PTR 2.0.1 - Co se vám líbí a co ne
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Tak ono to je dost individuální.
Já na D3 strávil stovky hodin jako u jedinne hry takže do roska jdu a uvidíme no.
Úspěšnost prodeje uvidíme no.:-D
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Já na D3 strávil stovky hodin jako u jedinne hry takže do roska jdu a uvidíme no.
Úspěšnost prodeje uvidíme no.:-D
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Re: PTR 2.0.1 - Co se vám líbí a co ne
HELLERcz píše:Nevím no, osobně mě mnohem více vyhovuje styl, jakým se ubírá diablo .. než třebas PoE.
A je to každého věc, řešit, že komu hráblo a kdo je mimo atd .. není moc na místě. Sto lidí, sto chutí.
------
btw. při dropu lege není v minimapě (mapě) hvězda jo ? po patchi. Jsme málem přehlédl ..
d3 se moc dobrym smerem neubira, roste vice na vysku nez do sirky a to není dobře
já myslím, že se ubírá do stavu beztíže
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
fialováci mají new ability hmmm digger o deil měl wormhole ...je to daný náhodně či na pevno neví někdo?
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Taky jsem čučel, jak fialák v Kharza Denu měl poison
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
no zdá se mi že jsou vidět víc unique monstra ..navíc pořád se moc nenadřeš a máš víc lootu jak z elity třeba u lady dunhilly je loot z ex bubáka + z hrobu tzn 2 pack tak se mi krásně levlilo jen jar of soul či dunhilla
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Jinak, pardon, zda to tu někde je, ale narazil jsem na Pool of reflection ? co to dělá ? Vypil jsem studánku a nevím, co mi to mělo dodat
Expy... Opraveno: Mělo by ti to dát 0,25% (25%?) Bonus po dobu 10% z hodnoty Experience, kterou potebuješ na další level.
viewtopic.php?p=228684#p228684
viewtopic.php?p=228684#p228684
Naposledy upravil(a) pavlas dne 22.01.2014, 10:40 hod., celkem upraveno 1 x.
Aha a ja myslel ze po dobu tvych 10% EXPu co potrebujes na dalsi level ti to pridava tech bonusovych 0,25%
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.
Kde si písali že je to bug 0,25%,má to byť 25%,ale neviem to isto.
Main char.: Wizzard Female Fionka
Clan: Dark Guardians EU
Profil : http://eu.battle.net/d3/en/profile/fion ... ero/270098
Guru píše:..:
Aj podla mňa je to presne takto.
Main char.: Wizzard Female Fionka
Guru, máš pravdu, moje chyba... Je to přesně jak píšeš... Jestli je to bug, to nevím, ale 0,25% se mi taky zdá nějak málo...
já prostě tyhle bugy napochopím, je to jen chybné číslo a ted to tam bude zase měsíc strašit
snad to urychlí, protože jinak to opravdu nemůžou do konce března stihnout, patch měl opravit a vyladit hru, místo toho rozbil celé její jádro
- Darkness
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:LeonardoCA#1772
ktery patch mel vyladit hru? pokud vim, tak vsechny patche ktere se pripravuji souvisi s expansion a celkovym prekopanim hry a dokud to neni vydane, tak se nic neda brat jako finalni
a ze tam je obcas bug je taky naprosto normalni protoze pracuji na stovkach veci najednou
testujeme rozpracovane veci, za to muzem byt radi, ze vime zhruba co nas ceka a ne si stezovat na kazdou blbost
a ze tam je obcas bug je taky naprosto normalni protoze pracuji na stovkach veci najednou
testujeme rozpracovane veci, za to muzem byt radi, ze vime zhruba co nas ceka a ne si stezovat na kazdou blbost
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
tak poslední patche mají doladit poslední věci před vydáním, a tvrdit že dva měsíce před vydáním hry je hra rozpracovaná a je potřeba dodělat stovky věcí to je ale blbost, protože pokud tomu tak je, nechápu proč oznamovali datum vydání, ta hra má být v tuto chvíli hotová a mají se ladit mouchy a ne aby rozsekali celý drop systém, zmrvili craft do nepoužitelného paskvilu a nasekaly takové množství chyb aby to nestihli opravit ani do launche, v tom jejich týmu musí dělat spousta amatérů nebo tam hulej trávu, už nevim.
tady si nikdo nestěžuje, to je prosté konstatování faktu a předpoklady založené na momentálním stavu hry, je to beta chyby tam být mají, ale podle mě, by se měly bugy odstraňovat, to je cílem všech betatestů, a né jich každým patchem přidat několik desítek
jo a stěžování si na stav věci je prostě dnešní forma feedbacku od uživatelů, kdyby uživatelé byli ze všeho jen šťastní a drželi hubu, tak tu máme stále D3 tak jak vyšlo před 2ma lety..
tady si nikdo nestěžuje, to je prosté konstatování faktu a předpoklady založené na momentálním stavu hry, je to beta chyby tam být mají, ale podle mě, by se měly bugy odstraňovat, to je cílem všech betatestů, a né jich každým patchem přidat několik desítek
jo a stěžování si na stav věci je prostě dnešní forma feedbacku od uživatelů, kdyby uživatelé byli ze všeho jen šťastní a drželi hubu, tak tu máme stále D3 tak jak vyšlo před 2ma lety..
Jen jim pořádně naložte ještě před vydáním...
Já bych počkal na konec března a pak bych si teprve pouštěl hubu na špacír. Abych se za to pak nemusel třeba i omlouvat. Řekl bych, že blizz shání lidi, kteří ví přesně co a jak se má dělat. Zkus jim poslat životopis a třeba se chytneš Nebo jim pošli jen radu a třeba se jí chytnou oni.
Zapomínáte, že hrajete BETU.
Já bych počkal na konec března a pak bych si teprve pouštěl hubu na špacír. Abych se za to pak nemusel třeba i omlouvat. Řekl bych, že blizz shání lidi, kteří ví přesně co a jak se má dělat. Zkus jim poslat životopis a třeba se chytneš Nebo jim pošli jen radu a třeba se jí chytnou oni.
Zapomínáte, že hrajete BETU.
No jo, to je těžký, když napíšeš radu nebo oznámíš chybu, tak to každej bere jako stížnosti Samozřejmě, jak to vyjde tak to bude dokonalé to dá rozum. Ale přestávám věřit že to vyjde včas. A nebo si z nás dělají pr*el a hází do ptr a bety nějaký starý buildy hry abychom se zabavili než to vypustí a uvnitř si dokončují finální produkt.
lidiiiiiii je leden...
a co,ze je leden? ta hra uz zase vypada jako ve stavu tesne pred vydanim puvodniho D3 - tzn uplne v h4jzlu a s kazdym "patchem" se rozpada cim dal tim vic,uz to fakt zacina vypadat,ze je to banda budizknicemu,ktery vubec nevedi,co delaji