Vtipy
Nevím, jestli to tu bylo:
Dva spřátelené manželské páry hrály jednoho večera žolíky. Petrovi spadla na zem karta. Když se pro ni sehnul, všiml si, že Dana, Honzova manželka, má široce roztažené nohy a nemá kalhotky! Petr nedal samozřejmě na sobě nic znát. Později, když šel do kuchyně pro piti, přišla za ním Dana s otázkou: „Viděl jsi pod stolem něco, co se ti líbilo?“ Petr, překvapený její otevřenosti, přikývl a ona pokračovala: „Můžeš to mít! Bude tě to ale stát tisíc korun.“ Petr zhodnotil svoje finanční možnosti, potlačil morální předsudky a na dohodu přikývl. Dana mu připomněla, že její muž pracuje v pátek vždy déle, a že se tedy Petr má u ní ve dvě odpoledne ukázat. Samozřejmě, že Petr byl přesný, dal jí tisícovku a pak spolu celou hodinu kvalitně souložili. Asi v půl čtvrté Petr odešel. Honza se vrátil, tak jako každý pátek, v šest večer. Hned po příchodu se ptá své ženy: „Byl tu dnes odpoledne Petr?“ Dana, i když šokována, klidně odpovídá: „Ano, zastavil se na pár minut.“ „A dal ti tisíc korun?“ Daně se podlomila kolena. Myslela, že je konec... Nasadila kamenný výraz a povídá: „Ano, dal mi tisícovku.“ Manžel se spokojeně usmál: „Víš, Petr přišel dnes ráno do kanceláře a půjčil si ode mě tisíc korun. Slíbil, že se dnes odpoledne u nás zastaví a vrátí je. Vidím, že nekecal a slib splnil. Když bude potřebovat, půjčím mu zase.“ Dana omdlela.
Dva spřátelené manželské páry hrály jednoho večera žolíky. Petrovi spadla na zem karta. Když se pro ni sehnul, všiml si, že Dana, Honzova manželka, má široce roztažené nohy a nemá kalhotky! Petr nedal samozřejmě na sobě nic znát. Později, když šel do kuchyně pro piti, přišla za ním Dana s otázkou: „Viděl jsi pod stolem něco, co se ti líbilo?“ Petr, překvapený její otevřenosti, přikývl a ona pokračovala: „Můžeš to mít! Bude tě to ale stát tisíc korun.“ Petr zhodnotil svoje finanční možnosti, potlačil morální předsudky a na dohodu přikývl. Dana mu připomněla, že její muž pracuje v pátek vždy déle, a že se tedy Petr má u ní ve dvě odpoledne ukázat. Samozřejmě, že Petr byl přesný, dal jí tisícovku a pak spolu celou hodinu kvalitně souložili. Asi v půl čtvrté Petr odešel. Honza se vrátil, tak jako každý pátek, v šest večer. Hned po příchodu se ptá své ženy: „Byl tu dnes odpoledne Petr?“ Dana, i když šokována, klidně odpovídá: „Ano, zastavil se na pár minut.“ „A dal ti tisíc korun?“ Daně se podlomila kolena. Myslela, že je konec... Nasadila kamenný výraz a povídá: „Ano, dal mi tisícovku.“ Manžel se spokojeně usmál: „Víš, Petr přišel dnes ráno do kanceláře a půjčil si ode mě tisíc korun. Slíbil, že se dnes odpoledne u nás zastaví a vrátí je. Vidím, že nekecal a slib splnil. Když bude potřebovat, půjčím mu zase.“ Dana omdlela.
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Lol :-D
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Re: Vtipy
Přijde takhle Franta do ordinace s nateklou tváří...
Doktor se na něj podíva a říká "Včela, co?" a Franta odvětí "Jo"...
Doktor opět na to "A bodla, co?" a Franta odpoví "Ne, brácha ji vzal dřív lopatou"...
Doktor se na něj podíva a říká "Včela, co?" a Franta odvětí "Jo"...
Doktor opět na to "A bodla, co?" a Franta odpoví "Ne, brácha ji vzal dřív lopatou"...

Štěstí přeje připraveným...
Pepíček chce bratříčka tak jde do sexshopu říká:
"Já chci bratříčka."
