Nejkvalitnější věci z monster
Moderátor:Dark_Deamon
Jo, když jsem na něj šel cíleně, kamkoliv a kolikrátkoliv, nikdy nepadl, pak si jdu hledat wpčka a padne z druhý větší skupiny potvor!
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Re: nejkvalitnější věci z monster
Neposunuse: Jestli ti jde o ten SoJ hodně, tak doporučuju založit pure Fire Sosu (Fire Ball + Meteor) a udělat tak 500-1000 runů na NM Andariel (p8/MF 400+). Když si pak člověk počká na cajk mapu, tak jeden run vyjde na 20-25 sec.
@Maarshjaz no ty voe takhle to dopada kdyz nekdo nudi velka gratulka
Achievements: 7400 (92%)
- Neposunuse
- Gorebelly
Díky Dark_Deamone. Fire Sosu ještě nemám, mohla by to být sranda :-) Jakmile mě omrzí Pindl, LK a AT, tak se do ní určitě pustímDark_Deamon píše:Neposunuse: Jestli ti jde o ten SoJ hodně, tak doporučuju založit pure Fire Sosu (Fire Ball + Meteor) a udělat tak 500-1000 runů na NM Andariel (p8/MF 400+). Když si pak člověk počká na cajk mapu, tak jeden run vyjde na 20-25 sec.
SC (Blizzna)/HC (Zerk) Grál:
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
- Neposunuse
- Gorebelly
Pindleskin byl dneska mimořádně štědrý. Za 200 runů mi dropl celkem 8 setových/unikátních věci v elite kvalitě. Samozřejmě si nejvíce cením
tohoto. Po identifikaci. Dost se to podobá tomu, který jsem dropl letos 21. 9.. V obou případech je to malinko smíšený pocit, protože místo těch +2 Combat Skills, mohlo být alespoň +3 nebo i +4. No co už, stejně potěší!
Dalších sedm (tedy kromě Laying of Hands, ty jsem nefotil) zde. Schaefer's Hammer tentokrát nevyšlo, ale přece nemůžu mít v jeden den takovou saju...
SoJ bude další na řadě
tohoto. Po identifikaci. Dost se to podobá tomu, který jsem dropl letos 21. 9.. V obou případech je to malinko smíšený pocit, protože místo těch +2 Combat Skills, mohlo být alespoň +3 nebo i +4. No co už, stejně potěší!
Dalších sedm (tedy kromě Laying of Hands, ty jsem nefotil) zde. Schaefer's Hammer tentokrát nevyšlo, ale přece nemůžu mít v jeden den takovou saju...
SoJ bude další na řadě
SC (Blizzna)/HC (Zerk) Grál:
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
@Neposunuse krásný škoda že se nepovedl.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Nn, normal
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Škoda, ale i tak potěší. Kor když ty to jedeš určo untwinked
Neposunuse: Gratulace k Asteronu. Tady řešíš, že je stejně k prdu jak ten předchozí...jsou tu i tací, kteří ho ještě nikdy v rukách neměli
Neposunuse: Gratulace k Asteronu. Tady řešíš, že je stejně k prdu jak ten předchozí...jsou tu i tací, kteří ho ještě nikdy v rukách neměli
Tyjo, ten rare prsten je dost dobrý A gratuluji k BK
HC grál: 537/516 (-21)
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Kurňa přes tu zimu to padá nějak líp Jsem taky zvědavej, s jakýma haluzema po 2 týdnech přijde RIP
DeathHero: Gratulace k BKWB
DeathHero: Gratulace k BKWB
Ten bude mít dosbíraný skoro celý grál.. nebo celý
HC grál: 537/516 (-21)
@Dark_Deamon mel jsi pravdu pada to lepe pred chvilkou od coucnilu jinak je to dost divny mam 61% MF kazdy druhy drop z mephista nejaky unilkat presne o tomhle mluvim byl to fire +5/-3
Death Hero: sakra a já si říkal kdo Andy krade ty BKW? ....tak aspoň že ty no..
nebudu kvůli jednomu armoru zakládat nějaké speciální téma.
Udělám hodně blbě, když do tohohle BRNĚNÍsložim fortitude?
Udělám hodně blbě, když do tohohle BRNĚNÍsložim fortitude?
tak počítej s tím že ti zpomalí rychlost chůze/běhu protože to je heavy armor...osobně bych počkal na jiný. Pokud ti jde o max def a FRW není problém, jsou lepší brnka s vyšší def, pokud je def až druhořadá, určitě bych volil nějaký light armor...
pokud na to extra rychle nespěcháš, osobně bych určitě počkal. Nemluvě o tom že Barlog Skin se mi nelíbí vzhledově :-D
pokud na to extra rychle nespěcháš, osobně bych určitě počkal. Nemluvě o tom že Barlog Skin se mi nelíbí vzhledově :-D
Mno, já právě na ty brnka moc štěstí nemám, padlo jenom tohle, kde mám hledat nějaký uber brnka ?