[quote="Petros" a pak s tím vším ripneš. Nějak nevěřím, že si jen povzdechneš a mávneš nad tím rukou
[/quote]
A proč ne? přesne tohle je HC. Pokud s tím máš problém, asi bys měl jit na SC.
EDIT: takto formulované to vyznívá asi jinak než sem zamyšlel, chci tím říct, že právě hraješ HC, tak se podle toho chovej, a ber na vědomí, že špatný rozhodnutí tě o tohle všechno muže připravit, pokud ti to dělá problémy se s tím smířit a v případě ripu si neumíš říct, "je to hra", tak HC fakt není ta spravná cesta.
Je to velká polemika, věšteckou kouli doma nemam, ale mám asi trochu hodnotnější zkušenosti v posuzování hrání bez aukce.
Možnosti vaší čtverky, kdy jste bud flipingem nebo eurama si nakoupili takovou sumu penez, že jak piše spiderer si za 15minut obleču postavu do toho samýho co měl nebožtík se teda fakt dost směju. Můj učet na HC kdy sem ješte nehral NoAH challenge se pohyboval vždy hluboce pod 100M, mel sem jednu postavu barba a vedel sem když umřu tak mám po ptákách, výbava, paragon, vše. A taky sem si proto všeho dost vážil a podle toho sem taky hrál - to je to HC jak má být. Frozen psal v jiném vlakně že na lidi co nafarmili 90pl+ koukal s patřičným obdivem, ano, takový to bylo. Dneska a už tuplovaně s paragonem 2.0 to nebude mit naprosto žadný smysl, nafarmit paragon X na HC bude to stejné co udělat jej na SC- absolutně.
Berte prosím v potaz, že vše kvalitní co vaše postava nosila a vy jste našli/koupili vylepšení šlo okamžitě do AH, nic takového nebude, budete mit neustále v truhle výbavu B (a později C,D atd atd.) v truhle. Kuki když budeš několik měsiců hrát tak už budeš mít tolik verzí vybav a možností buildů, že budeš moct ripnout 10krát a furt budeš mit svou postavu oblečenou. Jak sem to psal, bude to přesně opačné, čím dýl budeš hrát, tím méně bude smrt postavy znamenat. Ano, muže se ti podařit najít nejaký vyjimečný vzácný kousek, a ten mrzet bude. No tak obleču co jde a jdu hrát dál, za čas padne zase něco epickýho.
Jelikož se v tomto NoAh modu se většinu času v diablu ted dobrovolně pohybuju několik měsíců, tak vím o čem mluvím - a to ted je dropnout něco užitečnýho opravdu těžký.