Prodavač mu podá lahvičku s tabletama a dodává:
"Jednu tatínkovi ráno do kafe!"
Pepíček to tam nasype všechno, že bude mít víc bratříčků. Druhý den jde znovu do sexshopu a chlap mu říká:
"Máš bratříčka?"
On: "No, máma je těhotná, segra je těhotná, já si nemůžu sednout a pes nemůže do shodů."
"Já chci bratříčka."
Prodavač mu podá lahvičku s tabletama a dodává:
"Jednu tatínkovi ráno do kafe!"
Pepíček to tam nasype všechno, že bude mít víc bratříčků. Druhý den jde znovu do sexshopu a chlap mu říká:
"Máš bratříčka?"
On: "No, máma je těhotná, segra je těhotná, já si nemůžu sednout a pes nemůže do shodů."
Štěstí přeje připraveným...
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Policajt zastaví auto s blondýnou za volantem a chce po ní řidičák. Blondýna se na něj nechápavě podívá a zeptá se ho:
”Jak to vypadá, ten řidičák?”
Policajt na to:
”To je takovej obdélník, na kterým je Vaše fotka.”
Blondýna se začne hrabat v kabelce a za chvíli podá policajtovi zrcátko. Policajt se do něj podívá a prohlásí:
”A to jste nemohla říct hned, že jste taky policajt?”
”Jak to vypadá, ten řidičák?”
Policajt na to:
”To je takovej obdélník, na kterým je Vaše fotka.”
Blondýna se začne hrabat v kabelce a za chvíli podá policajtovi zrcátko. Policajt se do něj podívá a prohlásí:
”A to jste nemohla říct hned, že jste taky policajt?”
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Je Druhá světová válka, zima, -25 stupňů. Na tanku sa roztrhne pás. Posádka sa ho snaží opravit, chlapi sa dřou jak mezci už dvě hodiny, když tu se jim zjeví víla, bíla paní ladných křivek. Přistoupí k nim a ptá se:
- “Chlapci, co to tu vyvádíte?”
- “Roztrhl sa nám pás a snažíme se s tím něco udělat, protože se nemůžeme pohnout dál. Jebeme se tu s tím už dvě hodiny a ne a ne to opravit.”
- “Chlapci! A nechtěli byste tedy pořádnou jebačku?”
Chlapi zpozorní, podívají se jeden na druhého. Nadržení jsou teda pořádně, takže všichni souhlasně přikývnou, plní očekávání:
- “Ano, ano ano!”
Víla teda zamávala svou čarovnou hůlkou a převrátila jim tank do příkopu.

- “Chlapci, co to tu vyvádíte?”
- “Roztrhl sa nám pás a snažíme se s tím něco udělat, protože se nemůžeme pohnout dál. Jebeme se tu s tím už dvě hodiny a ne a ne to opravit.”
- “Chlapci! A nechtěli byste tedy pořádnou jebačku?”
Chlapi zpozorní, podívají se jeden na druhého. Nadržení jsou teda pořádně, takže všichni souhlasně přikývnou, plní očekávání:
- “Ano, ano ano!”
Víla teda zamávala svou čarovnou hůlkou a převrátila jim tank do příkopu.

...Ancients, go, go go!
- Kuki10
- Globální moderátor
:-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
...Ancients, go, go go!
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
už taky nevím, zda to tam bylo. Ale sedělo by to na ní náramně.
jinak:
Na Sicílii se koná sraz mafiánů a Italové zjišťují, zda jsou Rusové pořádní mafiáni:
- Zlaté řetízky máte?
- Nemáme.
- A dvojposchoďové vily máte?
- Ani to nemáme.
- A Mercedesy máte?
- Fíha, ani to nemáme.
Taliani se jim za to strašně vysmějou. Po srazu odjede ruský boss nahněvaný domů, svolá si všechny nižší mafiány a lokaje a začne rozdávat rozkazy:
- Všechna třetí a čtvrtá poschodí z víl zbourat, helikoptéry rozprodat, Mercedesy nakoupit a zlaté řetízky sundat našim psům z hlav. Od teď je budem nosit my!
Bohatý cikán povídá jinému bohatému cikánovi:
"Nechal jsem si postavit dům od německé firmy - nádherná práce, dodaní v termínu, rozpočet vyšel přesně tak, jak jsme se domluvili. Akorát staré psy novým kouskům nenaučíš...takže mi zapojili plyn do sprchy..."
