Nejhorší film
- SkoroPaladin
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
Rubriku nejlepších filmů máme... tož co takhle nejhorší filmy?
Byli jste z filmu vyloženě zhnusení, jak blbě je to natočený/vymyšlený? A nebo byl film natočenej tak amatérsky/pitomě - že jste si říkali to snad není možný, ale díky tomu ste se u filmu královsky bavili?
Byli jste z filmu vyloženě zhnusení, jak blbě je to natočený/vymyšlený? A nebo byl film natočenej tak amatérsky/pitomě - že jste si říkali to snad není možný, ale díky tomu ste se u filmu královsky bavili?
We are knights who say... NI!
- SkoroPaladin
- Gorebelly
Re: Nejhorší film
U mě - filmy z kterých je mi celkem blivno a mám problém je dokoukat: z posledních let tařka cokoliv od "mistra" Uwe Bolla a zmršená série Resident Evila (první díl se mi líbí a to dost).
Filmy, u kterých se královsky bavím - páč jsou natočený tak hloupě... že se člověk prostě musí smát: cokoliv od Cüneyt Arkina (ono je jedno - jestli tam jen hraje/napsalscénář/jehorežie). Ostatně jeho tzv "Turecký hvězdný války" jsou klasika (v originále Dünyayı Kurtaran Adam/The Man Who Saves the World).
Jeho Rambo na turecké způsob je taky libové.
No a potom Ed Wood že :-). Těžko říct - jestli opisoval Wood od Arkina, nebo Arkin od Wooda - každopádně si je jejich tvorba velmi blízká a zábavná.
Filmy, u kterých se královsky bavím - páč jsou natočený tak hloupě... že se člověk prostě musí smát: cokoliv od Cüneyt Arkina (ono je jedno - jestli tam jen hraje/napsalscénář/jehorežie). Ostatně jeho tzv "Turecký hvězdný války" jsou klasika (v originále Dünyayı Kurtaran Adam/The Man Who Saves the World).
Jeho Rambo na turecké způsob je taky libové.
No a potom Ed Wood že :-). Těžko říct - jestli opisoval Wood od Arkina, nebo Arkin od Wooda - každopádně si je jejich tvorba velmi blízká a zábavná.
Tak jednoznačně nejhorší film, který jsem kdy viděl, je Kozí příběh - Pověsti staré Prahy
Nemusím snad dodávat, že na druhý díl se nepodívám ani za sto let...
Nemusím snad dodávat, že na druhý díl se nepodívám ani za sto let...
Nejhorší film, zajímavé 
Ono, když je něco otřesného, tak to ani nevidím 15 minut .. protože to je lepší skočit z okna nebo tak
Ale když se juknu na svojí databázi hodnocení filmů, tak film (ne pořad) a dokoukal jsem se na něj do konce .. bylo 6 Bullets s JCVD ... pak Battle of the Damned s Lundgrenem , Hostel, a Poslední Panic.

Ono, když je něco otřesného, tak to ani nevidím 15 minut .. protože to je lepší skočit z okna nebo tak

Ale když se juknu na svojí databázi hodnocení filmů, tak film (ne pořad) a dokoukal jsem se na něj do konce .. bylo 6 Bullets s JCVD ... pak Battle of the Damned s Lundgrenem , Hostel, a Poslední Panic.

