Mrtvolky - HC crew
- hulkxxxl
- Ancient
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
kolegové Mrtvolky.... vzhledem k ripu mdmt a tedy ztrátě stunovače navrhuji abychom se mu složili na fistku bez které si mp10 prostě nezahrajeme, bohužel jsou ceny na ah momentálně vyšroubované na maximum ale snad by se něco kolem 70 - 80 mega s 40% šancí dalo najít, mdmt i já jsme se snažili fistu nafarmit ale se šancí 00nic na drop se to vážně nedá
pokud budete souhlasit tak se složíme, dal bych tak 20 mega
pokud budete souhlasit tak se složíme, dal bych tak 20 mega
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
Re: Mrtvolky - HC crew
včera jsme už lítali na mp8 ve dvou a pak s blackem a hnusákem. mdmT má teď snad více ehp než měl předtím, akorát potřebuje dohnat AS a LoH. Fistu má mojí než mu padne nová
- hulkxxxl
- Ancient
ok tak aspoň něco, nabízel jsem mu i gear z mého monka ale nic nechtěl... tak snad to doladíme a zase pohneme z expama nahoru
- hulkxxxl
- Ancient
ps... koukám že jste byli na uberech, predy je nováček na hc (dotáhl jsem ho ze sc a hodil by se mu ring, mám 2 mašinky momentálně tak bych dofarmil a3 key a kdyby byl někdy čas mohli bychom ho vzít ať má s čím expit
- Frozen
- The Butcher
jo klíďo, akorát já jaksi nemam už žádnou IM, mam z prvního aktu asi 20 klíčů, z druhého asi 40, ale z třetího nic :-D. By jsme mohli vzít třetí akt dneska útokem :-)
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Když budu online tak vám klidně dva portály otevři, víc nemám a už tam nepudu.:-D
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
-
- Burning Soul
- BattleTag:Tapeworm#2172
Taky mohu poskytnout jednu mašinu a pak se odlognout ze hry pokud chcete. Ringu mám dost.
- hulkxxxl
- Ancient
jo chybí mi vysloveně a3, jinak mám 2 im, a3 jsem dlouho nebyl, uvidíme jak budu mít dneska čas musím s čoklem na veterinu
nějak nestíhám, nejvíc si s váma stejně zahraju v pátek
nějak nestíhám, nejvíc si s váma stejně zahraju v pátek
- Frozen
- The Butcher
kuki & tapeworm: Díky, ale skočíme do tý trojky a je to hned. Máš link na predyho? podívám se na equip
- hulkxxxl
- Ancient
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Archangel-2213/
tu je.. zatím žije z toho co jsem mu podaroval/ půjčil něco dostal od iPetra, kalhoty dropl ty mu závidím
che hrát pak křižáka, nechtěl začínat hc před ros ale jsem mu řekl že si to aspoň osahá a už u toho zůstal , hc je prostě návykové
tu je.. zatím žije z toho co jsem mu podaroval/ půjčil něco dostal od iPetra, kalhoty dropl ty mu závidím
che hrát pak křižáka, nechtěl začínat hc před ros ale jsem mu řekl že si to aspoň osahá a už u toho zůstal , hc je prostě návykové
- hulkxxxl
- Ancient
tak jsem si aspoň skoušel buildy na ptr... na lvl 60 teda betu nemám, s čarodkou jsem ripl při skoušení na mastru, měl jsem tuším cold skily a nějaé elitky v kombinaci s mrakem koster mě utloukly, , docela mě naštvalo jakej cd má meteor to je fakt nepoužitelné..
