MF turnaj vol.3
Moderátor:Dark_Deamon
Igni a Frax: Gratulačka....
jen k tomu Crescent Moonu, mám takové neblahé tušení že těch -35 li resy od merce, to pro tebe neplatí
jen k tomu Crescent Moonu, mám takové neblahé tušení že těch -35 li resy od merce, to pro tebe neplatí
Re: MF turnaj vol.3
pěkně gratulace mě největši zatím padla pul v hell Tunelly (8) players nojo za bliznu si tam jedu jako pán expi jedou jak svina mf 150
HC Grál - Nesbírám
učastníkem MF turnaj vol.5 až do dnes
jenže v momentě kdy on bouchá do monstra a já tom pošlu lightning tak potom jo, proto jsem ho udělal do polearmsu s menším damage aby bouchal dýl...já myslím že takhle to funguje..
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Igni: Nefunguje.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
skoda..clovek se pořád učí...
Tak to vypadá, že SCéčkáři náš HCéčkáře pěkně převálcujou
Alespoň pokud budeme pořád takhle umírat
Gratulace k dropům a přeju všem příjemný postup hrou
Alespoň pokud budeme pořád takhle umírat
Gratulace k dropům a přeju všem příjemný postup hrou
ZOMB: kéž by jsi neměl pravdu, můžu jen souhlasit..bohužel
Igni: zas taková hrůza to nebude, -35% se ale pořád uplatňuje u samotného merce a na jeho static field, takže pokud narazí na nějaké ty Li imune tak je velká šance že jim dá static..a bude to účinej killer,
Igni: zas taková hrůza to nebude, -35% se ale pořád uplatňuje u samotného merce a na jeho static field, takže pokud narazí na nějaké ty Li imune tak je velká šance že jim dá static..a bude to účinej killer,
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Pozor, na LI ne...to by jim musel nejprve imunitu odstranit.
...Ancients, go, go go!
sorry za offtopic..ale když už jsme u toho..čím lze tedy odstranit, ...líp ''prorazit'' imunitu?
a uvedu hned dva příklady
imunita přirozená (soulové)
imunita nahozená magisresisteant,light ecnhanted..
to jsem zvědavej...?
a uvedu hned dva příklady
imunita přirozená (soulové)
imunita nahozená magisresisteant,light ecnhanted..
to jsem zvědavej...?
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Imunitu lze v mnoha případech prorazit aurou conviction nebo kletbou lower resist...a v případě immune to physical to jde udělat amplifou nebo decrepify.
Ale bacha,, když je jakýkoliv tamten skill použit proti imunní potvoře, funguje jen na 1/5. Takže třeba amplifou srazíš imunitu jen, pokud má monstrum nejvýše 119% odolnost na fyzično. Podobně je to u konvy nebo u lower resist, kde z odolnosti 105 % uděláš při srážce 50 % ne 55, ale jen 95 %. Pokud by potvora měla 110 %, tak při srážce o 50 % by odolnost zůstala na 100 % a monstrum by zůstalo imunní.
Pokud máš další věci na srážku odolností (cold mastery, facety, předměty srážející odolnosti jako ten crescent moon), tak ty začnou fungovat až po proražení imunity, ale i ty už jen s pětinovou účinností.
Co se týče třeba lightning enchanted, tak k základu odolnosti, co potvora má, dostane navrch ještě 75 %. Pokud potvora byla už předtím imunní, nebo skoro imunní, na prolomení imunity zapomeň.
Ale bacha,, když je jakýkoliv tamten skill použit proti imunní potvoře, funguje jen na 1/5. Takže třeba amplifou srazíš imunitu jen, pokud má monstrum nejvýše 119% odolnost na fyzično. Podobně je to u konvy nebo u lower resist, kde z odolnosti 105 % uděláš při srážce 50 % ne 55, ale jen 95 %. Pokud by potvora měla 110 %, tak při srážce o 50 % by odolnost zůstala na 100 % a monstrum by zůstalo imunní.
Pokud máš další věci na srážku odolností (cold mastery, facety, předměty srážející odolnosti jako ten crescent moon), tak ty začnou fungovat až po proražení imunity, ale i ty už jen s pětinovou účinností.
Co se týče třeba lightning enchanted, tak k základu odolnosti, co potvora má, dostane navrch ještě 75 %. Pokud potvora byla už předtím imunní, nebo skoro imunní, na prolomení imunity zapomeň.
...Ancients, go, go go!
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
A proto je Blizz Sorc nejoblíbenější build. To co prorazit nejde, tak buď sejme merc nebo se jednoduše přeportuje
no jasny ale tady je port zakazany jinak jsem myslel ze budu hrát málo tak jsem si udelal blizz abych mohl aspon trochu se zapojit ale dopadloto tak ze jsem pooperaci a lezím tak neni co delat takze notebook a diablo nolife trosku se stidim pac vsichni jedou takovi buildy kde je tezke to dohrat a pak stím mf taky neco sehnat... tak přemýšlím ze rozjedu novou postavu a odznova
HC Grál - Nesbírám
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si teď ze srandy vyplnil všechny bodované předměty a zjistil jsem, že maximální počet bodů je 2322, tak se snažte
Smilee: Já bych to tak nechal. Jsou tu i buildy, který jsou taky velmi přímočaré.
