Diablo 2 kecání
Moderátor:Dark_Deamon
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Asi práce Mephista, co? U něj když se "zadaří", tak je to do vteřiny.
Re: Diablo 2 kecání
@Dark_Deamon jasny psal jsem ze Mephisto byl proti.
Achievements: 7400 (92%)
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Určitě si každej všiml, že přestal fungovat odkaz na starej dobrej skill calculator. Pokud by o něj měl někdo zájem, tak ho nalezne zde.
Thunder Killer Assassin
- můj build, se kterým jdu do turnaje
Díky za odkaz
edit: koukám ale, že ten odkaz nějak nechce fungovat
edit2: generuje to špatný odkaz... před diablofans.com musíte přidat ještě "old."
- můj build, se kterým jdu do turnaje
Díky za odkaz
edit: koukám ale, že ten odkaz nějak nechce fungovat
edit2: generuje to špatný odkaz... před diablofans.com musíte přidat ještě "old."
Deamon: THX
ZOMB: kde to chceš použít? myslím lokaci..
ZOMB: kde to chceš použít? myslím lokaci..
Kde to budu kosit? To sám ještě nevím
Musím to ozkoušet...
Musím to ozkoušet...
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
2 Welwet: Cítím s tebou, vstoupil jsem na US-West, a táhnul Paladina na Ubery. Na lvl 76 jsem usnul u počítače a při probuzení jsem viděl stejnou obrazovku jako ty :-)))))
Greenhorn s duší Throwera
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Wolf FoHer - mission complete.
Story coming soon
Story coming soon
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
BliiNky: Velká gratulace kámo !!! Hodně štěstí, jestli ho budeš levelovat nebo s ním hledat předměty
Jsem si teď vlastně uvědomil... jaká by měla být ideální zbraň pro mojí assassinku? (blade fury + blade sentinel)
CB to zřejmě zahrnovat nebude, protože teď mám CB 50% a jsem slabý jak fallen (a navíc to funguje jen na fury a ne na sentinel)
Určitě chci mít one-handed zbraň a je třeba mít vysokou šanci na zásah... tnz. AR, AR%, ITD, nebo -x% Target Defense
Dále se přímo nabízí specializovat se na několik elementů
Moji favorité (od nejlepší možnosti po ty méně dobré):
1) RW Famine (Fal + Ohm + Ort + Jah)
-dává slušné ele dmg (magic, fire, light, cold) + dmg% + ITD (jako bonus 12% LS a Prevent Monster Heal + IAS)
S touto zbraní bych ovládal všech šest elementů (na poison mám Venom) a to by byla to docela pecka
Navíc... skilly blade fury a blade sentinel se zbraň neopotřebovává, takže přijde klidně do ethereal zbraně (navíc v normální zbrani prý opravy stojí fakt hodně)
btw vybaví se vám build, do kterého by se Famine hodilo víc?
2) Gimmershred (ano... jaká náhoda, že zrovna dneska padla z Duriela )
-dává větší ele dmg (ale nemá magic) ale to je tak všechno...
Menší physical damage, nic na podporu větší přesnosti...
Nebyl jsem si jistý, ale opravdu funguje se skilly blade sentinel / fury
3) Baranar's Star
- obstojné ele dmg + 200% AR
4) Azurewrath
- vyšší cold a magic dmg + 1 all skills, ale nic na podporu přesnosti...
5) Lightsabre
- nějaké to light a magic dmg + ITD, ale celkově nic moc...
Pořád mám ale pocit, že jsem na něco zapomněl, že jsem něco přehlédnul... napadá vás něco?
CB to zřejmě zahrnovat nebude, protože teď mám CB 50% a jsem slabý jak fallen (a navíc to funguje jen na fury a ne na sentinel)
Určitě chci mít one-handed zbraň a je třeba mít vysokou šanci na zásah... tnz. AR, AR%, ITD, nebo -x% Target Defense
Dále se přímo nabízí specializovat se na několik elementů
Moji favorité (od nejlepší možnosti po ty méně dobré):
1) RW Famine (Fal + Ohm + Ort + Jah)
-dává slušné ele dmg (magic, fire, light, cold) + dmg% + ITD (jako bonus 12% LS a Prevent Monster Heal + IAS)
S touto zbraní bych ovládal všech šest elementů (na poison mám Venom) a to by byla to docela pecka
Navíc... skilly blade fury a blade sentinel se zbraň neopotřebovává, takže přijde klidně do ethereal zbraně (navíc v normální zbrani prý opravy stojí fakt hodně)
btw vybaví se vám build, do kterého by se Famine hodilo víc?
2) Gimmershred (ano... jaká náhoda, že zrovna dneska padla z Duriela )
-dává větší ele dmg (ale nemá magic) ale to je tak všechno...
Menší physical damage, nic na podporu větší přesnosti...