- SkoroPaladin
- Gorebelly
Battle of the Damned jsem taky viděl - ale u něj sem se spíš bavil - páč sem nechápal jak je totok vůbec možný (hlavně od druhé půle). Co jsem do konce nedokoukal - tak "Ve jménu krále" (Lundgren) - to už bylo pro mě jen k pláči.
PS.: když jsem byl děcko (pakliže už nejsem ;-)) - tak sem Lundgrenovi filmy hltal (a jeden dokonce patří mezi mí nejoblíbenější filmy vůbec:-)).
PS.: když jsem byl děcko (pakliže už nejsem ;-)) - tak sem Lundgrenovi filmy hltal (a jeden dokonce patří mezi mí nejoblíbenější filmy vůbec:-)).
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Lundgren je fajn, jen mel mockrat smůlu na scénář a rejzu.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
- SkoroPaladin
- Gorebelly
Já bych napsal byl fajn - Lundgren.
Když se dívám na to, jakým způsobem hraje v "jeho" posledních akčních filmech... tj. mlátí (hraje/chová se) stylem 80-ti letýho důchodce... nejni to upe košer na akčího hrdiny. Na druhou stranu beru, že už je starej - a ačkoliv byl nabušené kulturista a zatraceně dobré sportovec/reprezentant - tak už to prostě nejde (pak se ale nabízí otázka... proč v těch s*ač hrát - pochybuju že by měl dluhy :-)).
Když se dívám na to, jakým způsobem hraje v "jeho" posledních akčních filmech... tj. mlátí (hraje/chová se) stylem 80-ti letýho důchodce... nejni to upe košer na akčího hrdiny. Na druhou stranu beru, že už je starej - a ačkoliv byl nabušené kulturista a zatraceně dobré sportovec/reprezentant - tak už to prostě nejde (pak se ale nabízí otázka... proč v těch s*ač hrát - pochybuju že by měl dluhy :-)).
- Kuki10
- Globální moderátor
Ale v expendables náhodou dobrý, hlavně jednička na začátku, co to bylo za kver.:-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- SkoroPaladin
- Gorebelly
Ale jo, Expendables se mi celkem líbí - prostě karikujou borci sami sebe, je to pr*el a funguje to (krom toho mu v jedničce role skorozáporáka vážně sedla). I ve dvojce se mi líbil :-) (a to su čistě hetero).
Zas na druhou stranu "Expendables se mi celkem líbí" - když si vezmu Red/Machete, který jsou natočený tak nějak ze stejnýho důvodu - to je pro mě vyšší liga (líbí se mi mnohem víc).
Zas na druhou stranu "Expendables se mi celkem líbí" - když si vezmu Red/Machete, který jsou natočený tak nějak ze stejnýho důvodu - to je pro mě vyšší liga (líbí se mi mnohem víc).
- Kuki10
- Globální moderátor
Red je hodně dobrej.:-D
Trénoval te Kowalsky?
Jo
Já jsem trénoval Kowalskyho.:-D
To je nej hlaska z filmu.:-D
Ale aspoň z rychle a zběsile udělali poradnej akcnak, pac toho už moc není....
Ale co jsem nemocnej, tak jsem zkoukl filmy s Tomem Cruisem a on nemá snad zadnej spatnej.
Trénoval te Kowalsky?
Jo
Já jsem trénoval Kowalskyho.:-D
To je nej hlaska z filmu.:-D
Ale aspoň z rychle a zběsile udělali poradnej akcnak, pac toho už moc není....
Ale co jsem nemocnej, tak jsem zkoukl filmy s Tomem Cruisem a on nemá snad zadnej spatnej.

Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Mega Shark vs. Giant Octopus, opravdu epic dílo ale proti jiným filmům to je ještě úspěch na ČSFD to má 19%, jsou tamfilmy i pod 8% 

- SkoroPaladin
- Gorebelly

- Kuki10
- Globální moderátor
Se me ani nechce pouštět.:-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- Lemurman
- Zhar the Mad
- BattleTag:Lemurman #2764
těhle filmů je hodně: Megažralok vs. Obří chobotnice, Megažralok vs. Krokosaurus, Varan vs. Kobra a nakonec Dinokrok vs. Supergator
To už můžete rovnou vypsat všechny filmy od Asylum nebo z Bollywoodu.
R.I.P. 27.3.2014
- SkoroPaladin
- Gorebelly
Tak některý od Asylum už zmíněný jsou. Z Bollywoodu jsem nic neviděl (muzikály nekoukám).
Z Bollywoodu jsem viděl dva filmy...
Eega - skvělá rodinná komedie
3 Idiots - jeden z nejlepších filmů co jsem kdy viděl... kam se na něj hrabe Hollywood...
Rozhodně se jedná o kvalitní tvorbu, která však nesedne každému...
Eega - skvělá rodinná komedie
3 Idiots - jeden z nejlepších filmů co jsem kdy viděl... kam se na něj hrabe Hollywood...
Rozhodně se jedná o kvalitní tvorbu, která však nesedne každému...
- SkoroPaladin
- Gorebelly
On je s Bollywoodem jeden problém - a to, co to vlastně Bollywood je.
Páč široká veřejnost si pod pojmem Bollywood představuje veškerou indickou filmovou produkci. Já filmy z Bollywoodu neznám, tož nemožu soudit.
Páč široká veřejnost si pod pojmem Bollywood představuje veškerou indickou filmovou produkci. Já filmy z Bollywoodu neznám, tož nemožu soudit.