Reaper of Souls: BETA

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
spiderer
The Butcher
Příspěvky:1251
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:spiderer#1213
Re: Reaper of Souls: BETA

Příspěvek od spiderer » 24.01.2014, 19:44 hod.

Antabus - je videt ze uz mas trochu jiny nazor na hrani diky vasi MP10 challege coz nic nemeni na tom, ze HC je porad HC a se SC nema nic spolecnyho. Ja mam ted na monkovi PL98 a nahrano pres 300 hodin a kdyby umrel tak by umrel a jelo by se s druhym co ma PL31 - asi by me to zamrzelo, ale jinak by se vubec nic nezmenilo. Chapu, ze si chces nejak obhajit, ze jsi vic HC hrac kdyz ted nekolik mesicu hrajes tu vasi challenge, ale to beru jako tve rozhodnuti, protoze jsi se ve hre zacal nudit, ne jako aktualni podobu HC. To, ze jsem na aukci diky flippingu vydelal nejaky celkem slusny goldy je pravda a to ze ty jsi mel na HC uctu ani ne 100M goldu je fakt, ktery ale jen poukazuje na to, ze hrajes jinym zpusobem nez ja, nerika to nic o tom jestli to je min nebo vic HC. Hraval jsem i s monkem v gearu za cca 4-5 miliard a porad jsem vedel, ze kdyz to nekde zariznu je konec a motivovalo me to jit dal, potom jsem ty drahe kousky gearu prodal a zacal hrat s normalnejsim a mam par goldu, ktery si necham do RoS a nejak zvlast to neresim.

Pro me v tuhle chvili porad plati, ze smrt v RoS bude daleko vetsi ztrata nez smrt ve Vanille, ale jsem ochoten respektovat, ze ty to vidis jinak, jen me o tom nepresvedcuj jako o obecne pravde. Sam hraj jak te bavi a ostatni nech hrat tak, jak to bavi je a vsichni budou spokojeni.

Uživatelský avatar
Antabus
Burning Soul
Příspěvky:693
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Antabus#2689
Bydliště:Vyškov
Kontaktovat uživatele:

Re: Reaper of Souls: BETA

Příspěvek od Antabus » 24.01.2014, 22:54 hod.

Že se názorově lišíme je v pořadku, jinak by nemelo smysl se dal bavit protože by to nikomu nic nepřineslo. Ale můj názor není jiný proto, že hraji mp1o challenge, muj jiný pohled na věc je důvod, proč ji hraji. Mluvil sem o challenge jen proto, že narozdil od vas mám zkušenosti se stylem hry, kdy si nenakupuješ v aukci a ani přesto to neznamena, že pak přikladaš vecem nejakou mimořádnou hodnotu. Ano vždy je top varianta co nosíš a jistě, nechceš o ni přijit, ale čím déle hraješ tím více kvaltních věcí komuluješ a tím méně se pak rip projeví, to mám ověřeno už více než 400 hodinama hry.

není v tom žadný měření si E-penisků, kdo je větší drsňák, kam to tím posledním příspvěvkem chte nechte navádíš.

Pročetl jsem si to znova a všiml jsem si, že jsem asi málo zduraznil, že kdy jsme popisoval situaci sveho barba, žadný Paragon 2 neexistoval, zatímco vy posuzujete situaci už právě s vědomím, že je za dveřmi. Ano, pravě ted umřít v D3V neznamená nic. Ty a i mdmt už výchazíte z této novinky, expy se mi převedou. Parafrázuju mdmt : "už ani expy neztratím" a ty pišeš:"když mi ripne 98PL je to mi jedno, jedu dál,nic se nemění" a to je přesne to, co tu říkam celou dobu a vy mi tvrdíte, že to tak není :-)
edit:
trochu předběhnu vaše případný odpoveďi na výše psané a ješte dovysvětlím, jsem toho názoru, že s tímto systémem PL 2.0 se v ROS brzy dostanete do stejneho bodu jako jste ted a říkate to, co říkate, že smrt není žadná velká penalizace, že je vám to jedno. Jediné, co se totiž v ros změní, že budou k mání lepší itemy a že si je nebudete moct hnedka koupit, na druhou stranu drop a možnosti, jak si vylepšit gear bude uplně nekde jinde než v současnosti - je jen otázka času, jak sem stále zdůraznoval, kdy se dostanete do bodu, ze skutečnost, kdy si jdete koupit gear na riplou postavu do AH nebo pro ni jdete do truhly, vyjde ve vysledku na stejno. Ano rozdíl je v tom, že pokud budete umírat co deset hodin tak tak rychle asi věci fakt nebudete stíhat doplnovat a tenhle nedostatek skillu nemužete lepit eury, ale jsem přesvedčen, že tohle fakt případ vaší party není.

