Diablo 2 kecání
Moderátor:Dark_Deamon
@DD: Ja mam vzdycky pravdu Jinak ja jsem tedy pres Vanoce celkem behal, rozsiril jsem ten Pindle quest zase o trochu vic, ale jeste mi tak cca 1k runu chybi, tak vysledky postnu v Avengers threadu tak do 14 dnu...Rozhodne nejsou spatne, na druhou stranu, mohly by byt i lepsi
Re: Diablo 2 kecání
Až za 14 dní? Už pár dní tady na to netrpělivě čekám Těším se na ně
HC grál: 537/516 (-21)
Eli, rozsiril jsem svuj quest na Pindlovi z puvodnich 1.4k runu na 5k runu, coz jak vypada zvladnu za mesic vcetne tech 14 dnu, tak to snad neni tak spatne Asska by mely byt uz lvl 95
Není Však už se těším. A jak znám Tvoje štěstí, tak to budou "dechberoucí" výsledky
ahoj potrebuju poradit co mam delat kdyz mi radament nedropl knizku a ukol uz je hotovy stalo se mi to poprve
Achievements: 7400 (92%)
No, tentokrat mi prijde, ze tomu neco chybi Eli, ale koneckoncu jeste 1k runu ceka...Ale TC87 (a to setu + uniku) mam zatim asi 20
DeathHero: A jsi si jistý, že ten úkol už nemáš? Někdy z dřívějška? Jako sedí ti počet skillbodů s levelem a dosavadními odměnami?
Mně osobně se tohle nikdy nestalo a ani jsem o tom neslyšela. A zkoušel jsi ho zabít znovu? Třeba na poprvé jen zapomněl
Mně osobně se tohle nikdy nestalo a ani jsem o tom neslyšela. A zkoušel jsi ho zabít znovu? Třeba na poprvé jen zapomněl
@raisen tak nevim co stim bylo pred tim jsem ho zabil trikrat a nic z nej nepadlo a ukol byl dokonceny.
Jednou se to stalo bráchovi na realmu. Zabil radamenta, vzal knížku a odportil se do města...místo toho aby hned kliknul ja knížku a dostal skill, vyhodil ji omylem na zem místo svitku který taky vzal...než si to uvědomil, hra ho kopla ven a než se stihl vátit hra už neexistovala...když založil novou hru tak už měl úkol splněný...musel dělat rebuild...
Pokud se ti to stalo na SP, jediný vysvětlení co mě napadá je to, žes ho poprvé zabil a tu knížku jsi přehlédl nebo vyhodil z invu nějakou haluzí...když jsi pak vypnul a zapnul hru, úkol už ti to hlásilo splněný...nic jinýho mě nenapadá...nikdy jsem neslyšel že by nevypadla knížka vůbec...jedině pokud používáš nějaký maphack, ktrý ti tu knížku hodil do HIDE a neviděl jsi ji...
Pokud se ti to stalo na SP, jediný vysvětlení co mě napadá je to, žes ho poprvé zabil a tu knížku jsi přehlédl nebo vyhodil z invu nějakou haluzí...když jsi pak vypnul a zapnul hru, úkol už ti to hlásilo splněný...nic jinýho mě nenapadá...nikdy jsem neslyšel že by nevypadla knížka vůbec...jedině pokud používáš nějaký maphack, ktrý ti tu knížku hodil do HIDE a neviděl jsi ji...
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Jsem rád, že jsi měl pravduRIP píše:@DD: Ja mam vzdycky pravdu
raisen píše:DeathHero:Třeba na poprvé jen zapomněl
Edit: Nová anketa u mě na webu
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Takže...jelikož jsem našel v Pitu co jsem našel, tak jsem mohl stvořit jednu solidí mlátičku Takto momentálně vypadá dmg. MF mám 474%, což není špatné. Původně jsem měl 618%, ale abych na p8 dával Pit ještě rychleji, tak jsem sundal Tals brnění a amulet a nasadil Forti. Teď už je to solidní cvrkot
Jinak včera v Kurast Bazaar při hledání Forgotten Temple (p1) jen tak z nudy padla z truhly cajk runa
Jinak včera v Kurast Bazaar při hledání Forgotten Temple (p1) jen tak z nudy padla z truhly cajk runa
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
@Dark_Deamon gratulka hodne solidni poskozeni v pomeru MF kam s ni behas jinak taky jsem si rikal kdyby nahodou se mi postestilo jako Tobe ze by to nemuselo marne na zealotovi ale ja nejsem klikar.
Prý, že nejsi klikař Vždyť si pamatuji, jak ti v jeden den padly 2 Jah runy
@raisen tak to uz je davno a bylo to na SC posledni dobou tu dost litaj CHAMmky tak snad se nekdy dockam jeste jsem nemel tu cest
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
DeathHero: Dmg už je zase o něco vyšší díky max dmg based on char lvl z Windforce, zlepšující se Might auře od merce a vkládání bodů do Dexterity. Navíc jsem nasadil Atma's Scarab a craft ring (3% LL, 109 AR, 20 life, 14% MF + nějaký blbiny)...předtím jsem nosil Nagelring.
Běhám s ní Pit na p8 full clear. Původně, když jsem měl MF 618% (Tal's kombo), tak jsem celou tuto lokaci i s 2.patrem vystřílel za 8 minut, po nasazení Fortitude jsem to dával za 6 min. a teď (MF 425%) to dávám za +/- 4,5 minuty. Momentálně má lvl 89, takže počítám, že se max dmg u Strafe vyšplhá na 6k. Teď má dmg 630-5758 při 2019 life.
Běhám s ní Pit na p8 full clear. Původně, když jsem měl MF 618% (Tal's kombo), tak jsem celou tuto lokaci i s 2.patrem vystřílel za 8 minut, po nasazení Fortitude jsem to dával za 6 min. a teď (MF 425%) to dávám za +/- 4,5 minuty. Momentálně má lvl 89, takže počítám, že se max dmg u Strafe vyšplhá na 6k. Teď má dmg 630-5758 při 2019 life.
Samé sorceress torche Zajímavé
Zealota mi je hodně líto, byl to pěkný paladin A jak to, že tě zabil? S takovým lifem.
Zealota mi je hodně líto, byl to pěkný paladin A jak to, že tě zabil? S takovým lifem.
@raisen nevim proste jsem byl najednou mrtvy tak ted si dlouho nezahraju vratim se zatim k D3.