Restart Diabla 3 s Loot 2.0/datadisk
- skyrim1988
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Strecha#2293
Dobre ranko Diablaci,
pripadam si jak papousek ale ja se vzdy radsi tak 3x zeptam Smaznu je teda,az vydaji nejakou tu vetsi upravu A uz o tom pomlcim
pripadam si jak papousek ale ja se vzdy radsi tak 3x zeptam Smaznu je teda,az vydaji nejakou tu vetsi upravu A uz o tom pomlcim
- skyrim1988
- The Butcher
Re: Restart Diabla 3 s Loot 2.0/datadisk
Jestli to bylo na me Zahadume,tak to chapu Vis jak,blond vlasy,nekdy mi trva nez mi to dojde Jinak jsem rad,ze te mam ve FL.Boha to budou Diablo jizdy
jasné,že to bolo na teba ) ale samozrejme ,že v dobrom jj si v mojom FL....najprv som pozeral reku zase nejaký otravný spam z pvpbank..ale nick strecha ))) jasné budeme famiť ako made in china
a btw....hellfire ringy ti ostanú aj keď si zmažeš všetky postavy...všetko ostáva v truhle...
- skyrim1988
- The Butcher
Ja rozflagal i HF ringy Nechci mit proste nic a uz vubec nejake veci na expeni Hezky pomalu,ikdyby mi to melo trvat nevim jak dlouho.Treba do toho 70lvlu
Zkusil jsem si jednu postavu od začátku s PL 0. Po dohrání na 60 jsem si teprve zkopíroval postavy na PTR a měl jsem PL142. Začal jsem teda novou postavu od začátku a docela mě ty PL štvou. Bez PL jsem si to daleko víc užíval a bavilo mě to. Ty PL jsou do začátlu docela znát. Mě by teda vyhovovalo kdyby Blizz PL u smazaných postav nepřeváděl a mohl jsem jít pěkně od začátku až vyjde RoS...
jj súhlas Kubis..mohli to dať,že sa to odomkne len na lvl 70
vsak nikto ta nenuti si tie body rozdelovat
- Talis
- Burning Soul
- BattleTag:Talis#2996
- Kontaktovat uživatele:
Jasný si je rozděl, až na lvl70
Prosím pokračování v diskuzi případně zde: http://www.diablofans.cz/forum/viewtopi ... 16&t=10037