At to nějak uzavřu jsme toho názoru, že Paragon 2.O ochudí HC hráče o pocit dosažených úspěchů v pohobě PL. Už se nestane, že když neumřete plácnu 1OOO hodin že to bude mít nějaký punc kvality, ten kdo těch 1OOO hodin odehraje na deset ripů má to stejné. V tom je ta softkorovost. Jediné co zůstane je ten gear a jeho nalezení zůstane vždy v diablu dílo náhody, takže nevypovídá o ničem opět. Já si myslím, že tohle není pro HC hráče dobře ani sem si nemyslel, že o tohle HC hráči stojí, ale opak je zřejmě pravdu, toť vše. Jak sem řekl, mrzí mě to, že to tak bude, na druhou stranu to není nic zasádního a koresponduje to s trendy který blizz v diablu prosazuje. Většina z nich se mi libí. HOWG

spiderer
The Butcher
Příspěvky:1251
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:spiderer#1213

Re: Reaper of Souls: BETA

Příspěvek od spiderer » 25.01.2014, 01:45 hod.

Asi to vidim jinak, HC hraju cca 600 hodin a mam krome expeni na lvl 0-60 pouze dva ripy na disconnect ze strany blizzardu (muj net byl v obou pripadech aktivni, jednou jsem byl na TSku s Kukim = nevim co do toho motas skill, ja jsem zatim nezarval za celou dobu hrani HC s zadnou 60 postavou a to, ze kdyz mi neco umre na to, ze nedocenim situaci beru jako soucast HC od sameho zacatku co ho hraju - tady mi nevsugerujes ze si za eura neco musim kupovat - nemusim ;)

Diky tomu, ze jsi zatim asi nevidel jake predmety padaji a jake maji brutalni bonusy tak vychazis z toho, ze si seberes rare gear z truhly a jedes, tak to ale na 99% nebude, rozdily mezi full setem nebo nejakou legendarkou s affixem kdy monstrum beres %life znamenaji rozdil mezi farmou T6 a Master = gear bude mnohem cennejsi nez nyn, pokud to Blizzard nepo*ere tim ze nastavi drop aby vsem padalo vsechno hned. Pred ohlasenim PL2.0 kdybCh umrel na PL70 treba tak ztratim par stat bodu a nic se nedeje, ted ztratim mnohem vic. Gear za eura nepotrebuju, ale dokazu pochopit rozdil mezi ted a pak podle dostupnych informaci.

Takze zatim 600h without RIP - muzu si rikat borec, ale nemam k tomu duvod, proste me HC bavi a tim to konci bez ohledu na PL 1 nebo 2..

Uživatelský avatar
Patho
Gorebelly
Příspěvky:309
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Patho#2188

Re: Reaper of Souls: BETA

Příspěvek od Patho » 25.01.2014, 08:52 hod.

neviem ako to je teraz, ale chcel by som vediet ci je nejaky rozdiel medzi T1 a T6 okrem rozdielu dostavanie exp.
ak nie, tak T6 nikto chodit ani nebude.. to by bolo celkom sick :-|

Baglik
Gorebelly
Příspěvky:283
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:baglik#2817

Re: Reaper of Souls: BETA

Příspěvek od Baglik » 25.01.2014, 09:42 hod.

A proč by nikdo nechodil T6 i kdyby tam žádný výraznější výhody nebyli, myslím že je dost hráčů kteří mají rádi výzvy a to T6 podle mě bude, pokud blizz nepodlehne nářku dětí a nezačne nerfovat každého nebaví kosit elitky do 5 vteřin. já se víc bojím toho nerfu.

