Graveyard

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Odpovědět
hulkxxxl
Ancient
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Hulkxxxl#2541
Re: Graveyard

Příspěvek od hulkxxxl » 31.01.2014, 11:23 hod.

rip... kua tak toto fakt nasere a parádní gear je v pr...
Obrázek Obrázek

Darkness
The Butcher
BattleTag:LeonardoCA#1772

Příspěvek od Darkness » 31.01.2014, 11:31 hod.

RIP, to je fakt mazec :/
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

Guru
Doom Knight

Příspěvek od Guru » 31.01.2014, 12:20 hod.

Vtip je v tom, ze se to stalo v Catedrale kam vubec nechodim a nejvetsi sranda ze to byl nejspis ten samy pachatel co vcera poskakal krasavici Leovi :lol: ... Kondolence prijimam i tady http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/9554675612 :dead:
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.

dawemorraless
Na-Krul
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DaweMorrales #2722

Příspěvek od dawemorraless » 31.01.2014, 12:27 hod.

R.I.P. velká škoda :/
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Frozen
The Butcher
BattleTag:Frozen#2576

Příspěvek od Frozen » 31.01.2014, 13:01 hod.

R.I.P.

mě to včera taky chvíli haprovalo, ale po relogu do menu a zpět, to už bylo v pořádku. Sám chodím jen s wizznou, protože vím, že při dc se jí nic nestane, ostatní postavy by umřeli.

ps. v první chvíli jsem se lekl, že umřel hulk....
Obrázek

Kolmen1
Doom Knight

Příspěvek od Kolmen1 » 31.01.2014, 13:12 hod.

RIP
Nějak to poslední dny moc často padá nebo vůbec nefunguje...asi se moc věnujou RoS a zapomínaj, že někdo ještě stále hraje :cry:
Včera jsme ve hře dostl error 3007 což jsme moc nechápal...vyskočila tabulka a bylo po všem, vyhodilo mě to ze hry a následně se nešlo nějakou chvíli přihlásit...naštěstí parta a TS zafungovaly na výbornou za což jim děkuju...

mdmT
Minion of Destruction
BattleTag:mdmT#2837

Příspěvek od mdmT » 31.01.2014, 13:19 hod.

.. RIP ...
... poslední dny je to spojení celý naprd, lidi co jsou 20h offline se ukazují, že jsou online a to ještě pokud se jednomu podaří vůbec přihlásit :-( ...

Guru
Doom Knight

Příspěvek od Guru » 31.01.2014, 13:30 hod.

Sramu z ruznych lagu a DC uz mela hodne, bohuzel tohle bylo dusledne ... po shozeni na plose jsem sel zpetne do Bnet Appky offline, coz se stava v pripade kdy jsou servery dole ... No nic, plan byl dojit kilo, ale kdyz tomu osud nepreje ... Nasedano :wave:
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.

Tapeworm
Burning Soul
BattleTag:Tapeworm#2172

Příspěvek od Tapeworm » 31.01.2014, 13:33 hod.

Jo to nepotěší RIP, ale to kilo ještě dáš s novým barbarem.

Frozen
The Butcher
BattleTag:Frozen#2576

Příspěvek od Frozen » 31.01.2014, 13:42 hod.

btw, nezkoušeli jste někdo při dc/lagu vypnout bnet aplikaci přes správce úloh? není možné vyhození ze hry určují autorizační servery společně s herními a že pokud se stane error/lag/dc a herní server se dostane do "skluzu" a čeká na další pokyn z autorizačního serveru, který má na vás připojení v pohodě a tak, čeká zda se hra rozjede?

vím, zní to divně, ale je to tak týden zpět co mi hra hodila error a já jsem ve windows ihned vypnul i bnet a pak se připojil zpět a prý jsem ze hry zmizel téměř okamžitě. (že by impuls na autorizační server, že jsem off? )

těžko říct zda udržují neustálé připojení či autorizace probíhá za určitý časový úsek ( 1x za 30s? )
Obrázek

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 31.01.2014, 14:22 hod.

frozen nestraš :D však mě zubatá obchází už dlouho
nevím čím se to řídí, někdy mě to odpojí v řádu sekund, vy pak píšete že jsem tam ještě dlouho stál a já už dávno v menu, někdy to trvá nekonečně dlouho a nechce mě to pustit nikam stále trčím ve hře a pobíhám okolo... jestli se mi stane dlouhá varianta skusím to shodit celé, blbá varianta je podle mě když to trošilinka jede jak včera lag jak prase ale nakonec se to rozjelo ikdyž lat byla snad sekundu :D to tě to prostě neodpojí a jsi furt ve hře
Obrázek Obrázek

Kolmen1
Doom Knight

Příspěvek od Kolmen1 » 31.01.2014, 14:23 hod.