Žena: Dala bych si chipsy.
Muž: Nejez to, zase budeš brečet, jak vypadáš.
Z: Jak vypadám?
M: No, jak bys vypadala.
Z: To se tě právě ptám. Ptal ses mě, jak vypadám.
M: Já že se tě ptal? Mne je to přece jedno.
Z: Tobě je jedno jak vypadám?
M: Ale není mi to jedno, co furt mas?
Z: Já nic nemam, jen ze jsi říkal, že blbě vypadám.
M: Cože jsem říkal?
Z: No že blbě vypadám.
M: To jsem neříkal, vždyť víš, že se mi líbíš.
Z: Jak moc?
M: Co jak moc?
Z: Jak moc se ti líbím?
M: No normálně – moc.
Z: Tak normálně nebo moc?
M: No moc, no.
Z: A jak moc?
M: Šmarjá moc moc. Necháš mě dívat?
Z: Já tě rušim? Tak já tě rušim a blbě vypadám, že jo. Já tady taky nemusím byt.
M: mlčí (Nemusíš)
Z: Ty mlčíš? Takže tu nemusím byt?
M: Cože? Ale jistě, že tu musíš byt.
Z: Musím? Tak já musim? Jistěže musim! Kdo by ti pral a vařil, že?
M: Ale přece vis, že tě miluju.
Z: Nevim. Jak to mam vědět? Jak mě miluješ?
M: (Hamilton se tlačí na Vettela) Co? Cože? Jo, miláčku, určitě máš pravdu?
Z: Jak cože? Ty mě vůbec neposloucháš!
M: Počkej prosim tě chvíli. Jedou 49. kolo, ještě tři a budeme si povídat.
Z: Musim ještě žehlit.
M: Tak běž žehlit.
Z: Jistěže, já můžu jít žehlit a ty se budeš dívat.
M: (úpění) Tři kola miláčku, tři kola, potom klidně vyžehlim já.
Z: Jistě, ty určitě vyžehlíš. Ty něco uděláš. To bych se dočkala. Kdy jsi tady naposled něco udělal? C-O-K-O-L-I-V.
M: Nikdy.
Z: No jistě, to jsi celej ty.
M: Dáš už pokoj, prosim tě? Za chvíli bude konec.
Z: Ne za chvíli. Hned je konec. Mam toho dost. Jdu pryč. Nebudu utrácet své mládí s někým, jako seš ty.
M: Cože nebudeš utrácet? Mohla bys prosim tě chvilku mlčet?
Muž odevzdaně vstává, přináší z kuchyně chipsy a podává je ženě. Žena naštvaně bere pytlík a cpe si do pusy plnou hrst chipsu.
Z: Myslíš, že jsem tlustá? Asi bych to neměla jist, co?
M: Zoufale chytá hlavu do dlani.
jinak:
Na Sicílii se koná sraz mafiánů a Italové zjišťují, zda jsou Rusové pořádní mafiáni:
- Zlaté řetízky máte?
- Nemáme.
- A dvojposchoďové vily máte?
- Ani to nemáme.
- A Mercedesy máte?
- Fíha, ani to nemáme.
Taliani se jim za to strašně vysmějou. Po srazu odjede ruský boss nahněvaný domů, svolá si všechny nižší mafiány a lokaje a začne rozdávat rozkazy:
- Všechna třetí a čtvrtá poschodí z víl zbourat, helikoptéry rozprodat, Mercedesy nakoupit a zlaté řetízky sundat našim psům z hlav. Od teď je budem nosit my!
Bohatý cikán povídá jinému bohatému cikánovi:
"Nechal jsem si postavit dům od německé firmy - nádherná práce, dodaní v termínu, rozpočet vyšel přesně tak, jak jsme se domluvili. Akorát staré psy novým kouskům nenaučíš...takže mi zapojili plyn do sprchy..."
Žena: Dala bych si chipsy.
Muž: Nejez to, zase budeš brečet, jak vypadáš.
Z: Jak vypadám?
M: No, jak bys vypadala.
Z: To se tě právě ptám. Ptal ses mě, jak vypadám.
M: Já že se tě ptal? Mne je to přece jedno.