Uživatelský avatar
Antabus
Burning Soul
Příspěvky:693
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Antabus#2689
Bydliště:Vyškov
Kontaktovat uživatele:

Re: Reaper of Souls: BETA

Příspěvek od Antabus » 25.01.2014, 10:27 hod.

spiderer : bereš to nějak hrozně osobně a mám pocit, že tě hrozně dráždí, že má někdo jiný názor na věc. Já ti nic nevsuregovávám, ja ti nic nevnucuju, prezentuju svůj názor jako ty a nějak si to obhajuju, jako ty. Možná sem některý z prvních příspěvků napsal nějak moc provokativně,že na mě ted tak utočíš, vubec mě nenapadlo, jaká z toho vyjde debata. Z těch svých 2 přípěvků spíš dělaš nějakou (uplně zbytečnou ! ) obhajobu sebe, místo plodné diskuze, ale já bych to radši zklidnil. Já tvým stanoviskám částečně rozumím. Vůbec přece nepíšu k tobě, když říkám, že někomu HC nejde, si musí kupovat gear goldy, jednak ani ten nemusí, (ale pak si rozhodně za 15 minut nesežene stejnou výbavu co měl) a druhak ve stejné větě vysekávám nejen tobě ale celé vaší partě poklonu, tak fakt nechápu tvoji reakci k této poznámce. Je mimo.

Pokusím se to napsat co nejvíce politicky korektně- abych tě zase nenaštval- ale v posledním příspěvku píšeš: "
Takze zatim 600h without RIP - muzu si rikat borec, ale nemam k tomu duvod,..." tak já tě pochválím za tebe, když ty s tím dělaš takový cavyky, si dobrej, naprosto opravdově, 6OOhodin už je pěkná porce času ! Jen v ros už te za tohle nikdo nepochválí :) a ikdyž ty okázele trvdíš, že tě fakt, kolikrát si umřel reps. jak dlouho si neumřel nezajímá, přesto máš dokonalý přehled o okolnostech, časech, ripy na DC si doted pamatuješ se všema podrobnostma, dvakrat to zmíníš behem jednoho krátkeho příspevku ... člověku se nějak težko věří, že ti na tom nezáleží :D
Já teda stím problém nemám, hraju hry protože se chci poměřit s ostatními, hrát fotbal bez počítání golu taky neni moc zabava. Hraji HC kde mám jeden život a proto mě na tom záleží a chci aby to bylo ve hře stále poznat, jak se mi vedlo a to budu postrádat.

nechapu, proč v situaci kdy jdu do truhly píšeš že tam budu mit jen rare itemy- to jako legendárky a setovky co najdu budu vyhazovat do smetí? ;-)master a T6? to si zase trošku přehnal ;-) Až budeš mít na T6, tak mi za těch pár měsíců pošli screen své truhly a běda esi tam bude nějaká legendárka :-) Myslím, že si to tak trošku celé ohybaš pro svůj prospěch, asi dělám to stejný, tak už toho nechme, řečenýho bylo už dost, pro udělání si obrázku pro a proti je to materiálu dostatek. Čas ukáže jak to bude a dál už to fakt nemá smysl okecávat.

Uživatelský avatar
Patho
Gorebelly
Příspěvky:309
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Patho#2188

Re: Reaper of Souls: BETA

Příspěvek od Patho » 25.01.2014, 11:06 hod.

Baglik píše:A proč by nikdo nechodil T6 i kdyby tam žádný výraznější výhody nebyli, myslím že je dost hráčů kteří mají rádi výzvy a to T6 podle mě bude, pokud blizz nepodlehne nářku dětí a nezačne nerfovat každého nebaví kosit elitky do 5 vteřin. já se víc bojím toho nerfu.
este sa pytaj aj preco :lol:
ak bude rozdiel len v exp, tak logicky sa T6 nebude farmit vobec, bude sa farmit len nizsi torment a za taky isty cas bude aj tak viac exp ako by bolo pri T6, nikto nehovori o nerfe, skor ide o to aby tam bolo viac rozdielov a nie len rozdiel v exp. napr. rozdiel v MF, v drope atd. co tu uz aj spominane bolo

Uživatelský avatar
Guru
Doom Knight
Příspěvky:469

Re: Reaper of Souls: BETA

Příspěvek od Guru » 25.01.2014, 11:27 hod.

Take si myslim, ze je to takhle v poradku ... hrac chodi to co mu vyhovuje a kdyz uz danou uroven zvlada dostatecne rychle obtiznost si zvysi, ale take souhlasim s Pathem, ze nejakou motivaci v podobe treba T6 only Legend nebo neco podobneho by tam dat pro zpestreni mohli ... ale verim, ze i bez nich bude za nedlouho internet plny videi T6 world first kill toho a onoho :D
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.

mdmT
Minion of Destruction
Příspěvky:874
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:mdmT#2837

Re: Reaper of Souls: BETA

Příspěvek od mdmT » 25.01.2014, 11:42 hod.