Smilee: Já bych to tak nechal. Jsou tu i buildy, který jsou taky velmi přímočaré.
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
DD: Myslím, že by bylo fajn, kdybys už zaktualizoval tabulku, i vzhledem k proběhlým ripům. Třeba nemusíš ještě dnes, ale zejtra už by to bodlo.
...Ancients, go, go go!
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Fraxinus: Dneska v nočních hodinách to mám v plánu
Taky bych mel par komentu
1) @Attia: Fire trapku jsem hral v ramci GWE turnaje (proste se mohly nosit jen sety, ktere clovek nasel/vygamblil, jeden pruchod hrou atd) a muzu rict, ze bez DS jsi uz celkem dost namydlenej od konce NM...WOI mi prisla horsi nez WOF, a vsechno dohromady horsi nez treba Fissure Nerikam, ze to nejde, ale je to hruza pizlacka, a na tento turnaj se nehodi...Tak jako tak GL
2)@ZOMB: Ja bych si nebyl tak jisty ohledne SC vs HC
3)@Fraxi: Ten FoH ma ten muj hammer jen jako suport skill a je to celkem k prdu, na undead dobry, ale jinak na prd
4)@ad Hammer: Ono ty superchvaly o jeho sile jsou na miste, ale od 1.13, kdy ten skill uz neignoruje imunitu u undead - supr potkat treba v AT Plague bearery, spoustu Bosspacku, ktery jsou vsichni imune magic a obcas i physical Navic i max resy a max block jsou Vam celkem k prdu, kdyz potkate 2Bosspacky elemental enchanted, oba multishot archeri, a dalsi dva support packy okolo - muj pripad ze vcerejska, rozkladal jsem ten humus snad pul hodiny, ofenzivni sila je k prdu, kdyz Vas muzou sfouknout jako svicku jeste driv, nez se k nim dostanete...A vcera PIT lvl 2 byl taky supr, malem 1hit KO, zase ty podelany strilejici zensky
Jeste ze neni zakazanej Life tap jako charges na itemech, to uz bych asi dohral, takhle ten merc ustoji dost
Edit: Btw, predem se omlouvam, ze neudelam konkretni update, to si nechavam na dobu, az (pokud) bude Thor Guardian, jedu to v podstate untwinck single pass, takze bude docela zajimave porovnat vysledky s temi Fraxiho, jinak klasika p8/8/3, zatim lvl 80 a ceka me Palac, Arcane sanctuary a zbytek A2 Hell
Edit2: Best dropy zatim Arreats face (grailer), Raven frost a Mavs brnco (jako odmena za trapeni v tech Tunnelech)
1) @Attia: Fire trapku jsem hral v ramci GWE turnaje (proste se mohly nosit jen sety, ktere clovek nasel/vygamblil, jeden pruchod hrou atd) a muzu rict, ze bez DS jsi uz celkem dost namydlenej od konce NM...WOI mi prisla horsi nez WOF, a vsechno dohromady horsi nez treba Fissure Nerikam, ze to nejde, ale je to hruza pizlacka, a na tento turnaj se nehodi...Tak jako tak GL
2)@ZOMB: Ja bych si nebyl tak jisty ohledne SC vs HC
3)@Fraxi: Ten FoH ma ten muj hammer jen jako suport skill a je to celkem k prdu, na undead dobry, ale jinak na prd
4)@ad Hammer: Ono ty superchvaly o jeho sile jsou na miste, ale od 1.13, kdy ten skill uz neignoruje imunitu u undead - supr potkat treba v AT Plague bearery, spoustu Bosspacku, ktery jsou vsichni imune magic a obcas i physical Navic i max resy a max block jsou Vam celkem k prdu, kdyz potkate 2Bosspacky elemental enchanted, oba multishot archeri, a dalsi dva support packy okolo - muj pripad ze vcerejska, rozkladal jsem ten humus snad pul hodiny, ofenzivni sila je k prdu, kdyz Vas muzou sfouknout jako svicku jeste driv, nez se k nim dostanete...A vcera PIT lvl 2 byl taky supr, malem 1hit KO, zase ty podelany strilejici zensky
Jeste ze neni zakazanej Life tap jako charges na itemech, to uz bych asi dohral, takhle ten merc ustoji dost
Edit: Btw, predem se omlouvam, ze neudelam konkretni update, to si nechavam na dobu, az (pokud) bude Thor Guardian, jedu to v podstate untwinck single pass, takze bude docela zajimave porovnat vysledky s temi Fraxiho, jinak klasika p8/8/3, zatim lvl 80 a ceka me Palac, Arcane sanctuary a zbytek A2 Hell
Edit2: Best dropy zatim Arreats face (grailer), Raven frost a Mavs brnco (jako odmena za trapeni v tech Tunnelech)
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
RIP: No, je fakt, že je to s foherem poněkud pomalejší....a díky spotřebě many i občas otravné a díky drahotě many u obchodníka drahé, ale neřekl bych, že je k prdu. Kor když využívám confuse, který je pro fohera celkem efektivní. Ovšem hra se pomalinku zase zrychluje, ten FoH je slabý jen do levlu 8, pak jeho síla prudce stoupá. A taky jsem zvědavý, kdo z nás dvou na tom bude po završení putování lépe.
...Ancients, go, go go!