Z: Tobě je jedno jak vypadám?
M: Ale není mi to jedno, co furt mas?
Z: Já nic nemam, jen ze jsi říkal, že blbě vypadám.
M: Cože jsem říkal?
Z: No že blbě vypadám.
M: To jsem neříkal, vždyť víš, že se mi líbíš.
Z: Jak moc?
M: Co jak moc?
Z: Jak moc se ti líbím?
M: No normálně – moc.
Z: Tak normálně nebo moc?
M: No moc, no.
Z: A jak moc?
M: Šmarjá moc moc. Necháš mě dívat?
Z: Já tě rušim? Tak já tě rušim a blbě vypadám, že jo. Já tady taky nemusím byt.
M: mlčí (Nemusíš)
Z: Ty mlčíš? Takže tu nemusím byt?
M: Cože? Ale jistě, že tu musíš byt.
Z: Musím? Tak já musim? Jistěže musim! Kdo by ti pral a vařil, že?
M: Ale přece vis, že tě miluju.
Z: Nevim. Jak to mam vědět? Jak mě miluješ?
M: (Hamilton se tlačí na Vettela) Co? Cože? Jo, miláčku, určitě máš pravdu?
Z: Jak cože? Ty mě vůbec neposloucháš!
M: Počkej prosim tě chvíli. Jedou 49. kolo, ještě tři a budeme si povídat.
Z: Musim ještě žehlit.
M: Tak běž žehlit.
Z: Jistěže, já můžu jít žehlit a ty se budeš dívat.
M: (úpění) Tři kola miláčku, tři kola, potom klidně vyžehlim já.
Z: Jistě, ty určitě vyžehlíš. Ty něco uděláš. To bych se dočkala. Kdy jsi tady naposled něco udělal? C-O-K-O-L-I-V.
M: Nikdy.
Z: No jistě, to jsi celej ty.
M: Dáš už pokoj, prosim tě? Za chvíli bude konec.
Z: Ne za chvíli. Hned je konec. Mam toho dost. Jdu pryč. Nebudu utrácet své mládí s někým, jako seš ty.
M: Cože nebudeš utrácet? Mohla bys prosim tě chvilku mlčet?
Muž odevzdaně vstává, přináší z kuchyně chipsy a podává je ženě. Žena naštvaně bere pytlík a cpe si do pusy plnou hrst chipsu.
Z: Myslíš, že jsem tlustá? Asi bych to neměla jist, co?
M: Zoufale chytá hlavu do dlani.
...Ancients, go, go go!
Pražan klidně pojídá v bistru na Václaváku svoji snídani, když se k němu posadí typický Američan žvýkající žvýkačku.
Pražák ho ignoruje a tak Američan, kterého to netěší, začne rozhovor: "Sníte celý ten chléb?"
Pražák rozmrzele: "Samozřejmě".
Američan: "My ne, my jíme jen to, co je uvnitř, kůrky sbíráme do kontejneru, recyklujeme je, vyrábíme z nich croissanty a vyvážíme do Evropy."
Pražák dál tiše přežvykuje snídani.
Američan pokračuje: "Jíte s chlebem džem?"
Pražák: "Samozřejmě."
Američan: "My ne, my jíme k snídani jen čerstvé ovoce, potom sbíráme všechny šlupky a zbytky do kontejneru, vyrobíme z nich džem a prodáváme ho do Čech."
Pražák se zeptá: "A co děláte s použitými kondomy?"
Američan: "Vyhazujeme je samozřejmě."
Pražák: "My ne, my je sbíráme do kontejneru, recyklujeme je, vyrábíme z nich žvýkačky a prodáváme do Ameriky."
Pražák ho ignoruje a tak Američan, kterého to netěší, začne rozhovor: "Sníte celý ten chléb?"
Pražák rozmrzele: "Samozřejmě".
Američan: "My ne, my jíme jen to, co je uvnitř, kůrky sbíráme do kontejneru, recyklujeme je, vyrábíme z nich croissanty a vyvážíme do Evropy."
Pražák dál tiše přežvykuje snídani.
Američan pokračuje: "Jíte s chlebem džem?"
Pražák: "Samozřejmě."
Američan: "My ne, my jíme k snídani jen čerstvé ovoce, potom sbíráme všechny šlupky a zbytky do kontejneru, vyrobíme z nich džem a prodáváme ho do Čech."