Antabus/spiderer - byl jsem citován, tak upřesním svůj názor - za mě to vidím tak , že tím že se spojí paragony všech postav v jeden, tak se jeden z HC prvků prostě vytratí ... paragon postav bych nechal a k němu přidal paragon na acc( prostě součet všech expů co hráč udělal ) aby si mohli vytrvalý hráči rozdělovat bodíky ( teda za mě bych to tam vůbec nepotřeboval, ale chápu potřebu někoho být ohodnocen za čas, který tomu věnuje ) ... a ať mluvím za sebe - pro mě by byl sakra rozdíl snažit se neumřít s postavou, která má sama o sobě třeba paragon 150 než s postavou, která má 15 ... ano, bude mi vadit, že přijdu při smrti o equip, ano srazí mě to zpátky, ale už tam nebude to, že jsem s tou postavou odehrál 500h a mojí blbostí o ni přišel ... ale jinak to prosím brát všechno s rezervou, hraju HC právě proto, že mě baví a baví mě na něm to, že můžu umřít, nemluvě o tom, že právě proto hrajeme defakto už jen mp8+, polovinu času mp10 ... tzn. když umřu tak si fakt mašli nehodím ani teď ani v rosu :-) ...

spiderer
The Butcher
Příspěvky:1251
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:spiderer#1213

Re: Reaper of Souls: BETA

Příspěvek od spiderer » 25.01.2014, 13:29 hod.

Antabus - precti si svuj prispevek ze vcera 15:41 kdy z nas delas hrace co hrajou skoro softcore, kupuji gear za eura a podobne i kdyz ted budes psat neco o poklonach tak ty podjebavky tam mas napsany celkem srozumitelne i pro cloveka ktery moc cist neumi ;) stejne to jaky ses vlastne nejlepsi hrac na svete protoze hrajes bez aukce uz skoro pul roku :)

Nicmene duvody proc HC bude HC porad dle mych dosavadnich zkusenosti z D3V i RoS bety jsem ti napsal, tvuj nazor, ze to vidis jinak ti neberu a respektuju ho, ale nemam rad kdyz nekdo kdo se mnou nikdy nehral a nebo kdysi davno vi presne o tom jak v HC premyslim a vi ze ze mi nevadi umrit jenom protoze o nic neprijdu.

Jinak co se tyka tech legendarek tak drobne doplneni - diky enchantovani ti budou celkem z truhly mizet protoze enchantovat nejakou legendarku k dokonalosti bude znamenat treba dalsich 5-20 jinych rozlozit na material ktery na craft pouzijes, to se tyka zvlast kazdeho jednoho slotu = nemyslim si, ze po tom co vysperkujes k dokonalosti jednu postavu, ze budes mit truhlu plnou toho sameho gearu co kdyby.

Uživatelský avatar
hugin
Fallen Shaman
Příspěvky:93
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Hugin#2242

Re: Reaper of Souls: BETA

Příspěvek od hugin » 27.01.2014, 18:27 hod.

Ahojte, poprosil by som este o vysvetlenie par veci, ak je to OT tak sa omlúvam.
Zaujimalo by ma nasledovne :
1) Ked budem mat napr 150bodov na rozdelenie, je to len na jednu postavu, alebo na kazdu zalozenu ( existujucu )postavu ?
2) Ak si necham barbara len na lvl 60, zacinam v RoS klasicky na paragon 0 a pojdu tak isto rychlo ako v klasika Diable?
3) nove cestovanie po mape je len v RoS alebo je to sucast patche?
vopred dik za odpovede :)

pavlas
Doom Knight
Příspěvky:446
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Pavko#2573

Re: Reaper of Souls: BETA

Příspěvek od pavlas » 27.01.2014, 18:47 hod.

Ahoj, tak půjdu popořadě:
1) Paragon body budeš mít společné na všech postavách, tj. pokud založíš v RoS úplně novou, již od začátku jí můžeš přidělit body do Paragonu, ale nemusíš, to platí i pro patch 2.0.1 bez RoS.
2) Když budeš mít postavu převedenou do RoS na 60-ém levelu, začne se ti počítat postup až do levelu 70, nevím, jak dlouhá doba bude potřebná k naexpení, extra dlouho to snad ale nebude. Poté se ti teprve začne počítat znovu Paragon, který nebude 0, ale takový, jaký ho máš celkově (viz. bod 1., Paragon je společný pro všechny)
3) Nové cestování pomocí waypointů na mapě bude i v patchi 2.0.1.

