KECÁRNA
Sááákraa, tady je to ale pěkně poetický koutek
(až budete mít ten vlastní Topic, bude zcela nepřehlédnutelný ..)
EDIT: Lemure, se stáhnutím vítězné verze Poetara si už poradíš, je to zveřejněný Full HD, takže já ze své strany to beru jako hotovou věc, myslím, ne?
EDIT2: a ještě mi to nedalo a z obrázku jsem vytáhnul nejžádanější verzi do podpisu. Dám to sem pro jistotu a rozhodněte se sami, co se vám líbí
(až budete mít ten vlastní Topic, bude zcela nepřehlédnutelný ..)
EDIT: Lemure, se stáhnutím vítězné verze Poetara si už poradíš, je to zveřejněný Full HD, takže já ze své strany to beru jako hotovou věc, myslím, ne?
EDIT2: a ještě mi to nedalo a z obrázku jsem vytáhnul nejžádanější verzi do podpisu. Dám to sem pro jistotu a rozhodněte se sami, co se vám líbí
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
- Lemurman
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Lemurman #2764
Re: KECÁRNA
DrSma: díky, ale já sem ten 1 co hlasoval pro tu možnost bez katedrály, takže si to nechám tak, jak to je
ted sem otevřel mail a vidim: 1 nová zpráva. Tak se začínám modlit. Otevřu to a co nevidim, odesílatel: Blizzard Entertiament. Tak radostí málem lezu po zdi a pak se zjistim, že to je beta do HS
ted sem otevřel mail a vidim: 1 nová zpráva. Tak se začínám modlit. Otevřu to a co nevidim, odesílatel: Blizzard Entertiament. Tak radostí málem lezu po zdi a pak se zjistim, že to je beta do HS
Lemur:...no, já pořád nějak nemůžu přijít na to, co vás na tý betě tak rajcuje
Je to nedodělek a navíc, možná se pletu, protože se o to moc nezajímám, je to úplně oddělený od D3, ne? Žádnej progress se z bety do RoS nepřenáší, ne?..
..ve finále budu mít tejden skluz oproti ostatním, že budu věci teprve zkoumat, to jo,..ale to mě fakt nijak netrápí..
EDIT: OK, milé Poetarum. Návrhů, myslím, bylo až až, takže dál to už nechávám jen na vás
Je to nedodělek a navíc, možná se pletu, protože se o to moc nezajímám, je to úplně oddělený od D3, ne? Žádnej progress se z bety do RoS nepřenáší, ne?..
..ve finále budu mít tejden skluz oproti ostatním, že budu věci teprve zkoumat, to jo,..ale to mě fakt nijak netrápí..
EDIT: OK, milé Poetarum. Návrhů, myslím, bylo až až, takže dál to už nechávám jen na vás
Naposledy upravil(a) DrSma dne 16.12.2013, 20:00 hod., celkem upraveno 1 x.
- Lemurman
- Zhar the Mad
DrSMa:
1. chci to vyzkoušet (hlavně křižníka)
2. změny v betě a na PTR se mi ve většině případů aspoň zčásti líbí
Jojo: ok, pošlu ti to do PM
1. chci to vyzkoušet (hlavně křižníka)
2. změny v betě a na PTR se mi ve většině případů aspoň zčásti líbí
Jojo: ok, pošlu ti to do PM
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Tyjo wizzard je krutopřísnej expím od znovu sem 25 lvl a nemám sejmutýho ani Kinga spectral blade se stackováním fire dmg a k tomu pak meteor shower to budou dardy jako prase jinak s těma championama trochu úlet potkal jsem jich 5 s arcanama a k tomu elite pack taky s arcanama to bylo disco tohle potkat na víšším levlu třeba s frozenem a wallerem sem dead počítám že se bude hodně chcípat na ostro
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
Jsem na nás zvědavý na HC... Počítám, ze půjdem rovnou expit s main charama... Myslím tedy v Ros
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
Jojo, mam to v plánu, ani nebudu začínat crusadera, toho pojedu až nebudou na každém rohu... Zatím zvažuju taky monk/wizz. Kua už aby to bylo. Doufam ale, že se taky brzo slezem na normální farmu, už jsem coop nehrál tejden, tak se začínají projevovat abstinenční příznaky :o)...
P.S. kdo všechno brouzdáte teď PTR, lemura a hulka vim... a koukam i dawe, tak to vypadá, že rozjedeme cvičně poety na PTRku ne :o)?
P.S. kdo všechno brouzdáte teď PTR, lemura a hulka vim... a koukam i dawe, tak to vypadá, že rozjedeme cvičně poety na PTRku ne :o)?
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
já jsem za rozjet něco na PTR, klidně nové postavy nebo si dát farmu se starejma, zatím jsem testoval spíš na sc protože tradičně začínám hru DC, a kolikrát jsem se někam portl a pak jsem se objevil až obklopenej monstrama na portu který do mě už mlátily jak běsný , jinak s monkem jsem to dával docela vpohodě jen elitky jsou docela hustý s těma novejma affixama
ptr jsem hrál momentálně ze zvědavosti a taky proto že do normální hry se nešlo lognout
ptr jsem hrál momentálně ze zvědavosti a taky proto že do normální hry se nešlo lognout
Já bych měl bejt dneska hned po čtvrtý, tak se uvidíme tam nebo tam :o) a dohodneme se...
- Fru-fru
- The Butcher
Já plánují dnes mezi osmou a devátou dorazit. Když mi to nepřekazí přítulka;-)
KryOn: dneska se mi tvoje krátká návštěva US vyplatila! Díky za ověření odezvy. Problém byl na straně poskytovatele a s trochou měření a důrazu je vše zase OK. Jen je s tím spojená zajímavá věc.