Pražák se zeptá: "A co děláte s použitými kondomy?"
Američan: "Vyhazujeme je samozřejmě."
Pražák: "My ne, my je sbíráme do kontejneru, recyklujeme je, vyrábíme z nich žvýkačky a prodáváme do Ameriky."
HC grál: 537/516 (-21)
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
.. zvoní telefon...
Putin: Ano?
Obama: Vlado, musíš s tím okamžitě přestat!
Putin: Proč?
Obama: Protože je to špatné, jak si vůbec něco takového můžeš před bohem dovolit?
Putin: Ale klid, víš že každý velký státník má nějakou slabůstku... a jak si to vůbec zjistil?
Obama: Jak? Sem kvůli tomu musel seděl dvě hodiny v pentagonu a poslouchat ty jejich analýzy situací a scénářů a pak se mě na to každý ptal při tiskovce.
Putin: (nervózní): Ehm... o čem že to mluvíš?
Obama: O té vaší bezprecedentní okupaci nezávislého státu.
Putin: (s úlevou v hlase): Jo tohle..
Obama: Sem si připadal jak blbec, netušil sem kde to vlastně je... kde to vlastně je?
Putin: Kde je co? Ukrajina?
Obama: Ale Ukrajina vím, ta je skoro v Evropě. Ale kde je ten Krym?
Putin: V Rusku!
Obama: (na pozadí šustí papír) Já tady čtu, že je to autonomní součást Ukrajiny a že si tam vpadl s armádou
Putin: To je jen místní domobrana, moje armáda nepřekročila hranice Sevastopolu.
Obama: Jakýho poolu? Vy tam hrajete kulečník?
Putin: Ne, pool, pol jako polis... prostě takové město kde máme vojáky a lodě
Obama: Počkej, vy tam už máte základnu? Tak proč je obsazujete?
Putin: Protože nacisté, fašisté a jiné ultrapravicové rozkladné živly v nové samozvané vládě ji chtějí zavřít.
Obama: Myslíš ty mírumilovné demostranty toužící po svobodě, demokracii a lidských právech?
Putin: Jo, to jsou oni.
Obama: Aha... hele ale takle to nejde. V dobách SSSR jste měli alespoň dost slušnosti abyste nám o invazi dali vědět předem... a já bych si mohl připravil argumenty proč s tím nemůžeme nic dělat.
Putin: Stejně s tím nemůžete nic dělat.
Obama: Jak nemůžu? Tohle je jasné a pregnantní porušení veškerého mezinárodního práva!
Putin: O to se nepřu, na to jste vy experti.
Obama: ale fakt, Vlado... takle to prostě nemůžeš dělat.
Putin: Myslíš, že sem to tam měl nejdřív vybombardovat veškerou infrastrukturu a pak jim nabídnout výhodné půjčky a nechat z nich zaplatit ruské firmy aby to opravily?
Obama: To taky... ale hlavně si nám o tom měl říct včas, teď vypadáme jako blbci. A co teprve evropa. Chudák Ashtonová.
Putin: To je zase kdo?
... následuje delší prodleva doprovázená šustěním papíru na obou stranách...
Obama: Hele, to je prý někdo jako evropská ministryně zahaničí
Putin (překvapeně): Evropa má vlastní ministerstvo zahraničí? A co je s ní?
Obama: Měla nervový kolaps. Přijela chudák do toho... (šustění papíru) Kyjeva, aby se vyfotila s novou demokratickou proevropskou vládou a najednou je obklopená fantiky a každý se jí ptál jak bude evropská unie hájit územní celistvost Ukrajiny proti ruské agresi...
Putin (samolibě): nijak
Obama: Ale to já vím taky.... ale ona to prostě nečekala a nervově se zhoutila... jsou u ní doktoři. Prý pořád kouká na svůj mobil a každého se ptá jaké číslo má Winston Churchill.
Putin: A to ti řekl její doktor?
Obama: Ne, kluci od NSA.
Putin: Jestli máš nějakou nahrávku tak si to pustíme v Soči na GÉ osmičce ať je tak také trošku sranda.
Obama: Hele, my tam asi nepojedem
Obama: Protože jsi agresor, tyran a diktátor
Putin: No a co?
