Reaper of Souls: BETA
Přesně toho jsem se obával, přílišného nerfu u Crusadera... Petros, díky za informace.
-
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
Re: Reaper of Souls: BETA
Outdated
Naposledy upravil(a) EmhyrVarEmreis dne 11.12.2016, 12:37 hod., celkem upraveno 1 x.
Momentálně jsou potřebné na craft a enchanting pro lvl 1-60, u předmětů 61-70 lvl je vystřídají Death's Breath a jiné využití pro Demonic Essence není. Což platí i pro ostatní materiály, které nahrazují nové (viz obrázky). Tome of Secrets ze hry úplně zmizí, resp. konvertují se právě na DE.
http://i.imgur.com/NAiUMjM.jpg (materiály na craft 1-60 lvl)
http://i.imgur.com/O9DEoWm.jpg (materiály na craft 61-70 lvl)
http://i.imgur.com/NAiUMjM.jpg (materiály na craft 1-60 lvl)
http://i.imgur.com/O9DEoWm.jpg (materiály na craft 61-70 lvl)
myslis, ze to takto aj zostane? alebo to len skusaju, ze by mu tu redukciu nedali, pride mi to divne.. pre melee char by tato redukcia mala bytPetros píše:Už jen to, že se na něj nevztahuje 30% redukce poškození jako na Barbara a Mnicha hovoří za vše.
inak, taktiez velka vdaka za uzitocne info^
Tohle je všechno v rámci testování, blizz prostě zkouší různé varianty, aby char nebyl moc slabý, ale ani moc OP než vyjde finální verze tak se to jistě ještě několikrát změní, vždyť k tomu koneckonců ta beta slouží, aby se vyzkoušeli různé varianty, takže bych byl v klidu.
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
na blizzconu řikali esi si dobře pamatuju že crusader bude mid range char tudíž redukci by mít neměl
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
škoda, že mi stále nepřišel invite do bety
Teď budu 3 týdny + až do vydání RoSu doma asi ... dlouhá marodka ... tak by se mi to na testování hodilo přenáramně
Nějaký tip, kde bych si mohl key zajistit ?
Teď budu 3 týdny + až do vydání RoSu doma asi ... dlouhá marodka ... tak by se mi to na testování hodilo přenáramně
Nějaký tip, kde bych si mohl key zajistit ?
ebay zcela urcite...
20 ? to bych možná i do toho šel .. co bych si neudělal radost ... jak to není 200 ...
Dost vážně o tom uvažuju, tak mi helfněte.
Dost vážně o tom uvažuju, tak mi helfněte.
To si myslel ze srandy, že jo Nebo vážně uvažuješ, že dáš 20 za něco co si za 2 měsíce koupíš za litr?
Je to jeho vec a pokial na to má,prečo nie Ja som si doprial na vianoce Whiskey za 500€/flašu a tiež sa na mňa okolie dívalo...Kaplan007 píše:...
P.S.-Ale vôbec nebola taká dobrá ako som čakal
Main char.: Wizzard Female Fionka
Clan: Dark Guardians EU
Profil : http://eu.battle.net/d3/en/profile/fion ... ero/270098
Clan: Dark Guardians EU
Profil : http://eu.battle.net/d3/en/profile/fion ... ero/270098
Přesně tak, já jsem teď na dietkách, nesmím alkohol (stejně abstinuju), cigára, mnoho druhů jídel ... tak proč bych si nedopřál klíč na RoS
Ale problém je, že googlím a nalézám asi samé podvody ... a na ebay se nevyznám... abych nebyl taky podveden.
Ale problém je, že googlím a nalézám asi samé podvody ... a na ebay se nevyznám... abych nebyl taky podveden.
Bejt tebou kašlu na to, stejně to za chvíli vydaj, nahoď si třeba skyrim nebo Fallout 3, Vegas s módama než to vyjde
Jo to nemá smysl, to už by bylo rozumnější ty peníze dát na charitu. Než nějakýmu vydřiduchovi co nechce makat a ždíme touhu lidí zahrát si něco exklusivního
OK, no, tak mám záložní plán, tak pohoda.
Jinak paříme RIFT, tak to se taky minimálně z poloviny zabavím
Jinak paříme RIFT, tak to se taky minimálně z poloviny zabavím
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
... nejsem si jistej jestli ta informace už někde proběhla a jestli je vůbec na světě, ale docela dost by mě zajímalo následující : změnil se v ROS betě nějak proc koeficient u LoHu oproti vanile? A pokud ano, ví se jak? Je mi jasný, že v ostré to může být zase jinak, ale toto by mě docela zajímalo ...
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
podle mě loh stále funguje a bude, našel jsem jen nerf u wize (s podstatě nerf cm wize kterému dělaly skily mraky loh) ... horší bude asi to že bude cap na ats takže tě to zpomalí (jestli se nepletu ehm) no a to že ty hausnumera co lítají v ros nevím jestli uléčíš s dejme tomu 2000 loh
myslím že budou spíš skily typu life per fury spend a podobně, na gearu spíš budeme hledat co nejvíc regenu no bude to sranda myslím že všichni umřeme a pojedeme hezky od nuly
myslím že budou spíš skily typu life per fury spend a podobně, na gearu spíš budeme hledat co nejvíc regenu no bude to sranda myslím že všichni umřeme a pojedeme hezky od nuly
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
... ta poslední hláška to popsala naprosto dokonale a souhlasím s ní :-))) ... Každopádně to že LoH funguje i v RoSu vím, ale někde jsem zaznamenal, že se bude měnit proc koeficient u LoHu a měl by se snad údajně zvedat ... ale myslím, že toto se asi neví a nejsem s jistej jestli se to dá nějak odzkoušet v betě ...
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
momentálně jsou některé affixy monster (elit) strašně nevyvážené a tohle odladit bude dost problém, sice už něco dělají ale beztak se to bude 100x ladit po vydání ještě, viděl jsem docela dost záznamů kdy někdo šel a naráz prostě dostal ik ani si neškrtnul, v jednom videu otom dokonce borec mluví že se to stalo jeho kamošovi a za pár seknud byl dole to nemělo chybu, a nebo nás dostane to že nevíme co čekat, momentálně je člověk naučenej že aha fields čekám kozly, bejky, stromy a netopejry, žáby a tím to hasne, kdežto v ros ,může bejt cokoliv kdekoliv a hlavně s elitkama bejvaj tuhý boje
ale docela se těším že už vlastně nepřijdeš o expy/ paragony a nebude se člověk tolik bát umřít , gear si teoreticky najdeš po cestě/ vypomůžeme si v partě - ikdyž teďka dost nerfli drop když si můžeš legendu koupit/ vygamblit u vendora
ale docela se těším že už vlastně nepřijdeš o expy/ paragony a nebude se člověk tolik bát umřít , gear si teoreticky najdeš po cestě/ vypomůžeme si v partě - ikdyž teďka dost nerfli drop když si můžeš legendu koupit/ vygamblit u vendora