MF turnaj vol.3
Moderátor:Dark_Deamon
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Welwet: Vle
Re: MF turnaj vol.3
pěkný botky, hodili by se...to mě zatím padly jen death ruce...chtělo by to death pásek a jsem vysmátej do konce Nm...:-D
to já jdu s assou ke zmijím v 2 aktu normal...zatím to jde...jen přemýšlím že přesedlám na fade místo BoS...tím že jedu dual claw tak nejsou rezy a začíná to být nebezpečný...
to já jdu s assou ke zmijím v 2 aktu normal...zatím to jde...jen přemýšlím že přesedlám na fade místo BoS...tím že jedu dual claw tak nejsou rezy a začíná to být nebezpečný...
Taky jedu dual claw, ale sázím na BoS - rychlost, svůj skill a CoS
Také ten claw block něco dělá (dal jsem do toho 5 bodů) ale abych přiznal... tak nebezpečný souboj s Durielem nebo Diablem jsem dlouho nezažil (hlavně kvůli tomu, že šli oba do mě a na /player 8 )
Uvidím, zda se mi tato strategie vydaří a nebo dostanu přes hubu
Také ten claw block něco dělá (dal jsem do toho 5 bodů) ale abych přiznal... tak nebezpečný souboj s Durielem nebo Diablem jsem dlouho nezažil (hlavně kvůli tomu, že šli oba do mě a na /player 8 )
Uvidím, zda se mi tato strategie vydaří a nebo dostanu přes hubu
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
NM Baal pokořen. Quest drop byl opravdu vzrušující Teď se dlouho zdržím na NM, protože s tím co mám by to se mnou na Hell bylo velice rychlý.
Neteste, ja starej kozak mam sice pomalej rozjezd, zato jsem vytrvalej jak bulldog
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
RIP: Já právě každým dnem čekám, kdy sem přifrčíš s updatem na 500 bodů...minimálně
Turnaj mi sedne, nějak došla zábava na BN reset byl 25.11 a já se už trošku nudím, plno postav na max jak na HC tak na SC, ale singla moc nehraju untw jo to jsem byl zvykllej ale některý questy jsem třeba už rok nedělal s postavou co sotva chodí...díky za nový svěží vítr...teď už jen ten titan a thundergord ajsem vysmátej....
já zrovna brouzdám 3 akt na normálu...jsem už zapoměl jak je tenhle akt dlouhej bez maphacku :-D hlavně to, když jdete hodinu někam a tam zjistíte že to je slepý rameno :-D
jinak bodově mám zatím tak 10b jestli moc...3 sety a pár run...:-D update udělám asi až dodělám normal...
jinak bodově mám zatím tak 10b jestli moc...3 sety a pár run...:-D update udělám asi až dodělám normal...
čaute, pridal by som sa aj ja ak by som ešte mohol
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Pedro: Ahoj. Určitě se můžeš přidat. Na první stránce tohoto tématu najdeš pravidla a bodovací tabulku. Ať se daří
jsem ve třetím aktu a ze stojanů mi padl bílej sash...říkám si, zajdu si párkrát LK...třeba se poštěstí...asi po dvaceti pokusech kdy už ani jednou nepadl jesm to vzdal a řek jsem si, že než půjdu dál, zajdu si párkrát countes a třeba se mi podaří dropnout nějaký ORT a vycubit si AMN na RW Strenght...mno a co mi countes nehodila??? :-D byl jsem tak nadšenej že jsem zapoměl udělat screen z dropu bez ID, ale tak snad to nevadí...spolu s rukavicema mám myslím na dlouho vystaraný...dost možná do konce NM...ias, rezy, CNBF, LL...co víc si za melee postavu přát? :-D
Taky vítám nového účastníka
Já jsem teď chodil Pindleskina, naleveloval jsem (zatím) 11 levelů a nyní mám lvl 48
Pindl je i na normalu docela štědrý... pár těch unikátů padlo
...ale hlavně ty raritní předměty
Moje dmg je na (téměř) konci obtížnosti normal slušné (je to sice trochu vochcané, protože mám všechna tři nabití CoT aktivní ) ale kosím to opravdu pěkně... clawy mám dva a oba 20% IAS (teď si přestavte, jaká to je rychlost ještě s BoS)... prostě úžasné
Pro bystré hlavy: hádejte, co je na tomto předmětu špatně
edit: Attia: jen tak dál
Mě ty setovky nějak padat nechtěj...
Já jsem teď chodil Pindleskina, naleveloval jsem (zatím) 11 levelů a nyní mám lvl 48
Pindl je i na normalu docela štědrý... pár těch unikátů padlo
...ale hlavně ty raritní předměty
Moje dmg je na (téměř) konci obtížnosti normal slušné (je to sice trochu vochcané, protože mám všechna tři nabití CoT aktivní ) ale kosím to opravdu pěkně... clawy mám dva a oba 20% IAS (teď si přestavte, jaká to je rychlost ještě s BoS)... prostě úžasné
Pro bystré hlavy: hádejte, co je na tomto předmětu špatně
edit: Attia: jen tak dál
Mě ty setovky nějak padat nechtěj...
Attia: Tak to gratuluji, dobrý drop Fotit takové low věci stejně povinné není
ZOMB: Larzuk tomu dá 5 socketů Sbohem Insight A recept na to nejde.
ZOMB: Larzuk tomu dá 5 socketů Sbohem Insight A recept na to nejde.
HC grál: 537/516 (-21)
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Attia: Tomu se říká pěkná klika
ZOMB: Špatně je buď to, že to nemá 4 sockety nebo že je to superior...si vyber
Jinak já furt marně hledám Lem. Už mám nachystanou 4 soc Knout, tak už by to mohlo přijít.
ZOMB: Špatně je buď to, že to nemá 4 sockety nebo že je to superior...si vyber
Jinak já furt marně hledám Lem. Už mám nachystanou 4 soc Knout, tak už by to mohlo přijít.
@ ZOMB vidím že odpovídat nemusím i když to byla první věc co mě napadla...vysokej ilvl :-D
@ raisen+DD: díky...:-) byla to klika jako prase...ještě teď z toho nechápu ale jedna věcička a hraje se o 100% líp...
@ raisen+DD: díky...:-) byla to klika jako prase...ještě teď z toho nechápu ale jedna věcička a hraje se o 100% líp...
raisen na to kápla
Larzuk by mi do toho udělal 5 socketů
Dark_Deamon: superior Larzukovi nevadí... kdyby to mělo o trochu menší ilvl... byla by to perfektní zbraň pro merce na insight (ethereal + superior + exceptional = na to, že to bylo nalezené na normalu prostě perfektní)
Snad Lem za chvíli padne
...i když říkám si, že menší zdržení ti neuškodí
Larzuk by mi do toho udělal 5 socketů
Dark_Deamon: superior Larzukovi nevadí... kdyby to mělo o trochu menší ilvl... byla by to perfektní zbraň pro merce na insight (ethereal + superior + exceptional = na to, že to bylo nalezené na normalu prostě perfektní)
Snad Lem za chvíli padne
...i když říkám si, že menší zdržení ti neuškodí
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Se na druhou stranu obávám, aby ta Lem nebyla můj konec, protože jak padne, tak asi mrknu na Hell a tam už se budou dít věci
A nechceš zkusit Pindla na NM? Určitě se na něm bude expit moc pěkně + drop není tak špatný...
edit: Pindl má na NM level 66
Takže tak akorát pro tebe
edit: Pindl má na NM level 66
Takže tak akorát pro tebe