Snad bude takové vysvětlení stačit :)
Naposledy upravil(a) pavlas dne 05.02.2014, 12:12 hod., celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
hugin
Fallen Shaman
Příspěvky:93
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Hugin#2242

Re: Reaper of Souls: BETA

Příspěvek od hugin » 27.01.2014, 19:47 hod.

stači, dik za vysvetlenie

Uživatelský avatar
HELLERcz
Diablo
Příspěvky:4296
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:HELLER#21462

Re: Reaper of Souls: BETA

Příspěvek od HELLERcz » 29.01.2014, 17:52 hod.

Chtěl bych se zeptat na plnění bounties v adventure modu.

- vždy tam jde vidět z těch 5 aktů, že 2 akty mají nějakej Bonus ... co to je za bonus ?
- jak často, nebo jakým stylem se mění druhy bounties ? je to s každým odchodem ze hry ?
Obrázek

Uživatelský avatar
Predy
Doom Knight
Příspěvky:437
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Archangel#2213

Re: Reaper of Souls: BETA

Příspěvek od Predy » 29.01.2014, 18:06 hod.

ty bonusy u bounties znamenají dvojitou odměnu tedy více těch shardů expů i peněz a vždy když se logneš nalosují se ti náhodní bounties a když splníš všechny stačí odlognout a zase zalognout a máš to na novo ale trochu jinak

Uživatelský avatar
HELLERcz
Diablo
Příspěvky:4296
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:HELLER#21462

Re: Reaper of Souls: BETA

Příspěvek od HELLERcz » 29.01.2014, 18:43 hod.

Odlogovat myšleno úplně ze hry jo ? a znova se lognout .. ne jenom ze hry.
Obrázek

Uživatelský avatar
Predy
Doom Knight
Příspěvky:437
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Archangel#2213

Re: Reaper of Souls: BETA

Příspěvek od Predy » 29.01.2014, 18:50 hod.

No jako Leave sem myslel prostě do menu a zase start

Uživatelský avatar
hugin
Fallen Shaman
Příspěvky:93
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Hugin#2242

Re: Reaper of Souls: BETA

Příspěvek od hugin » 30.01.2014, 18:29 hod.

Ahojte, ešte jedna vec ma napadla. Ako to je s materálom ktorý mám s predmetov ?
Ostanu mi tieto materiale alebo sa to nejako zmeni?
Či budem potrebovať úplne iný materiál na craftenie ?

Koblizek
Quill Rat
Příspěvky:1

Re: Reaper of Souls: BETA

Příspěvek od Koblizek » 30.01.2014, 18:31 hod.

Potřebuji poradit.
Mám přístup do bety RoS.Nakopiroval jsem tam moje postavy z EU D3,vytáhl postavu Crusadera na lvl 70.Po dvou dnech bezproblémového hraní když jsem lognul do hry mi zmizela většina postav včetně 70 crusader.Ze všech postav tam zůstalo jen 5 postav s mými původními nicky a všechny s lvl 1.Přitom předtím měli paragon 174 a vetšina lvl 60.Když chci opět zkopírovat postavy z EU D3 tak to dává kod chybi 395017.Zároveň jsem si všiml,že mi to píše ve hře možnost PTR copy přičemž na ACC mám pořád uvedeno beta testing aktivní.
Neví někdo kde je problém?Děkuji

Uživatelský avatar
Patho
Gorebelly
Příspěvky:309
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Patho#2188

Re: Reaper of Souls: BETA

Příspěvek od Patho » 30.01.2014, 19:44 hod.

hugin píše:Ahojte, ešte jedna vec ma napadla. Ako to je s materálom ktorý mám s predmetov ?
Ostanu mi tieto materiale alebo sa to nejako zmeni?
Či budem potrebovať úplne iný materiál na craftenie ?
sucastne materiali sa zmenia na demonic esence
budu uplne nove materialy od 1-60lvl a potom od 61-70lvl zas ine materialy (alebo je to od 1-63lvl a potom od 63-70lvl) neviem, ktore je teraz spravne :D

Odpovědět

Zpět na „Obecně“