CZ SK hráči co hledají spolubojovníky
Hledám spoluhráče na začátek ACT II jsem Demon Hunter odpovědět pokud možno co nejdříve. Děkuji.
BattleTag: MekbolCZ#2314
Jméno postavy: Demonman
Kontaktujte mě na Battle.net
BattleTag: MekbolCZ#2314
Jméno postavy: Demonman
Kontaktujte mě na Battle.net
Re: CZ SK hráči co hledají spolubojovníky
Ahoj, hledam spoluhrace co by mi pomohli s pl100, sam nejsem schopen dodelat 8 lvlu do konce. mp8-10 bez problemu
sharisak#2500
sharisak#2500
Zdravím...po nějaké čase jsem oprášil znovu Diablo 3 a chtěl bych se dostat opět do formy před nadcházejícím datadiskem RoS. Kdyby měl někdo zájem si zahrát tak si mě uložte. Hraju barbara MP8-10 Goliathus#2620
- david123
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:davidcz#2414
MY hledáme schopné lidi co třískám mp jako my podmínka ts,dps na mp10 a bejt trchochu normální:P
Potrebujeme pomoct s elitkami na Hellfire Ring ak su tu hraci co ho este nemaju alebo maju ,ale maju chut pomoct. Piste bud mne WOOLITE#2854 alebo hracovi jakub89G#2132
-
- Quill Rat
- BattleTag:amugaba#2422
ahoj lidi nechodí tu někdo cryptu na mp 10 s kým bych si jí mohl občas zajít?
ForceStar#2810-kdykoli,cokoli
nazdar expim sám ale rád sa k niekomu pridám mam zatial iba barbara 60(35) dávam s ním SC MP 7-8 ale hrávam aj MP 5-6 stano#2895
dakujem vsetkym co odpovedaly ale chvilku potom co som to pisal sa mi ozval hrac Quetak a zmastily sme to zachvilocku za co mu este raz velka vdaka.
(prstene ........................ . ale za to moze Diablo. )
(prstene ........................ . ale za to moze Diablo. )
hledám někoho solidního na MP 10 kryptu když tak si mě přidejte DÍKY Pedro#2808
- Mikolkator
- Quill Rat
- BattleTag:MIKOLKATOR #2570
Čaute kludne si ma pridajte hrávam hlavne SC sem tam HC
Mikolkator #2570
Mikolkator #2570
Cawte
Hrám najviac SC MP8-10... pripravujem krypt run, a občas behnem aj na uber bossov...
Ak má niekto záujem expiť v crypte(MP10) a je schopny pripravit elitky pocas prípravy krypty alebo pomoct zo samotnou prípravou, tak si ma pridajte
Al3s#2989
Hrám najviac SC MP8-10... pripravujem krypt run, a občas behnem aj na uber bossov...
Ak má niekto záujem expiť v crypte(MP10) a je schopny pripravit elitky pocas prípravy krypty alebo pomoct zo samotnou prípravou, tak si ma pridajte
Al3s#2989
Zdravím
Hledám fajn lidi na pokec zábavu a společnej SC. Hrávám tak různě po práci a když je čas nejsem žádnej super killer tak berte ohled
DDEXTER480 #1749
Hledám fajn lidi na pokec zábavu a společnej SC. Hrávám tak různě po práci a když je čas nejsem žádnej super killer tak berte ohled
DDEXTER480 #1749
Hoj
Hledám někoho na SC expeni a na behani krypty Mp 4-6. Kloby#2299
Hledám někoho na SC expeni a na behani krypty Mp 4-6. Kloby#2299
Korrn#2832 SC - MP-8/10 HC- 0 pridaj ma dík.
Cafte, hravam SC MP 8-10, preferujem cryp run ale pridam sa aj na uber bossov. kto ma zaujem hodte si ma do FL.
Elkiki#2256
Elkiki#2256
Čus, Hoblick#2545 - SC MP10 (teď tedy momentálně jenom Torment III-IV než nějak obměním eqip)
HC MP0-1
sháním nové spoluhráče, protože postupem času to většina mých známých vzdala nebo hrají příležistostně.
HC MP0-1
sháním nové spoluhráče, protože postupem času to většina mých známých vzdala nebo hrají příležistostně.
Hledám schopné, aktivní hráče na dlouhodobé hraní stávajícího Diabla 3 a nadcházejícího datadisku RoS (převážně SC). Momentálně jsme 2, takže bych uvítal další 2+ lidi na doplnění party. Podmínka je aktivita (všední dny i víkendy) a slušnější equip na farmení alespoň Tormentu IV. Případní zájemci mi mohou napsat ingame na Ram#1855.
- maslo
- Wraith
- BattleTag:maslo#2503
Hledám hráče co hrají HC a chtějí si zahrát, nebo hráče kteří si chtějí zahrát a přitom klidně pokecat.
Klan mám a jsem každý den aktivní klidně si mě přidejte a napište ve hře.
Klan mám a jsem každý den aktivní klidně si mě přidejte a napište ve hře.
Hledám spoluhráče (klan) na SC hraní - Keny#2282 DH lvl60(86), 120k dmg momentálně...nabízím sebe a své dva Haunt of Vaxo klony;-)
ps. když to na RoS půjde dobře, tak přidám ke klonům i plnou farmu zvířecích mazlíčků, mezitím se snažím o nekončící déšť šípů ...
ps. když to na RoS půjde dobře, tak přidám ke klonům i plnou farmu zvířecích mazlíčků, mezitím se snažím o nekončící déšť šípů ...
Dívám se na svět pohledem sekačky, jež zjistila, že si tráva právě založila odbory...