Hearthstone
Ty rewardy za ladder na konci sezony se chystají, kdy to půjde na live snad neví ani Bůh, ještě je tam dost bugů.
R.I.P. 27.3.2014
Re: Hearthstone
ja hlavne doufam, ze uz nebude reset...pac ted dost hraju takze by me to pekne nasralo ...nadruhou stranu...treba bych mel vic stesti v obsahu balicku
Co je prosim ta to NA?NargarotH píše:...
Nebo běž hrát na NA, tam je to o dost lehčí
Main char.: Wizzard Female Fionka
Clan: Dark Guardians EU
Profil : http://eu.battle.net/d3/en/profile/fion ... ero/270098
Aha,to ma nenapadlo....
Main char.: Wizzard Female Fionka
Nebude, mimoto tehdy jak byl wipe tak plně refundovali, proto někteří streameři mají třeba 20k dustu a 5k goldu ^^Reve píše:ja hlavne doufam, ze uz nebude reset...pac ted dost hraju takze by me to pekne nasralo ...nadruhou stranu...treba bych mel vic stesti v obsahu balicku
R.I.P. 27.3.2014
tak vcera jsem dal 7winu a mohlo byt vic..skoda...mel sem na stole 1x6/4, 1x6/5 (ktera se po zabiti promeni v 2x 2/2 a jeste nejakou kartu....v ruce sem mel dalsi SAvannah 6/5 a 4 hp....protihrac nemel v ruce nic...na stole nic...mel 5 hp....a haluzak si dolizl deal 5 dmg...to me teda nasralo...kdyz se zrovna tak darilo...skoda...mohlo to byt lepsi
za 7 winu porad 3 boxy...mel jsem 1xpack a 150 + 20 goldu...v packu 1x rare a 1x epic....
myslel jsem, ze obsah balicku je o nahode, ale co jsem cetl tak se to odviji od poctu vyher....max je 12 ze ?
za 7 winu porad 3 boxy...mel jsem 1xpack a 150 + 20 goldu...v packu 1x rare a 1x epic....
myslel jsem, ze obsah balicku je o nahode, ale co jsem cetl tak se to odviji od poctu vyher....max je 12 ze ?
- Lemurman
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Lemurman #2764
nemyslil si, že by obsah balíčku byl v závislosti na počtu výher...ale tohle ví jen Blizz
jinak ano, končíš buď po 3 prohrách nebo 12 výhrách
jinak ano, končíš buď po 3 prohrách nebo 12 výhrách
Nejsou nějaké informace ohledně vydání na iOS a Android?
neco jsem nekde cetl, ze na iOS by to mohlo byt, ale nevim jeslti to je pravda...hlavne pocitam ze to bohuzel pujde jen na iPadu a na iPhone ne...stejne jak Magic ot Gathering...
Hearthstone
oznamovali že to bude i na iPhone ale než to vydaj na přenosný zařízení tak to potrvá. přeci jen vůbec přihlásit se do tý hry na jejich servery bude problém.
odesláno z telefonu
odesláno z telefonu
ja si myslim,ze spis oznamili iOS nez iPhone..coz je dost rozdil...moc si to na takovym malym display jak maji telefony nedokazu predstavit..
Hearthstone
nn na blizzconu oznamovali přímo i iPhone a android
odesláno z telefonu
odesláno z telefonu
jj, ale iPhone a Android to prave nesedi..tak to rekli blbe asi ...
no neřekli před tím tvrdili že to bude jen na tablety se systémem iOS a pak právě řekl, že to bude i na iPhony a i na platformu android
Než to za těch pár let na ten iphone udělají tak to stejně už nikdo nebude hrát
R.I.P. 27.3.2014
Kripp si teď ze srandy koupil za goldy 38 packů a dostal jen jednu legu
R.I.P. 27.3.2014
Hearthstone
Tak pokud by to udelali fakt i na iP tak jedine dobre
Nargoth:Hmmm to je slabota, ale on uz beztak vsechny lege ma..., za eura by to beztal bylo lepsi:D
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nargoth:Hmmm to je slabota, ale on uz beztak vsechny lege ma..., za eura by to beztal bylo lepsi:D
Sent from my iPhone using Tapatalk
Má no, většinu i gold, ale lidi co se na něj dívají jsou samí trollové, tak to prostě začli spammovat ať si nějáké packy koupí. Jinak krom 8k goldů má 28k dustu a dalších 12k když disenchantne nadbytek
R.I.P. 27.3.2014
Vysvetli mi nejaká dobrá duša , načo slúži to craftenie ? a podľa čoho/koho ste si skladali balíčky ?