Nebyl jsem si jistý, ale opravdu funguje se skilly blade sentinel / fury
3) Baranar's Star
- obstojné ele dmg + 200% AR
4) Azurewrath
- vyšší cold a magic dmg + 1 all skills, ale nic na podporu přesnosti...
5) Lightsabre
- nějaké to light a magic dmg + ITD, ale celkově nic moc...
Pořád mám ale pocit, že jsem na něco zapomněl, že jsem něco přehlédnul... napadá vás něco?
podle mě by mohla být dobrý kombinace i Aldur's Rhythm + Aldur's Advance (zbraň + botky). Neříkám nejlepší, ale dobrá. Proč?
1) slušný psych dmg (za předpokladu že +min a +max dmg se do BF a BS počítá. Podle mě by ale mělo protože tyhle skilly ignorují jen tvrdej +dmg, ne? + k tomu nějaký light dmg. nic extra to není ale něco málo jo. Nemluvě o +%dmg k undeadům a demonum.
2) 30%ias, 10%LL a 5% ML - není vůbec na škodu.
3) 3x socket - luxusní variabilita socketů...BER na CB, shael na IAS, nějaký super jouly, nebo tam narvat runy//jewely na element dmg...možností je spousta...záleží podle dropu a vkusu...
pokud by se tahle zbraň dala s botkama, dostaneš navíc 150% AR což se taky hodí...
nemyslím si že to je nejlepší co můžeš na ni sehnat ale myslím že to mohlo i fungovat.
1) slušný psych dmg (za předpokladu že +min a +max dmg se do BF a BS počítá. Podle mě by ale mělo protože tyhle skilly ignorují jen tvrdej +dmg, ne? + k tomu nějaký light dmg. nic extra to není ale něco málo jo. Nemluvě o +%dmg k undeadům a demonum.
2) 30%ias, 10%LL a 5% ML - není vůbec na škodu.
3) 3x socket - luxusní variabilita socketů...BER na CB, shael na IAS, nějaký super jouly, nebo tam narvat runy//jewely na element dmg...možností je spousta...záleží podle dropu a vkusu...
pokud by se tahle zbraň dala s botkama, dostaneš navíc 150% AR což se taky hodí...
nemyslím si že to je nejlepší co můžeš na ni sehnat ale myslím že to mohlo i fungovat.
Díky... to je přesně to, co jsem myslel
IAS potěší, ale je mi k ničemu... pouze urychluje castění Blade Sentinel...
Jasně, je to kombinace do počtu, ele dmg skoro žádné nedává, ale zato se dobře trefím
IAS potěší, ale je mi k ničemu... pouze urychluje castění Blade Sentinel...
Jasně, je to kombinace do počtu, ele dmg skoro žádné nedává, ale zato se dobře trefím
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Taky mám dotaz... Jde mi o vlastnosti: Damage Reduced by xy a Attacker Takes Damage of xy. Přijde mi to, že mají tyto vlastnosti stejnou funkci, jen se každá jmenuje jinak. Nebo se pletu? Řekněme, že má monstrum damage 40-50 a já mám na sobě předmět, který přidává DR by 10. Takže ve finále se dmg sníží na 30-40? Snižuje se jak min, tak max dmg, že ano? A když bych na sobě měl vlastnost ATD 10, tak bude výsledek stejnej, ne?
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Damage Reduced by 10 znamená, že když tě monstrum řízne za 50, ztratíš jen 40 života.
Damage reduced by 10 % znamená, že když tě monstrum řízna za 50, ztratíš jen 45 života.
A Attacker Takes damage of 10 znamená, že tě monstrum řízne za 50, ztratíš 50 života, ale monstu se vrátí škoda za 10 jako při auře thorns.
Damage reduced by 10 % znamená, že když tě monstrum řízna za 50, ztratíš jen 45 života.
A Attacker Takes damage of 10 znamená, že tě monstrum řízne za 50, ztratíš 50 života, ale monstu se vrátí škoda za 10 jako při auře thorns.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Vím, že tenhle topic má bejt kecání o D2, ale zajímá mě převážně názor vás, co hrajou D2.
Hráli jste už datadisk k D3 - RoS??
Jaký to je, má cenu to kupovat?
Hráli jste už datadisk k D3 - RoS??
Jaký to je, má cenu to kupovat?
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)
Otázkou je, zda jsi hrál klasické D3 a jak se ti to líbilo
Osobně jsem si RoS nekoupil a ani kupovat nebudu, hru nijak nemění... jen přidává nový obsah, a ani toho není nějak moc... za ty peníze to nestojí (můj názor)
Osobně jsem si RoS nekoupil a ani kupovat nebudu, hru nijak nemění... jen přidává nový obsah, a ani toho není nějak moc... za ty peníze to nestojí (můj názor)
tak on LoD toho taky na první pohled moc nepřidává, ale je to úlně jiná liga než klasický D2
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)