Hledači pokladů
Moderátor:Dark_Deamon
- Neposunuse
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
Na ty obrázky s kupou neidentifikovaných předmětů se dívá opravdu s potěšením. Krásné dropy, hodně by se mi jich hodilo Gralulace! A ta Cham... netřeba slov...
2500 runů je taky pěkná okrouhlá sumička, 5000 rychle za sebou už by bylo asi fakt na palici, teda alespoň pro mě
2500 runů je taky pěkná okrouhlá sumička, 5000 rychle za sebou už by bylo asi fakt na palici, teda alespoň pro mě
SC (Blizzna)/HC (Zerk) Grál:
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Re: Hledači pokladů
DD: Gratuluju a nebuď zklamaný, když se podíváš na Raisen a Slayera v Tunelech, tak ty máš 29 a oni 19 a 16 TC87 itemů. Podobnej MF, menší players, rychlejší runování, řekl bych, že o dost lepší poměr
Lvl 99 challenge No vitality melee challenge
Diablo II od 30.11.2003 8:55, 7500+ h
Unikáty: 100%
Setovky: 100%
Runy: 100%
Slova: 95,2% (-4) 1x Sur, 6x Jah
Celkem: 99,4% (-4)
Dark_Deamon velka gratulace uz vim kam si zajit pro tal rasha brnko
Achievements: 7400 (92%)
Koukam, ze byly dokonceny v me nepritomnosti dva velke run festy, jak Eli, tak DD supr itemy, skoda kamo, ze jsi prestal po tech 2.5k, mohlo to byt jeste lepsi...Muj Pindle vysledek nebude asi tak suprozni, navic jsem grailery identifikoval, takze to ani nebude vypadat tak hezky , ale ostuda to asi taky nebude, az na ty runy, na ty mam posledni mesice fakt smulu
Jo, gratulace obema btw, delate mi tady vsici radost
Jo, gratulace obema btw, delate mi tady vsici radost
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Díky všem za gratulace. Když se na to kouknu z odstupem několika dnů, tak jsem spokojenej
Ještě malej dodatek: Ani jeden facet nebyl 5/5, padlo 36 uniq ringů (14x Raven Frost...zbytek šitky), 17 uniq amuletů a 10 skillerů. Z uniq Thunder Maulu se vyklubalo totok Jinak obě Scourge byly trapný a z jedné Phase Blade se stal Azurewrath Nejvíc na budku bylo idenfikování varies unikátů, páč co se mohlo, to se pos*alo. 3x Arkaines Valor = 3x 1 all skill, Giant Skull a Tomb Reaver jen 1 socket Ani jedna Reaperka nebyla eth, Windforce je 6%, padl i 11x Gheed's Fortune...ten nejlepší se vyšplhal na pouhých 33% ...dost možná jsem ještě na něco zapomněl. Když jsem identifi dokončil, tak jsem myslel, že do sebe kopnu flašku lexaurinu
Malé plus: jedna Winged Axe byla eth, takže už mám takové dvě, i když Throwera asi nikdy nerozjedu...no uvidíme
Mega plus: I když to zní trapně, tak poprvé v životě mi padl Arachnid Mesh
Ještě malej dodatek: Ani jeden facet nebyl 5/5, padlo 36 uniq ringů (14x Raven Frost...zbytek šitky), 17 uniq amuletů a 10 skillerů. Z uniq Thunder Maulu se vyklubalo totok Jinak obě Scourge byly trapný a z jedné Phase Blade se stal Azurewrath Nejvíc na budku bylo idenfikování varies unikátů, páč co se mohlo, to se pos*alo. 3x Arkaines Valor = 3x 1 all skill, Giant Skull a Tomb Reaver jen 1 socket Ani jedna Reaperka nebyla eth, Windforce je 6%, padl i 11x Gheed's Fortune...ten nejlepší se vyšplhal na pouhých 33% ...dost možná jsem ještě na něco zapomněl. Když jsem identifi dokončil, tak jsem myslel, že do sebe kopnu flašku lexaurinu
Malé plus: jedna Winged Axe byla eth, takže už mám takové dvě, i když Throwera asi nikdy nerozjedu...no uvidíme
Mega plus: I když to zní trapně, tak poprvé v životě mi padl Arachnid Mesh
Naposledy upravil(a) Dark_Deamon dne 08.01.2014, 21:51 hod., celkem upraveno 2 x.
