Otázky a Odpovědi
pridem domov a pozriem sa na to ...do batle.net aplikacie sa dostanem ako ? D3 mam naistalovane a ked to presuniem z C na E malo by to fungovat ? Netreba nikde nic menit ? Staci Copy hlavnej zlozky Diabo3 kdekolvek ? , ak je to tak tak je to super
Prepacte za blbe otazky nemam uz 20
Prepacte za blbe otazky nemam uz 20
Re: Dotazy ohladom D3
peter821 píše:ahojte poprosil bi som vas o pomoc .ked zapnem hru diablo 3 zacne mi padat asi po minute na panel s nastrojami do hry ma prihlasi bez problemov len mi to stale pada v com moze bit problem pomozte mi prosim vas vdaka
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Szahni si s netu bnet aplikaci jak budeš doma pokud nemáš.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
- BestVeroniqueEU
- Wraith
- BattleTag:Veronique#1131
Stáhneš si battle.net aplikaci zde: http://dist.blizzard.com/downloads/bna- ... p-enGB.exe pokud ji ještě nemáš
Otevřeš ji, přihlásíš se. Klikneš na nápis beta, taková šipečka dolů, dáš settings, game install/update a zde si zvolíš jakoukoli složku, kde diablo máš nebo kde se ti budou instalovat updaty. Takže když si dáš diablo 3 do E, tak si to změníš tady a hned můžeš hrát a nemusíš nic instalovat.
Otevřeš ji, přihlásíš se. Klikneš na nápis beta, taková šipečka dolů, dáš settings, game install/update a zde si zvolíš jakoukoli složku, kde diablo máš nebo kde se ti budou instalovat updaty. Takže když si dáš diablo 3 do E, tak si to změníš tady a hned můžeš hrát a nemusíš nic instalovat.
takze prekopirujem zlozku Diablo3 z C na E , Z cecka ju zmazem , na battle aplikacii nadstavim cestu na Edisku kde mam Diablo3. A beta update znamena co? ci je to len cesta na ukladanie instalacii . asi hej ... Dobre sichta mi konci idem domov skusat
Dik moc za rady
Dik moc za rady
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
To je zas kam se ukládat a beta a ptr pokud se z hlavy nemylim.
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Dneska byl dlouho maintenance .. snad to půjde stabilně
- BestVeroniqueEU
- Wraith
Veronique, nejsi náhodou i hráčka CS:GO ? kdysi jsme hráli a jedna Veronique tam taky byla a všichna ta omladina tam se mohla potentovat
- BestVeroniqueEU
- Wraith
tak som to skopcil , ale nechal som si to aj na C zatial. , lebo na battle net aplikacii sa mi neda zmenit k novej lokacii na D3, lebo ze pocas instalacie patchu sa to neda zmenit ale nic neistaluje , bojim sa zmazat to na C ze to potom nepojde. Tak uz to ide bolo mi vytvorit odkaz laucheru z novej pozicie a spustit to. Na battlenete sa to prepisalo samo.
Dik moc za rady !!!
Dik moc za rady !!!
- BestVeroniqueEU
- Wraith
No vida .. to jsem kdysi hrál chvíli, pár map .. a Tebe jsem tam potkal .. svět je malý tuším, že to tehda bylo Inferno a Nuke ...
Jinak hrávám furt jako blázen D3, včera dokonce byla nehorázná nuda a nikdo nechtěl hrát nedivím se na druhou stranu moc no. A spíš se divím, že mě to furt baví
Jinak hrávám furt jako blázen D3, včera dokonce byla nehorázná nuda a nikdo nechtěl hrát nedivím se na druhou stranu moc no. A spíš se divím, že mě to furt baví
- BestVeroniqueEU
- Wraith
Jo svět je malý, ty mapy si pamatuju, jako by to bylo včera, když budeš chtít, můžeme zahrát d3 nebo cs
Jak chceš, ve hře jsem stále dost často.
Ale CSko teď nehraju .. na to nemám moc náladu.
Ale CSko teď nehraju .. na to nemám moc náladu.
- BestVeroniqueEU
- Wraith
je supr když paří i baby
Mám káma a ten smaží i s manželkou (fr), kurňa to je aspoň láskyplný vztah. A já tu svou koct ne a ne ukecat
Mám káma a ten smaží i s manželkou (fr), kurňa to je aspoň láskyplný vztah. A já tu svou koct ne a ne ukecat
Buchis je death, ať žije herdek
- BestVeroniqueEU
- Wraith
ahoj, kdyz jsem se dnes logoval do hry tak na me vyskocilo nejaky okynko kde bylo napsany end of user license a to jsem musel potvrdit. nevite o slo ? jsem docela nervozni
to snad bylo jen odsouhlaseni licencniho ujednani, ne?