jnak jsem šel s barbem, ww mi totálně nerfli takže stahování monster je úplně naprd, já snad stále pojedu stejnej build jak do teďka skoušeno na t1 úplná pohoda, docela bych vyskoušel ik set s vyvolanejma barbarama protože mají docela pěknou dps
pak se přihlásil predy a šli jsme weep na T6 chtěl vidět tu síň slávy upižlat se to fakt nedá měli jsme na sobě asi 40 zombíků a elitky, díky rendu jsem to zvládal i bez štítu, ale občas spadl život snad na polovinu nějak jsem nedošel nato co mu dává ty pecky.. je štítem pohoda ten rend s tím 0,5% max zivota za moba je masakr když mám kolem sebe tlupu. po asi 15cti munutách jsme zabili ty zombíky predy umřel/ nechal se zabít a já úplně v pohodě došel na hrbitov k portu
jasně že na lvl 70 to bude jiné maso, btw 2 pěkné zbraně mi padly za tu chvilku
PS: ta spektrální čivava to je katastrofa a goldy mi teda nesbírá ani když přes ně přejde spíš se jim vyhýbá
jnak jsem šel s barbem, ww mi totálně nerfli takže stahování monster je úplně naprd, já snad stále pojedu stejnej build jak do teďka skoušeno na t1 úplná pohoda, docela bych vyskoušel ik set s vyvolanejma barbarama protože mají docela pěknou dps
pak se přihlásil predy a šli jsme weep na T6 chtěl vidět tu síň slávy upižlat se to fakt nedá měli jsme na sobě asi 40 zombíků a elitky, díky rendu jsem to zvládal i bez štítu, ale občas spadl život snad na polovinu nějak jsem nedošel nato co mu dává ty pecky.. je štítem pohoda ten rend s tím 0,5% max zivota za moba je masakr když mám kolem sebe tlupu. po asi 15cti munutách jsme zabili ty zombíky predy umřel/ nechal se zabít a já úplně v pohodě došel na hrbitov k portu
jasně že na lvl 70 to bude jiné maso, btw 2 pěkné zbraně mi padly za tu chvilku
PS: ta spektrální čivava to je katastrofa a goldy mi teda nesbírá ani když přes ně přejde spíš se jim vyhýbá
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
... škoda že jsem se na Tebe na chvíli nepřipojil, s tím barbarem ten krysařík musí vypadat úchvatně :-))) ... a jak jsem psal v jiným vláknu, pochopil bych, kdyby ten pes aspoň sbíral aktivně goldy, hru to neulehčí, ale zvýší její konfort, tak tam bych pochopil, že to má nějakej význam a asi bych ho i koupil ... takto fakt zůstanu u digital standard ... btw - jde ta potvora vypnout?:-) ... nevím jestli by mě neštvalo, že tam v plné partě běhají 4 takový potvory, když se k tomu přidají nějaký vyvolaný ( pety, ty od barbara a pod . ) , tak už v tom musí být slušnej brajgl ...
- hulkxxxl
- Ancient
jo jde vypnout podobně jako křídla, mě se líbil jak ho prezentovali tak jsem to koupil, snad ho upraví a bude větší mám parogon 104 a je teda jak blecha fakt ani nevíš že tam je jen občas zakňourá nebo co to dělá , aspoň ty prachy by mohl sbírat, dost si lidi stěžovali na tu velikost snad to upraví protože jinak dostaneš jen ty sloty navíc a tím to vlastně končí
- hulkxxxl
- Ancient
PS: měli bychom udělat 4 barbary a každej mít plnej IK set a vyvolávat ty barbary.. to máš 16 postav na mapě to by byl hukot
-
- Minion of Destruction
... jj to by mohlo být hodně zajímavý :-)) ...
-
- Burning Soul
- BattleTag:Tapeworm#2172
No poskládat 4x IK set v ROSu bude taky celkem zajímavý
-
- Minion of Destruction
...jj tak to je jasný, ale ono to bylo spíš myšleno jako přinést ho tam pro začátek, protože to funguje , samozřejmě záhy by asi došlo k výměně equipu, ale sranda by to být mohla ... ale hlavně já barbara hrát nemůžu, vůbec to neumím a mám s ním v diablu odehráno asi 3 hodiny, takže tak :-)) ...
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
By ses naučil hned.
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!