Obama: A nic... prostě musíme nějak prostestovat, chápeš, ne?
Putin: Ne. Ale když Vás to baví...
Obama: Hele, a co kdybychom na Vás uvalili nějaké sankce?
Putin: Hm, přijde na to jaké.
Obama: Mohli bychom zrušit Vaší spolupráci s NATO.
Putin: Myslíš jako že bych měl zavřít ten koridor do Afganistánu?
Obama: Tak nic no... ale mohl bych... (delší šustění papíru)... mohl bych prý neschat schválit nějaký zákon a dodávat do Evropy ten nový břidlicový plyn.
Putin: To by šlo... jen to prosím neschvaluj než dokončím ten plynovod do Číny.
Obama: Jasné... ale také prý bych Vám také mohl zmrazit nějaké majetky co máte u nás.
Putin: A já bych mohl přejít z dolarů na nějakou jinou měnu.
Obama: Teď kecáš... víš jak dlouho by trvalo než bys tohle protlačil?
Putin: Tři dny max... mě schválí parlament i vláda všechno.
Obama: Hajzle... víš jak ti někdy závidím?
Putin: Vím
Obama: Hele, ale my prostě nějaké ty sankce budeme muset přijmout... já pak řeknu někomu z hospodářského ať to s váma předtím projedná.
Putin: Takže jako vždy
Obama: Přesně. Ale co s tím Krymem? My to prostě uznat nemůžem, to po nás nemůžeš chtít
Putin: Tak nic neuznávej, my tam už jsme a nikam nejdeme.
Obama: Myslíš jako v tý Gruzii?
Putin: Přesně
Obama: To by šlo. Ale nechceš tam předtím zfalšovat nějaké referendum jako že s tím ty lidi souhlasí?
Putin: a pak byste to uznali?
Obama: Jasně, že ne... ale vypadalo by to trošku líp až jim budu vysvětlovat že s garancí územní celistvosti maj prostě smůlu... víš jak je to trapný?
Putin: Ne. Ale pokud ti to udělá radost tak tam nějaké referendum klidně udělám.
Obama: Díky Vlado. Hele pokud s tím chceš pomoct, máme tu skvělou PR firmu co se zaměřue na politiku a ti udělají super kampaň i pro naprosto ztracené případy. Volby v ČR už skončily tak snad mají čas.
Putin: Dík, ale myslím že to nebude potřeba, to projde tak jako tak.
Obama: Jako že ti to hoděj sami od sebe? Jak je k tomu chceš přemluvit?
Putin: Byl si někdy na Ukrajině?
Obama: Hm.. pravda.
Putin: A na tu GÉ osmičku fakt nepřijedeš?
Obama: Hele asi ne, uvidíme se za rok až se to uklidní.
Putin: Tak jestli je to všechno...
Obama: Jo počkej, mám tady email od Kerryho, chce výhodně půjčit Ukraijně nějakých 11 miliard dolarů na mizerný úrok... nevadí ti to?
Putin: Vůbec ne, alespoň zaplatí co mi dluží za plyn.
Obama: OK, tak ahoj za rok...
Putin: Ano?
Obama: Vlado, musíš s tím okamžitě přestat!
Obama: Protože je to špatné, jak si vůbec něco takového můžeš před bohem dovolit?
Putin: Ale klid, víš že každý velký státník má nějakou slabůstku... a jak si to vůbec zjistil?
Obama: Jak? Sem kvůli tomu musel seděl dvě hodiny v pentagonu a poslouchat ty jejich analýzy situací a scénářů a pak se mě na to každý ptal při tiskovce.
Putin: (nervózní): Ehm... o čem že to mluvíš?
Obama: O té vaší bezprecedentní okupaci nezávislého státu.
Putin: (s úlevou v hlase): Jo tohle..
Obama: Sem si připadal jak blbec, netušil sem kde to vlastně je... kde to vlastně je?
Putin: Kde je co? Ukrajina?
Obama: Ale Ukrajina vím, ta je skoro v Evropě. Ale kde je ten Krym?
Putin: V Rusku!
Obama: (na pozadí šustí papír) Já tady čtu, že je to autonomní součást Ukrajiny a že si tam vpadl s armádou
Putin: To je jen místní domobrana, moje armáda nepřekročila hranice Sevastopolu.