Tak vidíš
Jinak Gheedové mi taky padají po kilech a je výjimkou, když je nějaký 34+, takže v tom nejsi sám
Jinak Gheedové mi taky padají po kilech a je výjimkou, když je nějaký 34+, takže v tom nejsi sám
HC grál: 537/516 (-21)
Moje assa nosi 39% Gheed ...jinak ale taky s*it, jo v 1.11, tam ma muj barb 40%Gheed, 50% War travs, to je jiny kafe Ale pripravovany Hulk_II bude mit take dve specialitky, no vsak uvidite
Arachnidy mam zatim v 1.13 dva, takze relativne spokojenost....Co me ale zarazi je fakt, ze mi nepadaji moc itemy, kterych bych cekal kila - Verdungos, unikatni Luna a Blade barrier (k nicemu, ale do gralu je potrebuju ), rare verzi uz jsem videl v 1.13 stovky, ale zadnej unik, jo, proste Diablo
Arachnidy mam zatim v 1.13 dva, takze relativne spokojenost....Co me ale zarazi je fakt, ze mi nepadaji moc itemy, kterych bych cekal kila - Verdungos, unikatni Luna a Blade barrier (k nicemu, ale do gralu je potrebuju ), rare verzi uz jsem videl v 1.13 stovky, ale zadnej unik, jo, proste Diablo
Tak 40% i 39% mám taky, ale to jsou výjimky Jinak je to s nimi bída
- Neposunuse
- Gorebelly
S Gheedem mám podobnou zkušenost. Můj asi druhý nebo třetí v pořadí byl jako zázrakem 40 %, všechno před i po něm bylo okolo 25 %, na ty další vlastnosti nehledím.
Dark_Deamon: A pak, že já naříkám kvůli Asteron's Já věděl, že se Arachnidu brzy dočkáš. Já mám zatím pouze jeden, už ani nevím, kdo mi ho kde dropl, protože to jsem ještě neznal tyhle stránky a nedělal screeny...
Edit: Od kdy je Arkaine's Valor se sockety? Nebo mi něco uniklo?
Dark_Deamon: A pak, že já naříkám kvůli Asteron's Já věděl, že se Arachnidu brzy dočkáš. Já mám zatím pouze jeden, už ani nevím, kdo mi ho kde dropl, protože to jsem ještě neznal tyhle stránky a nedělal screeny...
Edit: Od kdy je Arkaine's Valor se sockety? Nebo mi něco uniklo?
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Neposunuse: Malá chybka
DeathHero: Přesně tak
DeathHero: Přesně tak
- Neposunuse
- Gorebelly
Taky mám nějaké statistiky k Pindlovi, kterého jsem kontinuálně runoval od srpna.
Pindleskin:
Počet runů: 12000
Players: 8 (většinou)
Build: Blizzna lvl 93 - 96
MF: 560 %
Hledané předměty: vše elite
Výbava jako u turnaje (Liga zbohatlíků).
Z těch lepších věcí:
Bul-Kathos' Tribal Guardian 3x, Ormus' Robes 2x, Sandstorm Trek 1x, Harlequin Crest 1x, Andariel's Visage 1x, Cranebeak 1x, Griswold's Valor 1x, Immortal King's Soul Cage 2x, Lacerator 2x, M'avina's True Sight 1x, Natalya's Mark 1x, Tomb Reaver 2x, Widowmaker 1x, Fleshripper 2x, Frostwind 2x, Gut Siphon 2x, Messerschmidt's Reaver 1x, Thunderstroke 3x, Marrowwalk 1x, Firelizard's Talons 1x, Doombringer 1x, Eaglehorn 1x, Horizon's Tornado 1x, Medusa's Gaze 1x, Nightwing's Veil 1x, Warshrike 1x, Blackoak Shield 1x, Dracul's Grasp 2x, Stoneraven 2x, Soul Drainer 2x, Spike Thorn 1x, Steel Shade 2x, Wolfhowl 1x, Arkaine's Valor 1x, Head Hunter's Glory 1x, Ondal's Wisdom 1x, Boneshade 2x, Demonhorn's Edge 1x, Steel Carapace 1x, Alma Negra 1x, Steel Pillar 1x, The Grandfather 1x, Windforce 1x, Griswold's Honor 1x
TOP 10 nálety (podle hodnotící tabulky, vzestupně):
10. The Redeemer 1x
9. Crown of Ages 2x
8. Steelrend 1x
7. Templar's Might 2x
6. Cerebus' Bite 2x
5. Griswold's Redemption 1x
4. Dragonscale 1x
3. Ravenlore 2x
2. Darkforce Spawn 1x
1. Astreon's Iron Ward 2x (ten už jste viděli)
Další zajímavé nálezy:
Hand of Blessed Light 1x, Zakarum’s Hand 1x, Herald of Zakarum 1x, Felloak 1x, Biggin’s Bonnet 1x, Rixot’s Keen 1x, Rainbow Facet 3x
Runy:
Vex, Vex, Gul, Mal, Um (možná už i další, ale nemám víc obrázků a už si to nepamatuju, každopádně nejlepší byla Vex). Obrázky z run tady.
