Reaper of Souls: BETA
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Zmenis jen jeden stát ale můžeš si s nim hrát tak dlouho, dokud tam nebudeš mít co chceš.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Re: Reaper of Souls: BETA
Jak píše Kukina, vybereš si jeden stat z primárních nebo sekundárních a při jeho první změně se uzamkne. Pak už ti to nabízí k enchantování pouze ten jediný stat. Můžeš ho měnit pořád dokola, ale cena za každou další změnu se postupně zvyšuje (většinou začíná kolem 50k). Je potřeba s tím počítat a mít pár set mega goldů do začátku není na škodu. Pro představu, než jsem na amulet dostal CHD z 12 nabízených affixů, utratil jsem 35 mega.Dava_C píše:Určitě to někde bylo a asi jsem to i čet, ale v té záplavě infa a změn se mi to nějak vykouřilo z hlavy, lze enchantovat item kolikrát chci a kolik statů chci, nebo můžu udělat změnu jen jednou a po potvrzení už nejde hýbat s tím enchantovaným statem ani s jinými staty?
Pro hráče, kteří si RoS nepořídí, by měl být craft starého amuletu pořád dostupný na 60 lvlu a za Fiery Brimstone, takže zřejmě dojde ke změně. Ale vybraný stat by měl být po patchi zvýšený, podobně jako u craftu Archon předmětů.Alfajk píše:a neni ten novej craft material nahodou porad spjatej s tim,ze je buglej ten craft neck od lvl 61 i kdyz by mel zustat 60lvl a tim padem potrebuje stejnej material,jako vsechen ostatni 61+ equip?
petros: Jak je to se zbraněma, když bych si teď koupil zbraň co bude mít soket, cd, main stat a třeba loh, je možný ji pak na lvlu70 přeenchantovat affix +xxx-xxxx dmg aby z ni byla zbraň srovnatelná s lvl70 zbraněma?
např. něco takovýho když bych přeenchantil ten +min/max dmg na lvl70 affix tak by z toho mohla být krasná zbraň jakou pak nedropneš s takovym cd+soketem+vitkou
např. něco takovýho když bych přeenchantil ten +min/max dmg na lvl70 affix tak by z toho mohla být krasná zbraň jakou pak nedropneš s takovym cd+soketem+vitkou
@Quetak: Myslim ze kdyz se roluje affix podle levelu itemu tak vetsina 70lvl zbrane budou lepsi nez dobre rollnuta 60lvl zbran ktera musi mit prece jen mensi rozptyl +xxx-xxx dmg .Co jsem koukal na streamy tak maji one handy tak 1,8-2k dps normalne a legendarky dokonce meli i 2,3k+ .Diky enchantingu se da udelat aspon podbna zbran na lvl 70.
Ja by som sa chcel tiež opýtať nejakého "betistu"či je možné u mystičky zmeniť na wande nejaký stat na APoC,alebo tento affix úplne odstránli,respektíve ostal len v legendárnej rovine(ak vôbec) čo sa týka zbraní.Dakujem
Main char.: Wizzard Female Fionka
Clan: Dark Guardians EU
Profil : http://eu.battle.net/d3/en/profile/fion ... ero/270098
Clan: Dark Guardians EU
Profil : http://eu.battle.net/d3/en/profile/fion ... ero/270098
Jurman: nejsem si tím jistej, ale myslím že u mystika se affixy rollujou podle levelu postavy, proto hodně nynějších high end itemů se dá používat na lvlu70 po tom co upravíš main stat u mystika.
Po beta patchi nerfli reroll affixů předmětů z lvlu 70 na lvl odpovídající předmětu. Tudíž z takové zbraně už nevytáhneš DPS podobné 1H zbraním v RoS, ale zhruba 1300-1400 (reroll min-max dmg jsem zkoušel na Echu). Blizzard tedy ví o problému silných vanilla předmětů a zřejmě se jejich vylepšení přes Mystic pokusí co nejvíce omezit.
Ale např. CHD ze zbraní úplně nevymizelo, našel jsem třeba tohle (a v betě určitě nejsou všechny legendárky ):
http://i.imgur.com/1tIJAl0.jpg
Ale např. CHD ze zbraní úplně nevymizelo, našel jsem třeba tohle (a v betě určitě nejsou všechny legendárky ):
http://i.imgur.com/1tIJAl0.jpg
chytrý hoši, že na to přišli Už sem měl plán jak si nakoupim nějaký pěkný zbraně
CD nevymizelo, ale šlo hodně dolu, když ti emerald v díře dá 4x tolik než affix tak se možná i víc vyplatí si to přerollovat na něco jinýho - vit, LoH, +elite dmg atd.
Díky za info
CD nevymizelo, ale šlo hodně dolu, když ti emerald v díře dá 4x tolik než affix tak se možná i víc vyplatí si to přerollovat na něco jinýho - vit, LoH, +elite dmg atd.
Díky za info
možná už to tu bylo,ale když si ponecham do ROS nějaký legendárky třeba jako Azzurewrath je možnost že by se tam rolnuj nějkaje lepší affix? nebo speciální abilita?
gulisek: to jsem taky uvazoval nebo aspon nejakou legendarku prenest do patche 2.0 ale heller po zkousce zjistil ze to nefunguje. Zbran se vygeneruje pri dropu a ten identifikacni proces je jen pro efekt no
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
taktika je jasna, predat vsetko co ma este cenu a tesne pred zavretim AH kupit priemerny gear za par tisicok. Aspon bude co vylepsovat a podla mna do jedneho dna vymenite vsetko co na sebe budete mat!
jak muze bejt v dnesni dobe,kdy je to tak proflaknuty,tak strasne dementni a uverit takovy blbosti? ja se jsem si myslel,ze to jen duchodci se nechaji na predvadeci akci obrat,ale jak tak koukam,fungovalo by to uplne stejne i na mladsi...
Stačí nabízet jenom to správné zboží nám(mladsim) bys asi sadu porcelánového nádobí neprodal
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
Speciální aoe affix je na expení příjemný, především na nižší obtížnosti. Procne často, jednotlivé ohnivé části prstenu prochází nepřáteli a při dw s 2.1k jednoručkami (700k dps) dávají hity kolem 1m. Oproti starému Hellfire Ringu nesrovnatelně lepší a silnější.
http://i.imgur.com/AwXT7iR.jpg
Pár podrobností k farmení Hellfire Ringu:
ACT 1 - Odeg the Keywarden, dropuje Key of Bones
ACT 2 - Sokahr the Keywarden, dropuje Key of Gluttony
ACT 3 - Xah'Rith the Keywarden, dropuje Key of War
ACT 4 - Nekarat the Keywarden, dropuje Key of Evil
Po nafarmení klíčů si lze vybrat, jaký Infernal Machine sestavit (zde je změna, lze cíleně farmit pouze části, které chybí k sestavení prstenu):
Infernal Machine of War (Realm of Turmoil) - Siegebreaker a Zoltun Kulle, dropují Idol of Terror.
Infernal Machine of Bones (Realm of Discord) - Maghda a Skeleton King, dropují Leoric's Regret.
Infernal Machine of Gluttony (Realm of Chaos) - Rakanoth a Ghom, dropují Vial of Putridness.
Infernal Machine of Evil (Realm of Fright) - jak postoval výše Dava, jedná se o novinku. Uberem je stínový klon Diabla, který si na pomoc přivolává náhodné Bosse z celé hry, takže boj s ním je nevyzpytatelný. Na druhou stranu, po jeho zabití všichni Bossové zmizí, tudíž se stačí soustředit pouze na něj. Dropuje Heart of Evil.
http://i.imgur.com/AwXT7iR.jpg
Pár podrobností k farmení Hellfire Ringu:
ACT 1 - Odeg the Keywarden, dropuje Key of Bones
ACT 2 - Sokahr the Keywarden, dropuje Key of Gluttony
ACT 3 - Xah'Rith the Keywarden, dropuje Key of War
ACT 4 - Nekarat the Keywarden, dropuje Key of Evil
Po nafarmení klíčů si lze vybrat, jaký Infernal Machine sestavit (zde je změna, lze cíleně farmit pouze části, které chybí k sestavení prstenu):
Infernal Machine of War (Realm of Turmoil) - Siegebreaker a Zoltun Kulle, dropují Idol of Terror.
Infernal Machine of Bones (Realm of Discord) - Maghda a Skeleton King, dropují Leoric's Regret.
Infernal Machine of Gluttony (Realm of Chaos) - Rakanoth a Ghom, dropují Vial of Putridness.
Infernal Machine of Evil (Realm of Fright) - jak postoval výše Dava, jedná se o novinku. Uberem je stínový klon Diabla, který si na pomoc přivolává náhodné Bosse z celé hry, takže boj s ním je nevyzpytatelný. Na druhou stranu, po jeho zabití všichni Bossové zmizí, tudíž se stačí soustředit pouze na něj. Dropuje Heart of Evil.
Můžu se zeptat, ověřoval jsi, na jaké obtížnosti lze Keywardeny potkat? Jdou potkat i na Normal? Ve Vanille byly pouze v Infernu a klíč dali jen tehdy, pokud jsi měl Nephalem Valor 5. Je zde nějaká změna? NV už v RoS není, jsou tam jen globy Nephalem Glory...
Ježiš to je nádhera já už se tak moc těším ... a jinak díky za ten konečný překlad a opravu skillů u crusadera.
-
- Quill Rat
- BattleTag:ViniSVK#1668
To je uplne krasne, mozem vsetkz stare Infernal machines zahodit, rovnako ako aj niektore dielce z vanilla helffire ringu
pavlas: klíčníky jde potkat na všech obtížnostech už při expení, ale klíče dropují až na 70 lvlu. Nyní mají pro testovací účely nastaven 100% drop s malou šancí na další klíč. To platí i pro Ubery a orgány. Později bude šance upravena dle obtížnosti, jako tomu je nyní s MP.
Predy: je to práce především Javůrka. Bohužel mnoho skillů už nyní funguje jinak, protože Křižák prošel výrazným nerfem. Přijde mi, že je po patchi mnohem slabší, nudnější a Blizz se z něj snaží udělat spíše odolného castera, což je veliká škoda. Už jen to, že se na něj nevztahuje 30% redukce poškození jako na Barbara a Mnicha hovoří za vše.
ViniSVK: nespěchal bych s tím, u nového Hellfire Ringu je k nošení požádován lvl 70. Zatím není jisté, zda je to chyba nebo to tak zůstane.
Predy: je to práce především Javůrka. Bohužel mnoho skillů už nyní funguje jinak, protože Křižák prošel výrazným nerfem. Přijde mi, že je po patchi mnohem slabší, nudnější a Blizz se z něj snaží udělat spíše odolného castera, což je veliká škoda. Už jen to, že se na něj nevztahuje 30% redukce poškození jako na Barbara a Mnicha hovoří za vše.
ViniSVK: nespěchal bych s tím, u nového Hellfire Ringu je k nošení požádován lvl 70. Zatím není jisté, zda je to chyba nebo to tak zůstane.
Javurkovi jsem už děkoval tobě děkuji za dodělání ... ano při procházení jsem našel dost nerfů až mě to překvapilo a jestli říkáš že teď je to ještě horší tak potěš koště.