Obama: Jakýho poolu? Vy tam hrajete kulečník?
Putin: Ne, pool, pol jako polis... prostě takové město kde máme vojáky a lodě
Obama: Počkej, vy tam už máte základnu? Tak proč je obsazujete?
Putin: Protože nacisté, fašisté a jiné ultrapravicové rozkladné živly v nové samozvané vládě ji chtějí zavřít.
Obama: Myslíš ty mírumilovné demostranty toužící po svobodě, demokracii a lidských právech?
Putin: Jo, to jsou oni.
Obama: Aha... hele ale takle to nejde. V dobách SSSR jste měli alespoň dost slušnosti abyste nám o invazi dali vědět předem... a já bych si mohl připravil argumenty proč s tím nemůžeme nic dělat.
Putin: Stejně s tím nemůžete nic dělat.
Obama: Jak nemůžu? Tohle je jasné a pregnantní porušení veškerého mezinárodního práva!
Putin: O to se nepřu, na to jste vy experti.
Obama: ale fakt, Vlado... takle to prostě nemůžeš dělat.
Putin: Myslíš, že sem to tam měl nejdřív vybombardovat veškerou infrastrukturu a pak jim nabídnout výhodné půjčky a nechat z nich zaplatit ruské firmy aby to opravily?
Obama: To taky... ale hlavně si nám o tom měl říct včas, teď vypadáme jako blbci. A co teprve evropa. Chudák Ashtonová.
Putin: To je zase kdo?
... následuje delší prodleva doprovázená šustěním papíru na obou stranách...
Obama: Hele, to je prý někdo jako evropská ministryně zahaničí
Putin (překvapeně): Evropa má vlastní ministerstvo zahraničí? A co je s ní?
Obama: Měla nervový kolaps. Přijela chudák do toho... (šustění papíru) Kyjeva, aby se vyfotila s novou demokratickou proevropskou vládou a najednou je obklopená fantiky a každý se jí ptál jak bude evropská unie hájit územní celistvost Ukrajiny proti ruské agresi...
Putin (samolibě): nijak
Obama: Ale to já vím taky.... ale ona to prostě nečekala a nervově se zhoutila... jsou u ní doktoři. Prý pořád kouká na svůj mobil a každého se ptá jaké číslo má Winston Churchill.
Putin: A to ti řekl její doktor?
Obama: Ne, kluci od NSA.
Putin: Jestli máš nějakou nahrávku tak si to pustíme v Soči na GÉ osmičce ať je tak také trošku sranda.
Obama: Hele, my tam asi nepojedem
Obama: Protože jsi agresor, tyran a diktátor
Putin: No a co?
Obama: A nic... prostě musíme nějak prostestovat, chápeš, ne?
Putin: Ne. Ale když Vás to baví...
Obama: Hele, a co kdybychom na Vás uvalili nějaké sankce?
Putin: Hm, přijde na to jaké.
Obama: Mohli bychom zrušit Vaší spolupráci s NATO.
Putin: Myslíš jako že bych měl zavřít ten koridor do Afganistánu?
Obama: Tak nic no... ale mohl bych... (delší šustění papíru)... mohl bych prý neschat schválit nějaký zákon a dodávat do Evropy ten nový břidlicový plyn.
Putin: To by šlo... jen to prosím neschvaluj než dokončím ten plynovod do Číny.
Obama: Jasné... ale také prý bych Vám také mohl zmrazit nějaké majetky co máte u nás.
Putin: A já bych mohl přejít z dolarů na nějakou jinou měnu.
Obama: Teď kecáš... víš jak dlouho by trvalo než bys tohle protlačil?
Putin: Tři dny max... mě schválí parlament i vláda všechno.
Obama: Hajzle... víš jak ti někdy závidím?
Putin: Vím
Obama: Hele, ale my prostě nějaké ty sankce budeme muset přijmout... já pak řeknu někomu z hospodářského ať to s váma předtím projedná.
Putin: Takže jako vždy
Obama: Přesně. Ale co s tím Krymem? My to prostě uznat nemůžem, to po nás nemůžeš chtít
Putin: Tak nic neuznávej, my tam už jsme a nikam nejdeme.
Obama: Myslíš jako v tý Gruzii?
Putin: Přesně
Obama: To by šlo. Ale nechceš tam předtím zfalšovat nějaké referendum jako že s tím ty lidi souhlasí?
Putin: a pak byste to uznali?
Obama: Jasně, že ne... ale vypadalo by to trošku líp až jim budu vysvětlovat že s garancí územní celistvosti maj prostě smůlu... víš jak je to trapný?
Putin: Ne. Ale pokud ti to udělá radost tak tam nějaké referendum klidně udělám.
Obama: Díky Vlado. Hele pokud s tím chceš pomoct, máme tu skvělou PR firmu co se zaměřue na politiku a ti udělají super kampaň i pro naprosto ztracené případy. Volby v ČR už skončily tak snad mají čas.
Putin: Dík, ale myslím že to nebude potřeba, to projde tak jako tak.
Obama: Jako že ti to hoděj sami od sebe? Jak je k tomu chceš přemluvit?
Putin: Byl si někdy na Ukrajině?
Obama: Hm.. pravda.
Putin: A na tu GÉ osmičku fakt nepřijedeš?
Obama: Hele asi ne, uvidíme se za rok až se to uklidní.
Putin: Tak jestli je to všechno...
Obama: Jo počkej, mám tady email od Kerryho, chce výhodně půjčit Ukraijně nějakých 11 miliard dolarů na mizerný úrok... nevadí ti to?
Putin: Vůbec ne, alespoň zaplatí co mi dluží za plyn.
Obama: OK, tak ahoj za rok...
...Ancients, go, go go!
- SkoroPaladin
- Gorebelly
Tož to já taky přihodím k lepšímu jeden vtip
Vladimír Putin je velice filozoficky a demokraticky založený mírotvůrce. Rusové jsou velice kultivovaný národ s přirozeným odporem k alkoholu a nade vše si považují ochranu životního prostředí. Ruští muži mají velice citlivý a něžný vztah k ženám (např. Květa Fialová může poreferovat). Ruští boháči jsou známí svou filantropií a jsou vnímáni především jako podporovatelé nejrůznějších humanistických nadací. Ruské armádě nejvíce leží na srdci celosvětový mír, takže prakticky celý rozpočet, který Rusko vyčlení na její potřeby, spotřebuje v humanitárních misích přestože jí pak nic nezbyde ani na označení uniforem svých vojáků.
Vladimír Putin je velice filozoficky a demokraticky založený mírotvůrce. Rusové jsou velice kultivovaný národ s přirozeným odporem k alkoholu a nade vše si považují ochranu životního prostředí. Ruští muži mají velice citlivý a něžný vztah k ženám (např. Květa Fialová může poreferovat). Ruští boháči jsou známí svou filantropií a jsou vnímáni především jako podporovatelé nejrůznějších humanistických nadací. Ruské armádě nejvíce leží na srdci celosvětový mír, takže prakticky celý rozpočet, který Rusko vyčlení na její potřeby, spotřebuje v humanitárních misích přestože jí pak nic nezbyde ani na označení uniforem svých vojáků.
We are knights who say... NI!
- Kuki10
- Globální moderátor
:-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Leti blondyna a prase do vesmiru a kdyz vlezou do rakety tak tam ma kazdy na svem miste svou obalku.Prase ji rozdela a vytahne 300 strankovy manual k rizeni lodi.Zacne v nem okamzite listovat a delat si poznamky.Blondyna kdyz to vidi tak otevre i svou obalku a tam je listek s napisem ,,Krm prase a na nic nehrabej,,.
Prijede vnucka k dedovi do Ostravy a hned k nemu bezi a vola:Dedecku ja sem se na tebe tak tesila , tata rikal ze ste tady vsichni sprosty a mate omezenou slovni zasobu. Dedecek ji pohladi po hlavne a rika : Piču!
Muz pise zene SMS : Dam si jeste jedno a za 20 minut sem doma, jestli ne tak si to precti znova.
Prijede vnucka k dedovi do Ostravy a hned k nemu bezi a vola:Dedecku ja sem se na tebe tak tesila , tata rikal ze ste tady vsichni sprosty a mate omezenou slovni zasobu. Dedecek ji pohladi po hlavne a rika : Piču!
Muz pise zene SMS : Dam si jeste jedno a za 20 minut sem doma, jestli ne tak si to precti znova.