Většina fotek je tady. Bohužel obrázky ale nejsou zdaleka kompletní, protože když jsem začal runovat Pindla, tak jsem ještě tuto milou komunitu (společnost) neznal a nedělal jsem si fotky. A ty obyčejné elitní věci tam jsou jen sporadicky.
Pindleskin:
Počet runů: 12000
Players: 8 (většinou)
Build: Blizzna lvl 93 - 96
MF: 560 %
Hledané předměty: vše elite
Výbava jako u turnaje (Liga zbohatlíků).
Z těch lepších věcí:
Bul-Kathos' Tribal Guardian 3x, Ormus' Robes 2x, Sandstorm Trek 1x, Harlequin Crest 1x, Andariel's Visage 1x, Cranebeak 1x, Griswold's Valor 1x, Immortal King's Soul Cage 2x, Lacerator 2x, M'avina's True Sight 1x, Natalya's Mark 1x, Tomb Reaver 2x, Widowmaker 1x, Fleshripper 2x, Frostwind 2x, Gut Siphon 2x, Messerschmidt's Reaver 1x, Thunderstroke 3x, Marrowwalk 1x, Firelizard's Talons 1x, Doombringer 1x, Eaglehorn 1x, Horizon's Tornado 1x, Medusa's Gaze 1x, Nightwing's Veil 1x, Warshrike 1x, Blackoak Shield 1x, Dracul's Grasp 2x, Stoneraven 2x, Soul Drainer 2x, Spike Thorn 1x, Steel Shade 2x, Wolfhowl 1x, Arkaine's Valor 1x, Head Hunter's Glory 1x, Ondal's Wisdom 1x, Boneshade 2x, Demonhorn's Edge 1x, Steel Carapace 1x, Alma Negra 1x, Steel Pillar 1x, The Grandfather 1x, Windforce 1x, Griswold's Honor 1x
TOP 10 nálety (podle hodnotící tabulky, vzestupně):
10. The Redeemer 1x
9. Crown of Ages 2x
8. Steelrend 1x
7. Templar's Might 2x
6. Cerebus' Bite 2x
5. Griswold's Redemption 1x
4. Dragonscale 1x
3. Ravenlore 2x
2. Darkforce Spawn 1x
1. Astreon's Iron Ward 2x (ten už jste viděli)
Další zajímavé nálezy:
Hand of Blessed Light 1x, Zakarum’s Hand 1x, Herald of Zakarum 1x, Felloak 1x, Biggin’s Bonnet 1x, Rixot’s Keen 1x, Rainbow Facet 3x
Runy:
Vex, Vex, Gul, Mal, Um (možná už i další, ale nemám víc obrázků a už si to nepamatuju, každopádně nejlepší byla Vex). Obrázky z run tady.
Většina fotek je tady. Bohužel obrázky ale nejsou zdaleka kompletní, protože když jsem začal runovat Pindla, tak jsem ještě tuto milou komunitu (společnost) neznal a nedělal jsem si fotky. A ty obyčejné elitní věci tam jsou jen sporadicky.
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Hezke vysledky, gratuluju, presto si dovolim nevkusne tvrdit, ze za 12k runu bych cekal lepsi vysledky, ale tak uz to byva, obcas Pindl dava a obcas ma dlouha obdobi, kdy neda nic...Tak hodne stesti v dalsim hledani
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
12 litrů...no, to je teda pěknej počin Já osobně bych teda TOP 10 poskládal krapet jinak...páč třeba takovej Cerebus je dle mého item, kterej může hodit kde jaká lemra na Hell...dokonce i NM Baal ho může pustit Což se třeba o takovým Windforce říct nedá Ale tak je to tvoje topka.
