MF turnaj vol.3
Moderátor:Dark_Deamon
Jako to chápu, ale není mi jasné, jak to teda hraješ Jestli nějak ovládáš dvě postavy naráz nebo k čemu to je, když to můžeš mít spuštěné obojí?
HC grál: 537/516 (-21)
Re: MF turnaj vol.3
no třeba když jsem dělal 2.akt hell a měl jsem vyčištěnou polovinu cesty k holi, tak jsem zustal ve mestě pár hodin a šel jsem hrát na battle.net a nemusel jsem si generovat nový imuní potvory na BN pak třeba potřebuu přehodit věci nebo se nařvat barbarem nebo si zvýšit expy v soukromý hře..využití je celkem široký...
Jasně Jsem si právě vždy myslela, že Loader zabanují, že jde poznat.
Jinak můj damage je 370 - 910 a 233 - 538, jinými slovy Skeletona zabiju, ale s Hungry Dead, Zombie a Gargantuan Beast mi musí pomoct merc A ten první damage je u sekery, na které se samozřejmě nespecializuji, takže to AR je u ní o dost horší
Jinak můj damage je 370 - 910 a 233 - 538, jinými slovy Skeletona zabiju, ale s Hungry Dead, Zombie a Gargantuan Beast mi musí pomoct merc A ten první damage je u sekery, na které se samozřejmě nespecializuji, takže to AR je u ní o dost horší
nějaký bany jsem dostal, ale to spiš když jsem se přihlašoval s více postavama rychle za sebou a nebo za časté používání maphacku atp.
ja mam dmg slušný ale scraby jsem porazil po jednom a s lower resist hulkou, ve třetím actě mi přijde, že je všechno imune light a navíc kvanta, takže jsem asi na max, rád bych se dostal alespoň do LK ale asi ne, bych musel mít štěstí na mapu...
ja mam dmg slušný ale scraby jsem porazil po jednom a s lower resist hulkou, ve třetím actě mi přijde, že je všechno imune light a navíc kvanta, takže jsem asi na max, rád bych se dostal alespoň do LK ale asi ne, bych musel mít štěstí na mapu...
S ní to jde Proběhnout všechno, co se dá proběhnout a je to. S LR hůlkou se dá umlátit i rada v Travi
Akt 1 normal hotov, komtesa dala El a Andariel potěšila, dala Bloodfisty
Už se zase pomalu vracím...
Už se zase pomalu vracím...
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
ZOMB: Paráda, tak hlavně už opatrně
Aktualizovaná tabulka ve vedlejším tématu.
Opatrný jsem byl i předtím, ale ty neviditelné střely zaskočí i ty nejopatrnější
Teoreticky mám ale větší šanci přežit, protože si budu od monster držet větší odstup (sám jsem zvědavý na kombinaci blade sentinel + fury) a ještě k tomu budu maxovat Fade
Svůj post ve vedlejším tématu upravím, až budu alespoň ve třetím aktu
Teoreticky mám ale větší šanci přežit, protože si budu od monster držet větší odstup (sám jsem zvědavý na kombinaci blade sentinel + fury) a ještě k tomu budu maxovat Fade
Svůj post ve vedlejším tématu upravím, až budu alespoň ve třetím aktu
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Ideální, když máte 4 soc Gothic Plate, 4 flawless topazy a potřebuje najít gem shrine
ZOMB: Teorie je pěkná, ale jak známo, v Diablu moc nefunguje Jinak Fade by se dalo nabrat i z Treachery
ZOMB: Teorie je pěkná, ale jak známo, v Diablu moc nefunguje Jinak Fade by se dalo nabrat i z Treachery
ZOMB: na blade fury je vostrej cleclaw set...dá ti kopu ar, knockback, solidní DMG,slows target, DC,CB..prostě vše co taková asska potřebuje )
DD: paráda to je..smůla je když nemáš ani ten stupidní 4soc gothic
DD: paráda to je..smůla je když nemáš ani ten stupidní 4soc gothic
Treachery ale dává jen lvl 15 Fade a Venomu, ty já chci maxovat a počítám i s +all skilly... u Fadeu vidím dost velký rozdíl mezi +15% damage reduction (z Treachery) a +25% damage reduction (max + 5 ke skillu)...
Pamatuju se, že stejnou věc už jsme kdysi řešili a došli jsme k tomu, že každý preferuje něco jiného
Welwet: Uvidím co najdu
Pokud se poštěstí a set padne, vyzkouším jak funguje i s Blade Sentinel (což je primární skill v tomto buildu)
Pamatuju se, že stejnou věc už jsme kdysi řešili a došli jsme k tomu, že každý preferuje něco jiného
Welwet: Uvidím co najdu
Pokud se poštěstí a set padne, vyzkouším jak funguje i s Blade Sentinel (což je primární skill v tomto buildu)
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Welwet: Měl jsem kliku a ten 4 soc Gothic Plate jsem koupil u NM Larzuka. Byl 4 soc + Poison Lenght Reduced by 75% - naprostá chujovina, ale lepší jak nic Trvalo to asi 15 runů a už mám 4 perf Topazy + do sběru Dol, Hel, Helm a Breast Plate, takže cajk. MF mám teď 283%, takže jdu potrápit NM Pindla
DD: omfg..říkal jsi že nemáš čas a že budeš sledovat hokej..tak padej, ostatní chcou mít taky šance na výhru..
smůla je že i kdybych chtěl, tak já neznám ani nehraju aktivně žádnej uber build jako trapka, java nebo hammer
smůla je že i kdybych chtěl, tak já neznám ani nehraju aktivně žádnej uber build jako trapka, java nebo hammer
Tak jsem aktualizoval výsledky a trochu jsem porunoval. Cestou mi padly celkem slušné RUKY.
Teda kdyby tahle kombinace padla v Blood craftu s 10% CB... tak sou bezkonkurenční
"Do what you fear and the death of fear is certain."
No tohle mít na turnaji, to je bombové!
Lvl 99 challenge No vitality melee challenge
Diablo II od 30.11.2003 8:55, 7500+ h
Unikáty: 100%
Setovky: 100%
Runy: 100%
Slova: 95,2% (-4) 1x Sur, 6x Jah
Celkem: 99,4% (-4)
Diablo II od 30.11.2003 8:55, 7500+ h
Unikáty: 100%
Setovky: 100%
Runy: 100%
Slova: 95,2% (-4) 1x Sur, 6x Jah
Celkem: 99,4% (-4)
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Welcome home... (smajl utírající si 20 litrů potu z čela). Skoro infarkt jsem dostal z Black Marsh, přes kterou jsem prostě musel a samozřejmě že tam byli. Jeden frajer dokonce s konvou Jsem myslel, že mě hrábne, když jsem měl najednou -40 lajt rez Ještěže mám domlouvadla MB + CoS A teď to doufám začne...Pindl olé V HF padla Ist
Jak říkášBemik píše:Teda kdyby tahle kombinace padla v Blood craftu s 10% CB... tak sou bezkonkurenční
@Dark_Deamon gratulka koukam ze Guardian je doma
Achievements: 7400 (92%)
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
DeathHero: Díky. Guardian bude doma, až bude level 98