Jak jsem si stěžoval na tlačítka klávesnice, tak jsem jí dal na reklamaci a asi budu za idiota, protože jsem přesvědčenej, že to bylo postupným zhoršováním přípoje až do dněšního téměř kolapsu, takže kláveska asi bude v pořádku. To je fakt zajímavý, protože ten přípoj se zhoršoval cca 2-3 týdny, postupně a velmi nenápadně...
To jsou teda věci. Hlavně, že mám vyřešeno. Navíc jsem si i polepšil, bo jak jsem byl nespokojenej zákazník, tak mi trochu zvedli voltáž a mám teď mikrovlnných skoro 5Mb/sec
Jak jsem si stěžoval na tlačítka klávesnice, tak jsem jí dal na reklamaci a asi budu za idiota, protože jsem přesvědčenej, že to bylo postupným zhoršováním přípoje až do dněšního téměř kolapsu, takže kláveska asi bude v pořádku. To je fakt zajímavý, protože ten přípoj se zhoršoval cca 2-3 týdny, postupně a velmi nenápadně...
To jsou teda věci. Hlavně, že mám vyřešeno. Navíc jsem si i polepšil, bo jak jsem byl nespokojenej zákazník, tak mi trochu zvedli voltáž a mám teď mikrovlnných skoro 5Mb/sec
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Já rozjel wizznu na ptr a klido tam vše promažu zítra to vypadá ještě na dlouhou šichtu ale ve čt a pá už by to mělo být ok tzn nebudu chodit tak pozdě do sanctuary absták mám šílenej po coopu stejně jako sem utahanej...jinak Hulku esi ceš tak pošli Drsmovi vlajku at Tě přidá pokud chceš být v klanu....křižandu nechám taky na později nebo když nikdo nebude
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Lemurman
- Zhar the Mad
křižníka necháváte na pozdějc? a budete začínat s novejma postavama, nebo nejdřív ty stávající vyexpíte na 70?
já teda pojedu křižníka hned
já teda pojedu křižníka hned
- Fru-fru
- The Butcher
Já pojedu se stávající bařenou a hned po startu... Chci si užít to překvapení a strach;-)
Poetarum:
Pánové, řešil jsem to s Lemurem a nebyl proti abych vám přeci jen nabídnul ještě jednu verzi Poetara. Měněním původního návrhu se z toho stalo něco, s čím nejsem zkrátka úplně spokojenej. Makal jsem v poslední době na několika "zakázkách" na forum a každej pokus byl lepší a lepší. Proto jsem se rozhodl, že chci pro Poetarum vyrobit něco opravdu mimořádného. Věnoval jsem se tomu celý týden v každé volné chvíli a podle mého vkusu vzniknulo něco prvotřídního, trochu morbidního, jak to máte rádi a s myšlenkou od samého začátku. Jestli si necháte Katedrálu je jen na vás, ale já jsem chtěl mít dobrej pocit, že jsem pro Poetarum vyrobil něco na hranici svých možností a do toho, co si vyberete vám mluvit nebudu.
Tímto Vás chci trochu navnadit a napnout a zároveň "pozvat na podvečerní odhalení"
Právě se věnuju doladění posledních možností, protože toto logo chci vytasit v opravdu finální podobě.
Tak se těšte
Pánové, řešil jsem to s Lemurem a nebyl proti abych vám přeci jen nabídnul ještě jednu verzi Poetara. Měněním původního návrhu se z toho stalo něco, s čím nejsem zkrátka úplně spokojenej. Makal jsem v poslední době na několika "zakázkách" na forum a každej pokus byl lepší a lepší. Proto jsem se rozhodl, že chci pro Poetarum vyrobit něco opravdu mimořádného. Věnoval jsem se tomu celý týden v každé volné chvíli a podle mého vkusu vzniknulo něco prvotřídního, trochu morbidního, jak to máte rádi a s myšlenkou od samého začátku. Jestli si necháte Katedrálu je jen na vás, ale já jsem chtěl mít dobrej pocit, že jsem pro Poetarum vyrobil něco na hranici svých možností a do toho, co si vyberete vám mluvit nebudu.
Tímto Vás chci trochu navnadit a napnout a zároveň "pozvat na podvečerní odhalení"
Právě se věnuju doladění posledních možností, protože toto logo chci vytasit v opravdu finální podobě.
Tak se těšte
- Fru-fru
- The Butcher
Těššššššííííímmm!
Ooo mistře napínání...
Slova morbidní a mimořádná v tomto spojení na mě fungují jako magnet!
Ooo mistře napínání...
Slova morbidní a mimořádná v tomto spojení na mě fungují jako magnet!
Tak to uz ano tych moznosti maju chlapci vazne vela maju si z coho vyberat a teraz este pride dalsia moznost, tak to uz budu mat vazne tazke z vyberom
Fru - ano, výklad grafiky bude velmi temné divaldo
Jojo - no, právě logo pro tebe mě dost nakoplo. Vyšlo suprově a trochu mě mrzelo, že by zrovna Poetarum bylo pod mými schopnostmi,..s tím jsem prostě musel něco udělat..
Jojo - no, právě logo pro tebe mě dost nakoplo. Vyšlo suprově a trochu mě mrzelo, že by zrovna Poetarum bylo pod mými schopnostmi,..s tím jsem prostě musel něco udělat..
moje logo kazdy uvidi az ked vyjde patch normalne do obehu inak sa to neoplati nikam davat a som zvedavy ze co si vymyslel noveho