RoS - optimalizace
Ahoj,
chtěl jsem se zeptat borců co mají betu jestli je nějaká lepší optimalizace a podpora HW. Jedná se mi o to že mám Core2duo E6750, GF 9800 GTX a diablo hraju z flashdisku. A prostě když je více monster tak mám low FPS . Nejméně v cryptě ve 4 lidech - kolem 7 FPS. Když jdu sám tak mám minimáálně kolme 15 ale to už musí být... . Jedná se mi o to jestli pořizovat nový HW a případně který. Jestli to prostě má smysl... . Protože když se koukám na vytížení tak procesor je na max 70% ale jen jedno jádro (druhý asi diablo neumí použít - tam je kolem 10%) a GK nejde přes 50%). Nechci zbytečně investovat do HW když ,mi to buď nepomůže nebo se to třeba s příchodem RoS zlepšilo a já bych koupil grafiku zbytečně... . Díky moc ;-)
chtěl jsem se zeptat borců co mají betu jestli je nějaká lepší optimalizace a podpora HW. Jedná se mi o to že mám Core2duo E6750, GF 9800 GTX a diablo hraju z flashdisku. A prostě když je více monster tak mám low FPS . Nejméně v cryptě ve 4 lidech - kolem 7 FPS. Když jdu sám tak mám minimáálně kolme 15 ale to už musí být... . Jedná se mi o to jestli pořizovat nový HW a případně který. Jestli to prostě má smysl... . Protože když se koukám na vytížení tak procesor je na max 70% ale jen jedno jádro (druhý asi diablo neumí použít - tam je kolem 10%) a GK nejde přes 50%). Nechci zbytečně investovat do HW když ,mi to buď nepomůže nebo se to třeba s příchodem RoS zlepšilo a já bych koupil grafiku zbytečně... . Díky moc ;-)
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Asi nemá smysl...
Jak vyjde rosko tak uvidis ale jede to celkové lip, ale tech monster tam zatím není všude tolik...
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Jak vyjde rosko tak uvidis ale jede to celkové lip, ale tech monster tam zatím není všude tolik...
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
-
- The Butcher
- BattleTag:spiderer#1213
Re: RoS - optimalizace
Moje zkušenost z bety je zatím co se týče optimalizace výkonu velmi pozitivní - hraju na Macbook Pro s retinou a integrovanou Intel HD4000 grafikou a ve vanille hraju na 1280 x neco s vypnutým vším co jde, aby to bylo v pohodě hratelné okolo 30 FPS, v betě hraju stejné rozlišení, ale se zapnutými středními nebo vysokými detaily, stíny atd a hýbe se to prakticky stejně. Vyšší rozlišení jsem zatím nezkoušel, na to si počkám až na ostrou verzi, každopádně, zatím z optimalizace mám dobrý pocit a doufám, že to tak zůstane.
HC THE EXPENDABLES: KILLER 60 (100)
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
Díky moc, nechám to tedy být a uvidí se... . Velmi mě těší že RoSko běhá lépe - sice jen beta ale už to je dobré znamení. Ještě jednou díky ;-)
Nechci byt za strasaka, ale obavam se ze az RoSko pusti na EU servery a parta zacne carovat tak jeste se slzama v ocich zavzpominame na crypt runy ...
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.
-
- Doom Knight
- BattleTag:Ficek-2914
a všichni hormadně chcípnem... Přesně z toho důvodu uvažuju jestli nevybavit nějakej char na SC bojím se počátečních lagů po startu ROS
Hardcore paragon 705 Softcore paragon 662
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
Co jsem si všiml já, tak se mi zdálo, že takové to počáteční sekání po zapnutí hry jsem v RoS nepozoroval.
Ono to není ani v PTR, ale zatím to spíš přikládám faktu absence cm wizzů, cyclone monků apod., zvláště v kombinaci se směšně malou hustotou mobů a mým pomalým barbem.