Jak ale píše RIP...za 12k bych toho i já čekal krapet víc a hlavně konkrétně u run. Je mi jasný, že to těžko ovlivníš, jako kdokoliv jinej svoje dropy. Jen jsi měl bych řek krapet pech.
Zas kdyby to padalo na požádání, tak by to taky byla ho*no sranda, že
Každopádně pěkná práce a ať se dál daří
Jsem rád, že toto téma inspiruje stále další a další lidi k hledání
Jak ale píše RIP...za 12k bych toho i já čekal krapet víc a hlavně konkrétně u run. Je mi jasný, že to těžko ovlivníš, jako kdokoliv jinej svoje dropy. Jen jsi měl bych řek krapet pech.
Zas kdyby to padalo na požádání, tak by to taky byla ho*no sranda, že
Každopádně pěkná práce a ať se dál daří
Jsem rád, že toto téma inspiruje stále další a další lidi k hledání
Neposunuse: Gratuluji k nálezům. Otázka zní, jestli už máš Tyrael's Might?
DD: Krapet pech? Má dva Astreony!
DD: Krapet pech? Má dva Astreony!
Lvl 99 challenge No vitality melee challenge
Tak víš co, DD jich má asi hromadu, tak mu to přijde máloKisuvka píše:DD: Krapet pech? Má dva Astreony!
Neposunuse: Pěkné výsledky Já to tak hrozně nevidím, jako je škoda, že nepadl třeba DF, DW či Griffon, ale to přijde, nicméně stejně je tam dost hodnotných věcí Pech vidím třeba v tom, že ti nepadla nějaká vyšší runa než Vex, Gul.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Když si přečteš to moje "krapet pech", tak zjistíš, že to bylo myšleno v kontextu s runama
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Já spíš regoval na Kisovkuvu reakci Ale když si přečtu to tvoje, tak se to dá aplikovat na vás oba
- Neposunuse
- Gorebelly
Pech, nepech, já nevím. Drop u Diabla je založen na pravděpodobnosti, takže si dovoluji tvrdit, že VŽDY to může být lepší. V článku o MF Hrus píše, že Pindl hází 1 TC 87 za 1000 runů (teď si ale nejsem jistý, s jakým MF tam Hrus kalkuloval). Mně spadlo celkem 21 TC 87 itemů (pravda, dost z nich opakovaně). Nevím, s čím to porovnat.
Samozřejmě bych byl rád, kdyby padlo i něco dalšího. Ale při mém DF mi drop kalkulátory ukazují na DW, MSL a AIW pravděpodobnost 1:57000. Takže to podle mě na 12 000 runů není taková smůla mít dva Astreony (i když bez těch ostatních).
Dark_Deamon: Těch Top 10 jsem sestavil podle té bodovací tabulky, protože jinak není úplně jednoznačné říci, který předmět je hodnotnější. Taky záleží v jakých vodách člověk loví. Normálně by do Top 10 měla přece patřit i ta čepice (Biggin's Bonnet; 1:73500), no ne?
Kisuvka: Tyrael's samozřejmě nemám. Kdyby jo, tak už je na stránkách a já bych asi přestal s hraním
Tak za hezké runy bych se taky nezlobil. Já ale hraju verzi 1.13 teprve od léta, takže ještě pořád je mi milá každá runa lepší než Pul
V každém případě děkuji za gratulace a uznání A zároveň prosím Dark_Deamona o připsání mé osoby do tabulky
Samozřejmě bych byl rád, kdyby padlo i něco dalšího. Ale při mém DF mi drop kalkulátory ukazují na DW, MSL a AIW pravděpodobnost 1:57000. Takže to podle mě na 12 000 runů není taková smůla mít dva Astreony (i když bez těch ostatních).
Dark_Deamon: Těch Top 10 jsem sestavil podle té bodovací tabulky, protože jinak není úplně jednoznačné říci, který předmět je hodnotnější. Taky záleží v jakých vodách člověk loví. Normálně by do Top 10 měla přece patřit i ta čepice (Biggin's Bonnet; 1:73500), no ne?
Kisuvka: Tyrael's samozřejmě nemám. Kdyby jo, tak už je na stránkách a já bych asi přestal s hraním
Tak za hezké runy bych se taky nezlobil. Já ale hraju verzi 1.13 teprve od léta, takže ještě pořád je mi milá každá runa lepší než Pul
V každém případě děkuji za gratulace a uznání A zároveň prosím Dark_Deamona o připsání mé osoby do tabulky
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod