PvPbank.com a ich nekonecny spam!
javurek kľud prosím...poznám ľudí čo tam bežne kupujú goldy a za poriadne pálky...o žiaden účet neprídeš ...ani tým ,že máš niekde verejný battletag ani tým si pár miliard kúpiš od ľudí z PvPbank......videl som kopec trade kde to všetko prebehlo bez problémov a často dajú nejaký ten milion naviac....hold končia im zlaté časy tak predávajú a spamujú o dušu ))
Re: PvPbank.com a ich nekonecny spam!
Hele nikdy nevíš a bejt extrémně opatrnej se rozhodně vyplácí.
to áno...a dokonca veľmi opatrný ale je to len grupa farmerov ktorý slušne zarobia na cudzom produkte...stojí ich to len čas
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Reptile#2445
mne tiez pisu, ale chcu odomna pôzicky
jsou to zloději, přesně PvP bank krade a skupuje kradené účty ve velkým, a kdo si od nich bere goldy je podporuje v tomto nezákonném jednání. I zde na foru je nemálo případů hacknutí a ukradení účtů, a já vám tu garantuju, že 90% těchto účtů končí u PvP banky a jiných prodejců goldů. PvP bank nemusí ani krást osobně, jak jsem psal tak taky vykupují účty od jiných zlodějů, a těm taky přeposílají databáze zákazníků, a ti jsou pak vystaveni útokům. Však uvidíte co jste si koupili zlato. Ne možná dnes ale třeba za pul roku nebo rok se vás někdo pokusí okrást. Každopádně vás budou donekonečna spamovat nabídkama, podvodnýma emailama za ucelem ukradnutí uctu a jinými reklamními emaily pro svuj zisk. A vše jen proto, že lidi jsou zhnilí, za dardu koupí masu goldů, nakoupí nejlepší výbavu a pak brečí že blizz diablo pos*al.
zajimavy,nakoupil jsem u nich i do guild wars 2 a ani na diablo a ani na gw2 me neprisel vubec zadnej ingame spam a ani na mail...
Po 3 tydenni odmlce 98 zadosti o pridani do pratel.....
- bleptys
- Gorebelly
- BattleTag:bleptys#2344
Ale stejně jak mě můžou vykrást přes autentifikator a mobil.
CZSK Komunita
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Šance 00001....
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Tak jiste, pokud máte tyhle ochrany tak to bych byl v klidu, ale je to nemorální, i ten nákup. To je jako jíst maso a podílet se na vraždění chuďátek zvířátek co se nemohou bránit, aby se pak nacpali tlustí pupkáči kteří jsou tak bohatí že se musí cpát v jihoafrické republice protože kradli jak mohli a tady by je zavřeli. Je to zlo a musí se vykořenit. Viva la boa!
- Stanley
- Minion of Destruction
- BattleTag:Stanley#2169
Já mám maso velice rád
Nicméně mi v životě nepřišel od nich žádný spam. Opravdu ten general chat na to má takový vliv? (nikdy jsem v něm nebyl připojenej). Kámoš jeden čas ano a neříkal, že by měl problém se spamem.
Nicméně mi v životě nepřišel od nich žádný spam. Opravdu ten general chat na to má takový vliv? (nikdy jsem v něm nebyl připojenej). Kámoš jeden čas ano a neříkal, že by měl problém se spamem.