R.I.P. 27.3.2014
A nebude to náhodou spíš tím, že to běží na Americe a ne na EU servrech???
Nechápu co to s tím má společného?
No třeba, že mě to na Americe vůbec nelaguje(krom zvýšené latence) a na EU to je při spuštění občas dost peklo (nemám SSD) A PTR potažmo Beta běží na americe, tak toho zatim asi moc nepoznáte jak se to bude chovat a to tam je jen 20k hráčů + lidi na PTR a to taky není moc zátěž.
Všichni si určitě dobře pamatujeme, jak to bylo při spuštění Diabla
Všichni si určitě dobře pamatujeme, jak to bylo při spuštění Diabla
a ted me pekne prosim definuj souvislost mezi fps dropama a lagama(latenci),jsem jedno ucho
Ty už me s tema citacema s..... - Kuki
Ty už me s tema citacema s..... - Kuki
Kolmen kdyby to bylo způsobené internetem, lagovalo by to furt ne první sekundy boje, použití skillů, vi víte co myslím...
vsiml sis,ze ale to pravidlo vic lidi nasira,nez ze by bylo k uzitku? k cemu je takovy bezvyznamny pravidlo? proc ho proste nezrusit? citace vadi,ale 10 radku zapatlanejch "odeslano z XY" neAlfajk píše: Ty už me s tema citacema s..... - Kuki
To není bezvýznamné pravidlo. Dodržuje se na většině diskuzních fór a to především z důvodů přehlednosti a zbytečného nenavyšování výsledků hledání. A je rozhodně jednodušší se toto pravidlo naučit a ušetřit tak práci sobě a moderátorům, než jej přes opakované upozorňování neustále ignorovat a při napomenutí debatovat o jeho smysluplnosti.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
10 řádku? Kol
Me tady akorad nasiraj lidi co si mysli ze maj ve všem pravdu.
Takže jsem ti to upravil poprvé a naposledy.
Me tady akorad nasiraj lidi co si mysli ze maj ve všem pravdu.
Takže jsem ti to upravil poprvé a naposledy.
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
navstevuju minimalne dalsich 5,spis vice for a na uplne kazdym vylozene vyzadujici citaci,na co se reaguje,stejne tak v SZ citujes to,co ti prislo a stejne tak v mailu pouzivas odpoved se zahrnutim predchoziho textu,tohle je jediny foro,kde je tohleto pravidlo popirajici zdravej rozumPetros píše:To není bezvýznamné pravidlo. Dodržuje se na většině diskuzních fór a to především z důvodů přehlednosti a zbytečného nenavyšování výsledků hledání. A je rozhodně jednodušší se toto pravidlo naučit a ušetřit tak práci sobě a moderátorům, než jej přes opakované upozorňování neustále ignorovat a při napomenutí debatovat o jeho smysluplnosti.
tak ako hovori Alfajk. aj ked na nejakom inom fore niekoho za to napomenu, tak je to fakt obcas, vacsinou ked niekto cituje fotky, dlhy text...
ale upozornenia a neviem co su len tu
ale upozornenia a neviem co su len tu
V tom případě mi určitě vysvětlíte, jaký smysl má číst dva totožné příspěvky po sobě. Evidentně žádný, když Alfajkovi zdravý rozum napověděl, že reaguji na něj, přestože jsem nepoužil citaci. Mimochodem, až budete mít vlastní fórum nebo nějaké moderovat, dělejte si to samozřejmě po svém. Tady ale jsou nastavená určitá pravidla a i když se vám nemusí každé zamlouvat, jsou velmi jednoduchá na pochopení a respektování, čímž si navzájem ušetříme čas a nepříjemnosti. A dost OT, prosím.
Citovat předchozí příspěvek je nesmysl, kromě situací kdy by nebylo úplně jisté na koho je reakce směřována, i tak se tam dá napsat jméno jen na koho se reaguje. Takže není snad takovej problém to dodržovat. Nasírá to maximálně lidi, kteří se to neumí naučit .)