tak beru.... prostě relax. Když nemam chuť tak to vypínám, ale to se mi naposledy stalo snad týden zpět. Ale karty jsem včera smažil a snažil se dělat různý buildy a promejšlel jsem co a jak :-D. Proto jsem si řekl, že karty dnes vypustím, možná i zítra Jinak v diablu už nechci nic jen doklepat tu stovku a možná toho monka dotáhnout na 60. Ale nevím zda na to budu mít chuť.
- hulkxxxl
- Ancient
tu stovku snad dáš ještě, mdmt pravidelně kolem osmé začíná chystat kryptu,pak se jen nervujeme jestli dojdeš s ivanem aby ji měl kdo vysekat
tak dneska 2 krypty dáme, + třeba ještě nějakej a2 run, a zejtra se snad vychrápeme a večer tradičně popotáhneme dýl a to by v tom byl čert aby jsi v neděi nebyl 99
koukám chce to asi 5 krypt na jeden lvl +-
tak dneska 2 krypty dáme, + třeba ještě nějakej a2 run, a zejtra se snad vychrápeme a večer tradičně popotáhneme dýl a to by v tom byl čert aby jsi v neděi nebyl 99
koukám chce to asi 5 krypt na jeden lvl +-
- hulkxxxl
- Ancient
jinak mužeš pak lecitele doplnit do přehledu... škoda že ripl ale podaruju mu ze svojeho dh nějaké krámy ať s náma muže zase hrát
- Frozen
- The Butcher
je tam, ale potřebuju ještě nějaký info, teda nepotřebuju :-D ale bylo by dobrý z RL: bydliště a věk
Děkuji za přijetí :-) Jedna Erá končí (WoW) a začína nová
-
- Minion of Destruction
... večer budu tradičně kolem 20h a cryptu připravím :-) ... ale jinak jak to tak čtu, tak to bude večer zajímavá hra:-) ... a já to mám taky jako relax po práci, ale naštěstí se mě o tom ještě nezdává :-) ...
-
- Minion of Destruction
...a koukám, že Léčitel je skoro stejně starej jako já, já budu mít 35let 18.3 ( ano aukci zavřou na koje narozeniny :-))) ...
- hulkxxxl
- Ancient
ani neklikáš ze spaní po dvou cryptách ?
jinak jsem se dostal na vyšší ehp než se starým barbem , jen ta dps (tím mám i menší heal z rendu, občas to je cítit)
než dojdete budu expit zálohu
jinak jsem se dostal na vyšší ehp než se starým barbem , jen ta dps (tím mám i menší heal z rendu, občas to je cítit)
než dojdete budu expit zálohu