Taky bych mel par komentu
1) @Attia: Fire trapku jsem hral v ramci GWE turnaje (proste se mohly nosit jen sety, ktere clovek nasel/vygamblil, jeden pruchod hrou atd) a muzu rict, ze bez DS jsi uz celkem dost namydlenej od konce NM...WOI mi prisla horsi nez WOF, a vsechno dohromady horsi nez treba Fissure

Nerikam, ze to nejde, ale je to hruza pizlacka, a na tento turnaj se nehodi...Tak jako tak GL
2)@ZOMB: Ja bych si nebyl tak jisty ohledne SC vs HC
3)@Fraxi: Ten FoH ma ten muj hammer jen jako suport skill a je to celkem k prdu, na undead dobry, ale jinak na prd
4)@ad Hammer: Ono ty superchvaly o jeho sile jsou na miste, ale od 1.13, kdy ten skill uz neignoruje imunitu u undead - supr potkat treba v AT Plague bearery, spoustu Bosspacku, ktery jsou vsichni imune magic a obcas i physical

Navic i max resy a max block jsou Vam celkem k prdu, kdyz potkate 2Bosspacky elemental enchanted, oba multishot archeri, a dalsi dva support packy okolo - muj pripad ze vcerejska, rozkladal jsem ten humus snad pul hodiny, ofenzivni sila je k prdu, kdyz Vas muzou sfouknout jako svicku jeste driv, nez se k nim dostanete...A vcera PIT lvl 2 byl taky supr, malem 1hit KO, zase ty podelany strilejici zensky
Jeste ze neni zakazanej Life tap jako charges na itemech, to uz bych asi dohral, takhle ten merc ustoji dost
Edit: Btw, predem se omlouvam, ze neudelam konkretni update, to si nechavam na dobu, az (pokud) bude Thor Guardian, jedu to v podstate untwinck single pass, takze bude docela zajimave porovnat vysledky s temi Fraxiho, jinak klasika p8/8/3, zatim lvl 80 a ceka me Palac, Arcane sanctuary a zbytek A2 Hell
Edit2: Best dropy zatim Arreats face (grailer), Raven frost a Mavs brnco (jako odmena za trapeni v tech Tunnelech)