Já praktikuju jednoduchjou věc a to jak zaznamenám že se 3 a více sekund nehejbu, okamžite mačkám restart PC "na tvrdo". Hraji pouze v partě a v 90% s komunikací, tak jen zahlásim dc pockam ze me slyseli a hned restartuju. Ale někdy se stane, že mě to ihned vykopne ze hry, ale stalo se už i to, že jsme tam dalších 30s se ochomejtal a to už jsme měl PC znovu zapnuté a vše kolem diabla bylo vypnuté. Takže to taky není 100% a řek bych, že je to dost o haluzi. Ale na DC jsme ještě neripl...ťuk, ťuk ;)

spiderer
The Butcher
BattleTag:spiderer#1213

Příspěvek od spiderer » 31.01.2014, 14:31 hod.

Guru RIP :( Me to vcera okolo paty dalo DC z bety, nastesti me Petros pojistil a o chvili pozdeji ho to koplo taky :D

mdmT
Minion of Destruction
BattleTag:mdmT#2837

Příspěvek od mdmT » 31.01.2014, 14:44 hod.

... frozene, tak příště zkusíme co Hulk vydrží, je fakt, že jsme toho KW docela rychle sundali, tak příště se zkusíme chvíli kochat :-))) ... ale ne vážně toto je fakt blbá smrt a vytočilo by mě to poměrně dost ... naštěstí ( nebo vlastně asi naneštěstí ) já jsem padavka i bez DC a můžu s hrdostí prohlásit, že jsem všechny charaktery pohřbil svojí blbostí ( teda některý ne, že bych to hrál úplně blbě, jednou po mě byl vyžadován manželský sex a já stál na MP8 v plague, ale to je jiná story :-) ... druhá věc je, že hrajeme vždycky maximální obtížnost co sneseme, tak to spolu nějaký ty RIPy nese :-) ... ale hodně dělá to co napsal Kolmen, hrozně moc dělá dobrá parta, protože ve většině případů se dá něco dělat ( přitáhnout to, nebo naopak fear a pod ... ), bohužel ne vždy ( točící se KW nad hlavou při DC nebylo fakt nic moc :-)) ...

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 31.01.2014, 14:58 hod.

tak to si dávám pasivku a jdu craftit vitkové itemy :D
Obrázek Obrázek

Wishmaster
Gorebelly
BattleTag:Nemo#2937
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wishmaster » 03.02.2014, 22:32 hod.

Ach jo.. Po dlhej dobe som sa dal na hc. A hned 2x fail 2 dni po sebe :d ale aj ked nastastie len obycajny progres - 17.lvl Witch doctorka a 15.lvl Barbarka :)) Ae snad to stihnem, aaspon do nahodenia patchu..

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 03.02.2014, 22:54 hod.

Cos dělal?:-D

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

Brum
Doom Knight

Příspěvek od Brum » 04.02.2014, 14:50 hod.

Podle levelu tipiju act I a 2x Dark Berserker (elitka nebo ne), takovy ten utok s naprahnutym kyjem. :)

Wishmaster
Gorebelly
BattleTag:Nemo#2937
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wishmaster » 04.02.2014, 15:47 hod.

Ta witch doctorka niekde v breached keep - nejak vela jazykov som mal na sebe :D a barbarka na maghde :-/ chybalo nejakych par hp a namiesto nej, som klakol prvy ja :D

ale tak co uz, no .. je to len hra :))) a sranda muši byc, no ;D

Seton
Na-Krul
BattleTag:Seton#2895

Příspěvek od Seton » 06.02.2014, 12:18 hod.

Achjo....WD Lvl 52 včera našel v krypě něco co neměl....Frozen,Fast,Reflect a cosi.... vzdoroval dlouho, velmi dlouho, Spirit Vessel proclej a čeká na CD, do použití Spirit Walku tak půl nanosekundy,lahev v půlce, v tom si mě chytla poslední Frost nova a než dopadl prst na tlačítko, jeden z posledních bastardů dokonal dílo zkázy......
Jedinou útěchou byla přítelkyně, která téměř okamžitě zahájila terapii výtečnou kuřbou :D :D ;-).
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“